Wellness Banovci

Wellness Terme Banovci

Zeliščne, biserne ali termalne kopeli, toplotne in blatne obloge, masaže, aromaterapija ali podvodna masaža… Vse to vam namenjajo za lepoto telesa in duha v TermeahBanovci, ki so že desetletja znan balneološki center.

Banovcem je narava podarila celo dve vrsti termomineralne vode iz različnih vrtin, ki se razlikujeta po temperaturi in sestavi in s tem tudi po različnih efektih. En vodni vir je bolj bogat s parafinskimi snovmi, drugi pa s CO2, ki je poleg bogate saturacije z minerali, osnova za zdravilni pristop pri različnih boleznih. Po obsežnih medicinskih raziskavah je voda certificirana iz strani Ministrstva za zdravstvo Republike Slovenije kot naravno zdravilno sredstvo in indikacijsko klasificirana v terapevtski namen.

Indikacije za zdravljenje v Termah Banovci so priznane za problematiko okostja, sklepov in mišic, postoperativna stanja na istih, na področju ortopedije, travmatologije in revmatologije. Sekundarno tudi za stanja po poškodbah perifernega živčevja, obstruktivnih in konstriktivnih boleznih perifernega ožilja ter problematiko iz področja ginekologije, abdominalne problematike kot so kronična vnetja, zarastline in postoperativne adhezije.

Paketi in posebna ponudba >>

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Banovci 1a
9241 Veržej

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije