Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
butler_turacher

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

Datum: petek, 21. oktober, 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Popoln smučarski dan je vedno tudi logistični izziv: najti morate prave proge in poti, pripraviti mala okrepčila ter s seboj vzeti sončno kremo, da sanjski sončni dan ne postane mora.

Na Turracher Höhe že veliko let skrbio, da svojim obiskovalcem pripravijo kar najbolj popoln obisk: s smučarskimi butlerji, ki goste razvajajo s popolnoma.osebno butlersko storitvijo.

Ti storitveni strokovnjaki so vsak dan na poti po smučarskem središču, ki ga poznajo kot svoj žep. Seznanjeni so z vsemi posebnostmi in postopki, po smučarskem središču pa hodijo ves dan, da so gostom ves čas na voljo z nasveti in pomočjo ter jih na smučišču razvajajo z malimi pozornostmi: robčki, grozdni sladkor, sladkarije, sončna krema, čudovit bio sladoled z gorske kmetije (od marca) in celo kozarec prosecca.

Smučarski butlerji začnejo svoj dan v »dnevni sobi« Kornockbahn, kjer zakurijo kamin in prve smučarje okrepčajo s štajerskimi jabolki. Nato skočijo v svoj Butlermobil in se odpravijo v smučarsko središče, kjer se postavijo na različna mesta in pripravijo majhen storitveni bar za lačne, žejne ter prehlajene smučarje.

 

Butler za vsakogar

Najboljše pri tem: Obsežni storitveni program smučarskih butlerjev je za goste, ki prenočujejo v lokalih z znakom metuljčka, brezplačen že od prvega večera.  Dopust se tako začne z ekskluzivnim safarijem s smučarskim butlerjem, z izletom ob polni luni ali z izletom v derezah.

 

»Rent a Butler«: Vrhunske storitve na smučišču

Si želite še več storitev? S storitvijo »Rent a Butler« vam smučarski butler Elmar individualno in ekskluzivno predstavi vse posebnosti ter skrite kotičke središča Turracher Höhe. Organizira vam na primer popoln zimski dan ali idilični zimski izlet (lahko tudi v derezah), prijetne službene izlete, nepozabne rojstne dneve, romantične zaroke itd. (Prosimo za pravočasno rezervacijo. Stroški za te popolnoma.osebne programe se razlikujejo glede na storitev in njeno trajanje.)

 

Turracher Höhe: nagrajena zimska destinacija

Po zaslugi tako ekskluzivnih storitev, ki so edinstvene v Alpah, in vsak dan na novo dokazane gostoljubnosti so v smučarskem središču Turracher Höhe že prejeli uradno nagrado: na spletnem mestu »skiresort.de« (največjem portalu z ocenami smučišč na svetu) so to turistično območje na meji med Koroško in Štajersko izbrali za »Najboljše smučarsko središče z do 60 km prog«.

Popolnoma.osebne storitve so prva zapoved tudi za gostince, ki vodijo pristno urejene udobne planinske koče. Na Turracher Höhe strežejo štajersko-koroške dobrote iz regije. Samopostrežnim restavracijam tukaj samozavestno pravijo: »Ne, hvala!« Tudi neskončne kolone pločevine niso del doživetja na Turracher Höhe. Avtomobil lahko skozi celoten dopust pustite, da uživa v zimskem spanju na hotelskem parkirišču. Skladno s sloganom »Ski in – Ski out« imajo skoraj vsa prenočišča neposredni dostop do prog in vlečnic.

Več informacij najdete na naslovu: www.turracherhoehe.at

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Z ljubljanskega letališča kmalu tudi v Madrid, Kijev in Tel Aviv

letalo.jpg
četrtek, 12. marec 2020

V poletnem voznem redu, ki bo v letalskem prometu v veljavo stopil 29. marca, se na ljubljanskem letališču obeta kar nekaj novosti. Obstoječim 12 rednim prevoznikom se bo pridružilo pet novih – British Airways z leti na londonski Heathrow, Finnair v Helsinke, Israir Airlines v Tel Aviv, Windrose v Kijev in Iberia v Madrid.

Nova letalska linija iz Ljubljane v Luton

Letalo
torek, 3. marec 2020

Nizkocenovni prevoznik Easyjet bo po novem z ljubljanskega letel še na tretje londonsko letališče – po Stanstedu in Gatwicku še na Luton.

Nova letalska povezava Tel Aviv - Ljubljana

letalo.jpg
četrtek, 20. februar 2020

Slovenski turizem se je v tem tednu uspešno predstavil poslovni in splošni izraelski javnosti na sejmu IMTM v Tel Avivu. Slovenija je na tem trgu prepoznavna in vse bolj zaželena turistična destinacija, kar se v letošnjem letu pozitivno odraža z vzpostavitvijo nove letalske povezave Tel Aviv - Ljubljana prevoznika Israir Airlines.

Nova redna letalska linija med Kijevim in Ljubljano

Letalo
sreda, 12. februar 2020

Iz letališča Fraport so nam sporočili, da je ukrajinski letalski prevoznik Windrose najavil redno letalsko linijo med Kijevim in Ljubljano. Leti so že na voljo za booking v rezervacijskem sistemu.

STO dobila novo vodjo predstavništva v Avstriji

Zana Marijan
ponedeljek, 27. januar 2020

Na mesto vodje predstavništva Slovenske turistične organizacije (STO) v Avstriji je bila imenovana Žana Marijan, ki s 1. februarjem začenja svoj štiriletni mandat na Dunaju. Jan Ciglenečki, ki je predstavništvo STO vodil od leta 1998, slovenski turizem pa na Dunaju predstavljal že od leta 1994, s koncem letošnjega januarja odhaja v pokoj.

Nomago uvedel prvo redno povezavo z zagrebškim letališčem

nomago
petek, 17. januar 2020

Nomago nadaljuje s širitvijo mednarodne mreže Nomago InterCity in uvaja prvo redno ter direktno avtobusno linijo, ki bo potnike iz Ljubljane in Novega mesta dnevno povezovala z letališčem v Zagrebu.

Air France bo s 1. januarjem 2020 proaktivno nadomestil 100 % emisij CO2 na vseh notranjih letih

letalo.jpg
ponedeljek, 6. januar 2020

Letalska družba Air France si že vrsto let prizadeva zmanjšati okoljski odtis in stremi k okoljsko odgovornemu delovanju na številnih področjih - posodabljanje letalske flote, ekološko letenje, zmanjšanje teže opreme na letalu, recikliranje odpadkov, odprava plastike za enkratno uporabo in še več. S 1. januarjem 2020 bo Air France postala ena prvih letalskih družb, ki bo proaktivno nadomestila 100 % emisij CO2, nastalih na notranjih letih.

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije