wellnessorhidelia.jpg

Orhidelia, Terme Olimia

Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Kjer ste lahko kadar koli in kjer koli vedno sami v intimi svojih misli in čutnih doživetij.


Odkrijte skrivnost zdravilnega dotika termalne vode, ki poživlja, sprošča in krepi. Dovolite, da vas v svoji najčistejši obliki objame blagodejna toplota centra savn s posebnim programom vrtinčenja zraka in obdajo poljubi sonca v intimi prostorne terase za sončenje. Predajte se izkušenim maserskim rokam in se jim povsem prepustite, da bi se lahko dotaknili vaše duše. Svojo lepoto boste lahko prebudili v edinstveni kopeli, kjer vas bodo v popolni tišini sproščali le zvoki tibetanskih posod in vas odpeljali v svet relaksacije in meditacije. Med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživite prebujenje ljubezni.

Aktualna ponudba

Jesenski teater v Termah Olimia

že od 64,00 € po osebi / noč

že od  64,00 € po osebi / noč
že od 96,00 € po osebi / noč

Terme Olimia d.d.

Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
Slovenija
T: +386 (0)3 829 70 00
F: +386 (0)3 582 90 24
info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

 

King kobra počitnice

30% ceneje! - od 61,60 € po osebi / noč

Ponudba velja do 24.6. 2016!

 83,65 € po osebi / noč

Gratis bivanje za 2 otroka**

30% ceneje!
 • ambient Wellness hotela Sotelia****s z welcome sporočili za vašo  sprostitev, 
 • bogat vitalen zajtrk, ki vam bo zagotovil energijo za odkrivanje lepot olimske zgodbe, in večerja, ki bo z odličnimi okusi razvajala vaše brbončice s pridihom lokalnosti,
 • postrežba svežega sadja in termalne vode v sobo,
 • vodna doživetja v zdravilni termalni vodi Wellness centra Termalija z vključenimi animacijskimi programi za odrasle in otroke,
 • kopanje v Vodnem planetu v Termah Tuhelj,
 • adrenalinska doživetja v Termalnem parku Aqualuna,
 • sproščanje v Savna svetu Wellness centra Termalija, kjer vas bodo očarali posebni programi savnanja v kar devetih tematsko obarvanih savnah,
 • selfness jutro v naravi s posebnimi programi za prebujanje vitalne energije ,
 • v času vaše prisotnosti v Termah Olimia vam podarjamo bon v vrednosti 10 eur za zamenjavo penzionske večerje v Gostišču Lipa, v restavraciji Gratiola, v Dvorcu Mihanović ali po vaši izbiri pri Olimskih ponudnikih,
 • spoznavanje kulturnih presežkov in zgodovinskih vrednot kozjanskega okolja. Otroci bodo navdušeni, saj bodo v čudoviti naravi lahko nahranili jelene ali pa se posladkali s slastno olimsko čokolado. Morda jih bodo presenetile tudi olimske čarovnice v svetu čarovniških vragolij. Odlična priložnost za spoznavanje zdravilnih zelišč olimskih patrov in ogled ene izmed najstarejših lekarn. Pridružite se in pod vodstvom spoznavajte našo drugačnost.

 

**3 dni / 2 noči: 1 otrok do 11,99. leta in 1 otrok do 4,99. leta GRATIS
min. 4 dni / 3 noči: 2 otroka do 11,99. leta GRATIS

Več informacij>>

61,60 € po osebi / noč

 

Gratis bivanje za 2 otroka**
30% ceneje!
 • Prijetno vzdušje in domačnost Hotela Breza**** za vašo udobno namestitev ter lahkoten spanec in počitek.
 • Bogat vitalni zajtrk, ki vam bo zagotovil energijo za odkrivanje lepot olimske zgodbe, in večerja, ki bo z odličnimi okusi razvajala vaše brbončice, s pridihom lokalnih specialitet.
 • Ste vedeli, da ima naša termalna voda blagodejen učinek na vaše dobro počutje? Vsak dan vam jo bomo postregli v sobo.
 • Adrenalinska doživetja v Termalnem parku Aqualuna.
 • Vodna doživetja v zdravilni termalni vodi Wellness centra Termalija z vključenimi animacijskimi programi za odrasle in otroke.
 • Vsem, ki ste željni novih spoznanj termalnih užitkov, kopanje v Vodnem planetu v Termah Tuhelj.
 • Selfness jutro v naravi s posebnimi programi za prebujanje vitalne energije.
 • V času vaše prisotnosti v Termah Olimia vam podarjamo bon v vrednosti 10 evrov za penzionsko večerjo v Gostišču Lipa, v restavraciji Gratiola, v Dvorcu Mihanović ali po vaši izbiri pri olimskih ponudnikih.
 • Spoznavanje kulturnih presežkov in zgodovinskih vrednot kozjanskega okolja. Otroci bodo navdušeni, saj bodo v čudoviti naravi lahko nahranili jelene ali pa se posladkali s slastno olimsko čokolado. Morda jih bodo presenetile tudi olimske čarovnice v svetu čarovniških vragolij. Odlična priložnost za spoznavanje zdravilnih zelišč olimskih patrov in ogled ene izmed najstarejših lekarn. Pridružite se in pod našim vodstvom spoznavajte našo drugačnost.

Vaše boljše počutje, vitalnost in nasmeh. Delite ga tudi z drugimi.

**3 dni / 2 noči: 1 otrok do 11,99. leta in 1 otrok do 4,99. leta GRATIS
min. 4 dni / 3 noči: 2 otroka do 11,99. leta GRATIS

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije