Skok v tujino

Nazaj na rubriko Skok v tujino
butler_turacher

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

Datum: petek, 21. oktober, 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Popoln smučarski dan je vedno tudi logistični izziv: najti morate prave proge in poti, pripraviti mala okrepčila ter s seboj vzeti sončno kremo, da sanjski sončni dan ne postane mora.

Na Turracher Höhe že veliko let skrbio, da svojim obiskovalcem pripravijo kar najbolj popoln obisk: s smučarskimi butlerji, ki goste razvajajo s popolnoma.osebno butlersko storitvijo.

Ti storitveni strokovnjaki so vsak dan na poti po smučarskem središču, ki ga poznajo kot svoj žep. Seznanjeni so z vsemi posebnostmi in postopki, po smučarskem središču pa hodijo ves dan, da so gostom ves čas na voljo z nasveti in pomočjo ter jih na smučišču razvajajo z malimi pozornostmi: robčki, grozdni sladkor, sladkarije, sončna krema, čudovit bio sladoled z gorske kmetije (od marca) in celo kozarec prosecca.

Smučarski butlerji začnejo svoj dan v »dnevni sobi« Kornockbahn, kjer zakurijo kamin in prve smučarje okrepčajo s štajerskimi jabolki. Nato skočijo v svoj Butlermobil in se odpravijo v smučarsko središče, kjer se postavijo na različna mesta in pripravijo majhen storitveni bar za lačne, žejne ter prehlajene smučarje.

 

Butler za vsakogar

Najboljše pri tem: Obsežni storitveni program smučarskih butlerjev je za goste, ki prenočujejo v lokalih z znakom metuljčka, brezplačen že od prvega večera.  Dopust se tako začne z ekskluzivnim safarijem s smučarskim butlerjem, z izletom ob polni luni ali z izletom v derezah.

 

»Rent a Butler«: Vrhunske storitve na smučišču

Si želite še več storitev? S storitvijo »Rent a Butler« vam smučarski butler Elmar individualno in ekskluzivno predstavi vse posebnosti ter skrite kotičke središča Turracher Höhe. Organizira vam na primer popoln zimski dan ali idilični zimski izlet (lahko tudi v derezah), prijetne službene izlete, nepozabne rojstne dneve, romantične zaroke itd. (Prosimo za pravočasno rezervacijo. Stroški za te popolnoma.osebne programe se razlikujejo glede na storitev in njeno trajanje.)

 

Turracher Höhe: nagrajena zimska destinacija

Po zaslugi tako ekskluzivnih storitev, ki so edinstvene v Alpah, in vsak dan na novo dokazane gostoljubnosti so v smučarskem središču Turracher Höhe že prejeli uradno nagrado: na spletnem mestu »skiresort.de« (največjem portalu z ocenami smučišč na svetu) so to turistično območje na meji med Koroško in Štajersko izbrali za »Najboljše smučarsko središče z do 60 km prog«.

Popolnoma.osebne storitve so prva zapoved tudi za gostince, ki vodijo pristno urejene udobne planinske koče. Na Turracher Höhe strežejo štajersko-koroške dobrote iz regije. Samopostrežnim restavracijam tukaj samozavestno pravijo: »Ne, hvala!« Tudi neskončne kolone pločevine niso del doživetja na Turracher Höhe. Avtomobil lahko skozi celoten dopust pustite, da uživa v zimskem spanju na hotelskem parkirišču. Skladno s sloganom »Ski in – Ski out« imajo skoraj vsa prenočišča neposredni dostop do prog in vlečnic.

Več informacij najdete na naslovu: www.turracherhoehe.at

Nazaj na rubriko Skok v tujino

Najnovejše v tej rubriki

Otvoritev pohodniške sezone Alpe Adria Trail 2019 – povabilo na pohod

alpe_adria_trail.jpg
torek, 14. maj 2019

Pohodniška sezona na poti Alpe Adria Trail se vsako leto uradno otvori z organiziranim pohodom in ta bo letos 18. maja na Avstrijskem Koroškem v Milštatskih Alpah od Sommeregger Hütte do Lammersdorfer Hütte.

Nova dnevna letalska povezava z Moskvo

ponedeljek, 12. november 2018

V okviru zimskega voznega reda je potnikom na voljo nova dnevna letalska povezava z Moskvo. Prevoznik Aeroflot se po petnajstih letih vrača na ljubljansko letališče z letalom Sukhoi Superjet 100. Prvo letalo je na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana pristalo 28. oktobra.

Kempinski Hotel Adriatic otvoril luksuzno plažo

plaza savudrija
torek, 26. junij 2018

Srbska družba MK Group je v petetklem tednu pripravila gala odprtje prenovljene plaže hotelskega letovišča Kempinski Adriatic v Savudriji, o katerem je umaški župan Vili Bassanese izjavil, da je to najrazkošnejše in najlepše urejeno kopališče v Istri. Luksuzna plaža ponuja pogled na lepote hrvaške, slovenske in italijanske obale.

Bakar bike

Kolesarjenje
sreda, 23. maj 2018

V soboto, 26. maja 2018 bo potekal že 6. zaporedni rekreativni kolesarski dogodek pod imenom Bakar Bike, ki bo letos tudi turistično in poučno obarvan. Cilj tega dogodka je promovirati mesto Bakar kot »outdoor« destinacijo ter spoznavati udeležence kolesarjenja z lepotami narave in kulturno zgodovinsko dediščino.

Božična prestolnica ob Vrbskem jezeru: Celovec stavi na zgodovino, dobro vzdušje in družino

celovec_bozic.png
petek, 10. november 2017

30 zgodb najslavnejšega avstrijskega pisatelja pravljic Folkeja Tegetthofferja, najboljši pevski zbori na dvorišču Deželne hiše, »stari božič« na Stolnem trgu/Domplatz z obrtno umetnostjo in adventni cirkus v vzhodnem zalivu Vrbskega jezera skupaj s kombiniranimi vstopnicami za Minimundus in vožnjo z ladjo: dogajanje v Celovcu še nikoli ni bilo tako pestro, kot bo letos med 18. novembrom in božičem. Vse to pa si boste lahko priklicali v digitalni obliki z aplikacijo »City Guide Klagenfurt«.

Tomislav Bralić in Intrade bodo v Puli okronali svojo kariero

intrade
ponedeljek, 24. julij 2017

Tomislav Bralić in klapa Intrade obeležujejo že krepkih 32 let fantastične glasbene kariere in v tem času so osvojili že vse Arene, razen ene. Zadnja, najprestižnejša bo osvojena 4. avgusta v kultni pulski Areni, zato bo to še posebno velik in pomemben dogodek, ki bo obeležil njihovo dolgoletno kariero na prav poseben način.

Na avstrijskem Štajerskem bodo osredotočeni na družine

štajerska_logo
sreda, 7. december 2016

S posebno osredotočenostjo na družine in smučarski podmladek, številne množične mednarodne prireditve, kulinariko avstrijske Štajerske, ki se je povsem zapisala kakovosti v smučarskih kočah, in nadaljnje znatne investicije turističnih ponudnikov je avstrijska Štajerska kar najbolje pripravljena na prihajajočo zimsko sezono.

Mokrine vstopajo v novo smučarsko sezono

©EDWARD GROEGER_Kaernten Werbung_Nassfeld.jpg
ponedeljek, 28. november 2016

110 absolutno s snegom zagotovljenih kilometrov prog, najboljši v svojem razredu na podlagi različnih ocenjevalnih portalov in vedno med TOP 10 smučišči Avstrije… Kdor se torej odpravi v Mokrine, lahko veliko pričakuje. In bo kljub temu presenečen! Prva presenečenja 'Nice Surprises' namreč goste pričakujejo že ob uradnem začetku zimske sezone 7. decembra 2016.

Z lastnim butlerjem v gore – samo na smučišču Turracher Höhe

butler_turacher
petek, 21. oktober 2016

Na Turracher Höhe se lahko zanesete na zanesljivo zasneženost, popolno pripravljene široke proge in idilično naravo z jezerom v središču pogorja Nockberge, poleg tega pa še na veliko mero kakovosti storitev, saj vas čaka lastni smučarski butler!

Družinam prijazen smučarski program na smučišču Obertauern

Obertauern_Winter_27_2.jpg
petek, 14. oktober 2016

S privlačnim celovitim paketom 'Bobbyjeva snežna pustolovščina' (Bobby's Schneeabenteuer') bo smučarskemu naraščaju na igriv in uspešen način predstavljeno smučanje in deskanje - in sicer pod karseda ugodnimi in družinam prijaznimi pogoji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije