Wellness center Balnea, Dolenjske Toplice

Balnea, Dolenjske Toplice

V enem najstarejših slovenskih zdravilišč, Dolenjskih Toplicah, je wellness center že vrsto let priljubljeno mesto razvajanja in sprostitve za različne generacije.

V njem lahko namreč uživate v notranjih in zunanjih termalnih bazenih, se umirite v zdravilnih savnah, edinstveni japonski kopeli ter v Zen sobi z vodnimi posteljami.

Sprostitev in razvajanje sledi v Auri, kjer poskrbijo za dobro počutje gostov s širokim izborom masaž in zelo priljubljenimi programi za pare, ki vključujejo kopeli in masaže v dvoje. Ponudbo za nego obraza in telesa ter učinkovitih programov hujšanja in oblikovanja telesa so nadgradili tudi z odprtjem ambulante za estetsko kirurgijo, kjer izvajajo ambulantne lepotne posege, ki hitro in učinkovito pripomorejo k svežemu in bolj mladostnemu videzu.

Aktualna ponudba

Doživite nepozabno poletje v Termah Krka

AKCIJA 3 = 4 + otroci GRATIS*

Vrhunske poletne počitnice za zmerno ceno. Plačate 3, bivate 4 noči v dveh vrhunskih hotelih! Obiščite Terme Dolenjske ali Šmarješke Toplice.

Posebna ponudba 3 = 4 v Hotelu Balnea

21. 6.–31. 7. 2015
Dolenjske Toplice

nepozabno razvajanje že od 228 €

Preveri >>

Akcijska ponudba 3 = 4 v hotelu Vitarium

21. 6.–31. 7. 2015
Šmarješke Toplice

nepozabno razvajanje že od 220 €

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Zdraviliški trg 7
8350 Dolenjske Toplice

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije