na-ptuju-manj-kot-me-_5.png

Valens Augusta Wellness

Stari Rimljani so že pred dva tisoč leti dobro vedeli, kako razvajati telo in duha. Že tedaj so okušali blagodejnost rimskih kopališč in uživaški duh antičnega Rima, dopolnjen z vsem, kar za dobro počutje potrebuje sodobni človek, spremlja in navdušuje goste Term Ptuj.

Srce Grand Hotela Primus v Termah Ptuj je prestižni Valens Augusta wellness center, kjer v razkošnem rimskem slogu goste razvajajo v Imperiumu dobrega počutja, v savnah in termalnih kopelih Flavia ter bazenskem predelu Vespasianus.

Sprostite se v orientalski, japonski in rimski suiti oziroma v tematskih VIP sobah, v katerih boste doživeli svežino Japonske, čutnost Orienta in razkošje Rima. V vsaki sobi je na voljo jacuzzi, suha in parna savna, aromatični eliksir ter možnost dodatnih lepotnih ritualov. V privlačnem rimskem ambientu se lahko sprostite tudi v termalnih kopelih in savnah Flavia. Posebnost v ponudbi je Solna savna, ki deluje blagodejno na gibalni sistem in dihalne poti. Z vtiranjem soli po telesu, ki ima učinek pilinga kože, postane koža mehkejša, nežna in bolje prekrvavljena. Na voljo je tudi Blatna savna, v kateri si telo namažemo z zdravilnim blatom ter večnamenska finska savna s kromoterapijo oziroma barvno terapijo, ki poveča njeno delovanje. Za tiste, ki želijo več zasebnosti pa je na voljo tudi rimska VIP savna, imenovana Antinoos.

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Pot v Toplice 9
2250 Ptuj

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije