Nocna orhidelia

Orhidelia, Terme Olimia

Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Je praznik originalnosti in presežek čutnosti. Kjer ste lahko kadar koli in kjer koli vedno sami v intimi svojih misli in čutnih doživetij.


Odkrijte skrivnost zdravilnega dotika termalne vode, ki poživlja, sprošča in krepi. Dovolite, da vas v svoji najčistejši obliki objame blagodejna toplota centra savn s posebnim programom vrtinčenja zraka in obdajo poljubi sonca v intimi prostorne terase za sončenje. Predajte se izkušenim maserskim rokam in se jim povsem prepustite, da bi se lahko dotaknili vaše duše. Svojo lepoto boste lahko prebudili v edinstveni kopeli, kjer vas bodo v popolni tišini sproščali le zvoki tibetanskih posod in vas odpeljali v svet relaksacije in meditacije. Med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživite prebujenje ljubezni.

Aktualna ponudba

Zimske počitnice v Termah Olimia

20% FIRST MINUTE popust

Skupni čas in doživetja so tista, ki bodo za vedno ostala v spominu vaših otrok. Napišite najboljšo zimsko zgodbo v naši družbi! Naj bodo tokrat vaši otroci glavni ustvarjalci doživetij. Vodne vragolije, nova spoznanja in kreativnost so elementi, ki jih bodo navdušili v družbi zabavnih animatorjev, medtem ko se boste vi lahko privoščili zasluženo masažo ali sprostitev v čudovitem svetu savn. Pri nas  boste preprosto navdušeni nad celovito ponudbo sprostitve in zabave.


Izkoristite 20% FIRST MINUTE popust na družinske zimske počitnice v Termah Olimia  in za rezervacije do 1. 2. in brezplačno bivanje za 2 otroka! 


 

Kuhanje, pospravljanje in celodnevna zabava e bodo več vaša skrb ;) Tudi za otroke bo poskrbljeno, da si boste lahko privoščili razvajanje v razkošju najboljšega Wellnessa Orhidelia, savnanje v Wellness centru Termalija ali zasluženo masažo v enem od wellness centrov.

V Termah Olimia v sklopu zimskega počitniškega paketa namreč nudijo možnost organiziranega dnevnega 2-urnega varstva otrok. Prijavite vašo družino na družinske športne igre, preživite dan na bazenih, razgibajte se na jutranjih vodnih vadbah, otroci bodo navdušeni nad levčkom Olijem, hišno maskoto, izvirnostjo na kreativnih delavnicah ter zabavo v mini disku ob večerih.

Na lep sončen dan vsekakor priporočamo izlet po bližnji slikoviti okolici. Otrokom bodo zagotovo najbolj zanimivi jelenčki na Jelenovem Grebenu ter Koča pri čarovnici in Čokoladnica Synercus, vam pa priporočamo pokušino domačega piva Pivovarne Haler in obisk samostana s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi, kjer imajo tamkajšnji patri rešitev za skoraj vsako težavo ;)

Terme Olimia d.d.

Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
Slovenija
T: +386 (0)3 829 70 00
F: +386 (0)3 582 90 24
info@terme-olimia.com

www.terme-olimia.com

 

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek

Povezava na stran podjetja

Dogodki v regiji

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije