Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
butler_turacher

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

Datum: petek, 21. oktober, 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Popoln smučarski dan je vedno tudi logistični izziv: najti morate prave proge in poti, pripraviti mala okrepčila ter s seboj vzeti sončno kremo, da sanjski sončni dan ne postane mora.

Na Turracher Höhe že veliko let skrbio, da svojim obiskovalcem pripravijo kar najbolj popoln obisk: s smučarskimi butlerji, ki goste razvajajo s popolnoma.osebno butlersko storitvijo.

Ti storitveni strokovnjaki so vsak dan na poti po smučarskem središču, ki ga poznajo kot svoj žep. Seznanjeni so z vsemi posebnostmi in postopki, po smučarskem središču pa hodijo ves dan, da so gostom ves čas na voljo z nasveti in pomočjo ter jih na smučišču razvajajo z malimi pozornostmi: robčki, grozdni sladkor, sladkarije, sončna krema, čudovit bio sladoled z gorske kmetije (od marca) in celo kozarec prosecca.

Smučarski butlerji začnejo svoj dan v »dnevni sobi« Kornockbahn, kjer zakurijo kamin in prve smučarje okrepčajo s štajerskimi jabolki. Nato skočijo v svoj Butlermobil in se odpravijo v smučarsko središče, kjer se postavijo na različna mesta in pripravijo majhen storitveni bar za lačne, žejne ter prehlajene smučarje.

 

Butler za vsakogar

Najboljše pri tem: Obsežni storitveni program smučarskih butlerjev je za goste, ki prenočujejo v lokalih z znakom metuljčka, brezplačen že od prvega večera.  Dopust se tako začne z ekskluzivnim safarijem s smučarskim butlerjem, z izletom ob polni luni ali z izletom v derezah.

 

»Rent a Butler«: Vrhunske storitve na smučišču

Si želite še več storitev? S storitvijo »Rent a Butler« vam smučarski butler Elmar individualno in ekskluzivno predstavi vse posebnosti ter skrite kotičke središča Turracher Höhe. Organizira vam na primer popoln zimski dan ali idilični zimski izlet (lahko tudi v derezah), prijetne službene izlete, nepozabne rojstne dneve, romantične zaroke itd. (Prosimo za pravočasno rezervacijo. Stroški za te popolnoma.osebne programe se razlikujejo glede na storitev in njeno trajanje.)

 

Turracher Höhe: nagrajena zimska destinacija

Po zaslugi tako ekskluzivnih storitev, ki so edinstvene v Alpah, in vsak dan na novo dokazane gostoljubnosti so v smučarskem središču Turracher Höhe že prejeli uradno nagrado: na spletnem mestu »skiresort.de« (največjem portalu z ocenami smučišč na svetu) so to turistično območje na meji med Koroško in Štajersko izbrali za »Najboljše smučarsko središče z do 60 km prog«.

Popolnoma.osebne storitve so prva zapoved tudi za gostince, ki vodijo pristno urejene udobne planinske koče. Na Turracher Höhe strežejo štajersko-koroške dobrote iz regije. Samopostrežnim restavracijam tukaj samozavestno pravijo: »Ne, hvala!« Tudi neskončne kolone pločevine niso del doživetja na Turracher Höhe. Avtomobil lahko skozi celoten dopust pustite, da uživa v zimskem spanju na hotelskem parkirišču. Skladno s sloganom »Ski in – Ski out« imajo skoraj vsa prenočišča neposredni dostop do prog in vlečnic.

Več informacij najdete na naslovu: www.turracherhoehe.at

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Aeroflot ponovno z ljubljanskega letališča v Moskvo

Letalo
sreda, 17. februar 2021

Po skoraj letu dni premora letenja zaradi epidemije covid-19 se na ljubljansko letališče vrača ruski prevoznik Aeroflot. V Moskvo bo sprva letel enkrat tedensko, če bodo razmere to omogočale, pa napoveduje dodajanje frekvenc v poletnem voznem redu.

Gradnja potniškega terminala na brniškem letališču se bliža koncu

Letalo
četrtek, 4. februar 2021

Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana se zaključuje gradnja razširjenega potniškega terminala. 21 milijonov evrov vredna investicija teče skladno s terminskim planom. Do marca naj bi objekt dobil že končno podobo, sledila bodo testiranja in pridobivanje dovoljenj. Terminal bo tako nared sredi junija, prve potnike pa naj bi sprejel z julijem.

Mreža letalskih povezav zaradi epidemije močno okrnjena

Letalo
četrtek, 14. januar 2021

Z ljubljanskega letališča je trenutno mogoče neposredno poleteti v Frankfurt, Beograd in Istanbul. V zimskem voznem redu naj bi se vrnile še povezave v Pariz, London in Varšavo.

Kdaj in kam napovedani leti z Brnika

letalo.jpg
torek, 17. november 2020

Zaradi posledic epidemije virusa Covid-19 je letalski promet v Evropi in po svetu močno omejen. Datumi obnovitve letov in obseg letenja so v veliki meri odvisni od omejitev pri prehodih meja in drugih restriktivnih ukrepov v posameznih državah, pa tudi od okrevanja povpraševanja po letih.

V zimski sezoni z Brnika deset neposrednih letalskih povezav

Letalo
četrtek, 29. oktober 2020

Zaradi epidemije potniški letalski promet po Evropi že osmi mesec zapored beleži drastičen upad. Z Brnika bo v zimski sezoni po trenutnih napovedih deset letalskih povezav v devet evropskih držav ponujalo devet prevoznikov.

Osrednja turistična borza WTM letos na spletu

wtm_nagrade.jpg
torek, 27. oktober 2020

Ena največjih globalnih turističnih borz World Travel Market London bo v letošnjem letu potekala v virtualni obliki. Na voljo je še nekaj prostih mest za prijavo slovenskih turističnih ponudnikov.

Z Air France tudi pozimi vsak dan iz Ljubljane v francosko prestolnico

Letalo
petek, 2. oktober 2020

Pri Air France so pripravili zimski urnik letov, ki se lahko glede na negotove razmere v prihajajočih mesecih sicer še spremeni. Ljubljana ostaja dobro povezana s francosko prestolnico, saj bo letalski prevoznik tudi v začetku zimske sezone, od konca oktobra do januarja, obe glavni mesti povezoval enkrat dnevno.

Na ljubljanskem letališču kot osmi redni prevoznik nazaj easyJet

Letalo
ponedeljek, 3. avgust 2020

Po prekinitvi letenja zaradi epidemije virusa Covid-19 se je na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana po več kot štirih mesecih vrnil priljubljeni nizkostroškovnik easyJet. Pred kratkim je obnovil lete v Berlin, danes pa bo opravil prvi let na londonsko letališče Gatwick.

Zopet direktna železniška povezava med Prago, Bratislavo in Ljubljano

Vlak
sreda, 1. julij 2020

Po dolgih letih so Češka, Slovaška in Slovenija zopet direktno povezane z vlakom. Podjetje RegioJet v sodelovanju s Slovenskimi železnicami s 30. junijem začenja z redno linijo, katera povezuje Prago in Bratislavo z Ljubljano.

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije