ljubljana_card.jpeg

V Turistično kartico Ljubljane so vključena štiri nova doživetja

Datum: četrtek, 18. maj, 2017

Turistična kartica Ljubljana je za Ljubljano kot turistično destinacijo pomembno promocijsko in prodajno-pospeševalno orodje – lahko bi rekli, da je z njo Ljubljana res »na dlani«. Pri Turizmu Ljubljana to orodje, podobno kot številne mestne destinacije, stalno nadgrajujejo. Z letošnjim majem so v ponudbo doživetij, ki so s kartico brezplačna, vključili kar štiri novosti.

Med novimi partnerji so Plečnikova hiša, Muzej sodobne umetnosti Metelkova (MSUM), Muzej iluzij in Union doživetje z ogledom proizvodnje, muzeja in degustacijo piva. Gre za štiri zelo priljubljene in privlačne točke, s katerimi se dodana vrednost kartice nadalje krepi. Za te oziroma skupaj kar za 19 točk, ki so sicer plačljive, je vstop s kartico popolnoma brezplačen.

Turistična kartica Ljubljane omogoča obiskovalcu, da pri vstopninah, vozovnicah in drugih ugodnostih lahko prihrani tudi do 117 evrov – vključuje brezplačne vstopnine v 19 muzejev in galerij, Ljubljanski grad (Vzpenjača, Virtualni muzej, Razgledni stolp, Razstava slovenska zgodovina, Lutkovni muzej), Živalski vrt in druge privlačne točke obiska, brezplačen redni vodeni ogled mesta, izposojo digitalnega vodiča, brezplačen prevoz z mestnimi avtobusi (neomejeno v času veljavnosti kartice), 24-urni dostop do mestnega brezžičnega internetnega omrežja WiFree Ljubljana in brezplačno uporabo interneta v STIC-u, brezplačno vožnjo s turistično ladjico, vzpenjačo na Ljubljanski grad in najem Ljubljanskega kolesa (4 ure).

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije