Wellness Atlantis

Wellness Vodno mesto Atlantis

Vodno mesto Atlantis je mesto nepozabnih doživetij, veličastnosti »Termalnega templja« in razkošnosti »Dežele savn«.

Popolna spokojnost Termalnega templja obiskovalce v hipu iz naglice vsakdana popelje v preprosto uživanje in jih prevzame s simfonijo tople vode, plavanja proti toku, talnih zračnih masažnih šob, vodnih slapov ter gejzira v bazenu.

Veličastnost občutka prerojenosti kronajo kaskadne kopeli odete v naravni brazilski kamen ter občutek slanice, ki nežno boža človeško kožo. Na slednjo blagodejno vplivajo tudi tajske masaže vitalnosti, fantastični učinki kisikove komore, kolagenski ter drugi tretmaji za lepše življenje v kozmetičnem salonu »La vida«, vonji kopeli in programov Dežele savn. Vonj po sladkem medu in slastnih mandeljnih, po zdravilni morski soli, po slikovitem in okusov polnem Mediteranu, po zelenih algah, polarnem kelo lesu ter črni čokoladi. V svoje mamljivo okolje vabijo: ekskluzivnost razgleda v panoramski, naravna opojnost v zemeljski, privlačnost globin v rudniški ter intimnost v razkošju planšarske savne.

Poleg vsega naštetega pa za vaše telo poskrbijo tudi z LPG endermologijo - čudežno, a popolnoma naravno metodo za lepo telo in mladosten videz obraza. Gre za neinvazivno in sproščujočo metodo, ki vzpodbudno deluje na mikrocirkulacijo, odstranjuje celulit, oblikuje telo, vrača tonus vezivnemu tkivu in tako izboljšuje celoten videz kože.

Foto: Atlantis

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije