Terme Snovik

Terme Snovik

Družinam prijazne TERME SNOVIK so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Terme ležijo v neokrnjenem naravnem okolju in so obkrožene na eni strani s Kamniško Savinjskimi Alpami, na drugi strani pa s čudovitimi gozdovi.

Skupaj imajo preko 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih z visoko kakovostno termalno vodo. Ker je brez primesi, bogata z magnezijem, kalcijem in koristnimi minerali, dobro vpliva na kosti, kožo ter prebavo in je odlična za pitje. Za dobro počutje lahko gostje izbirajo med različnimi masažami, pedikuro in nego telesa.

ZAKAJ SE JIH IZPLAČA OBISKATI?

  • So družinam prijazne terme s pestrim animacijskim programom za vso družino (ustvarjalne delavnice s palčkom Snovičkom, slovenski večer, Okusi Kamnika in še mnogo tega). Najmlajše večkrat obišče Palček  Snoviček.
  • Termalna voda  - plavanje  in rekreacija v bazenih ima zdravilne učinke in blagodejno vpliva na kosti in kožo. Vodena telovadba (2x dnevno) dodatno pripomore k zdravljenju  po poškodbah. Voda je primerna  in priporočljiva za pitje. Pomaga pri prebavnih težavah. Dostopna je na samem izviru v bližini term in po celotnem termalnem kompleksu.
  • Za aktivne imajo pripravljene kolesarske pakete.  Terme Snovik so idealna točka za začetek kolesarskih tur. Tako za tiste s cestnimi kolesi, kot za tiste, ki želijo raziskovati neokrnjeno naravo Tuhinjske dolin z gorskimi kolesi. Zanimivo je tudi potepanje po označeni 23km dolgi kolesarski poti, z obiskom spomenikov kulturne dediščine in kmetij, ki prodajajo  domače dobrote. Na voljo brezplačna izposoja koles.
  • Pohodniški paketi: Izbirate lahko med 8 krajšimi in daljšimi pešpotmi v skupni dolžini več kot 80 km. Izbirate lahko med krajšimi in daljšimi pohodi po bližnji okolici ter lažjimi in težjimi vzponi na okoliške hribe, s katerih se vam obeta lep razgled po dolini. Za dobro pripravljene planince je Snovik izhodišče za daljši pohod na Sv. Miklavž ali Črnivec in naprej na Veliko planino. Svojim gostom omogočajo brezplačno izposojo palic za nordijsko hojo.
  • VSAKODNEVNA REKREACIJA - gostom je na voljo brezplačna uporaba  telovadnice v naravi: fitnes na prostem z 9 vajami in trim steza z 12 vajami (3,3 km)
  • Kulinarična doživetja z okusnimi domačimi postrvmi in tradicionalnimi lokalnimi jedmi - okusi Kamnika.   
  • Razvajate se lahko z masažami in savnami.
  • So le dobre pol ure oddaljeni iz Ljubljane.
Naslov podjetja:
Snovik 7
1219 Laze v Tuhinju

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije