wellnessorhidelia.jpg

Orhidelia, Terme Olimia

Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Kjer ste lahko kadar koli in kjer koli vedno sami v intimi svojih misli in čutnih doživetij.


Odkrijte skrivnost zdravilnega dotika termalne vode, ki poživlja, sprošča in krepi. Dovolite, da vas v svoji najčistejši obliki objame blagodejna toplota centra savn s posebnim programom vrtinčenja zraka in obdajo poljubi sonca v intimi prostorne terase za sončenje. Predajte se izkušenim maserskim rokam in se jim povsem prepustite, da bi se lahko dotaknili vaše duše. Svojo lepoto boste lahko prebudili v edinstveni kopeli, kjer vas bodo v popolni tišini sproščali le zvoki tibetanskih posod in vas odpeljali v svet relaksacije in meditacije. Med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživite prebujenje ljubezni.

Aktualna ponudba

Novo leto v Termah Olimia

že od 174,50 € po osebi / noč

Naj bo silvestrovo to leto posebno in drugačno od prejšnjih ......čarobno in polno presenečenj. Za vas smo pripravili posebna doživetja.


Silvestrovanje v hotelih

Za pravi vstop v novo leto je potrebna dobra zabava z glasbo in plesom. Za praznično vzdušje v najdaljši noi bosta poskrbela Megamix Band v Wellness hotelu Sotelia****s in ansambel Katrca v Hotelu Breza****.


Brazilska vročica na bazenih ali Prestižno zlato silvestrovanje v savnah Wellnessa Orhidelia

Ob magičnosti črne orhideje vas bomo razvajali v savnah Wellnessa Orhidelia, kjer je glavna tema zlato in prestiž , intimnost savn ter vrhunska wellness in kulinarična presenečenja pa so samo š e pika na i. Vroči plesni ritmi, atraktivni kostumi in še aktraktivnejše brazilske plesalke pa bodo poskrbele za edinstveno all inclusive silvestrovanje v kopalkah na bazenih Wellnessa Orhidelia. Skozi glasbo in ples boste spoznali čare daljne Brazilije in zagotovo doživeli najbolj spektakularen vstop v Novo leto doslej.


Letos podarite doživetje

Počasi vendar neizogibno se bliža čas, ko se boste ponovno odločali o nakupu daril. Izognite se decembrskemu mrzli čnemu nakupovanju in presenetite vaše najbližje z darilnim bonom Terme Olimia.


 
Terme Olimia d.d.

Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
Slovenija
T: +386 (0)3 829 70 00
F: +386 (0)3 582 90 24
info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

 

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije