Špik_wellness

Wellness center Špik, Hit Alpinea

Wellness center Špik s svojo ponudbo povezuje alpsko okolje, ki se čuti v interierju in izboru vsebin in skrb za zdravo in dobro počutje.

Letos so že tako bogati ponudbi dodali še novost v SlovenijiLedeniški wellness. Voda iz podzemnih ledeniških jezer ne kroži v ekosistemu tako kot druge vode, temveč že več kot 1000 let leži nedotaknjena globoko v zemlji. Bogata z elementi v sledovih, z idealnim razmerjem med kalcijem in magnezijem (2:1) in nevtralnim pH ugodno vpliva na zdravljenje različnih bolezni, zato so jo začeli črpati in jo vključili v svoje storitve (bazeni, masaže...). 

Svet vode ponuja sprostitev v bazenu z masažo pod slapom in na masažnih klopeh s temperaturo vode 32°C, v whirlpoolu s temperaturo 36°C, za aktivne plavalce rekreativno plavanje s protitokom in temperaturo vode 28°C, ter za najmlajše v otroškem bazenu z igrali.

Svet savn je raj za sproščanje. V njem so finska, zeliščna in turška savna, kjer se  izvajajo različni programi. Ohladite se lahko v ledeni jami in ohlajevalnem bazenu, zmasirate v masažnem bazenu in se sprostite na udobnih ležalnikih ali v Tatami sobi. V čajnem kotičku si privoščite skodelico čaja in sadje, ob branju ali klepetu.

Alpski wellness je popotovanje skozi različna doživetja, ki jih nudijo posebej za to načrtovani prostori. TEMATSKE SOBE so poimenovane po energijah, ki nam jih daje samozavest, kreativnost, ljubezen, harmonija in sreča. Na daljnem vzhodu se poimenujejo kot  elementi vode, ognja, lesa, zemlje in kovine. V ritualih, barvah, dišavah in zvoku najdemo svoje doživetje, svoj mir in modrost.  Na voljo so prostori za individualne in skupinske telesne vadbe, doživetje masaž v dvoje. Nudijo možnost najema za zaključene skupine.

Center lepote Špik vam ponuja široko paleto masažnih in kozmetičnih storitev, pedikuro, manikure in depilacijo. Vsem storitvam je skupna povezanost z alpskim okoljem, ki se čuti tako v ambientu, kot v izboru kozmetike, saj ta temelji na osnovi alpske vode in na pestrem izboru alpskih zelišč.

Ob toplih dneh vam nudijo masažo na prostem, na prečudoviti terasi s pogledom na gore, kjer boste začutili pristen stik z naravo. Podoživite blažene občutke v vitaminskem kotičku ob skodelici izbranih čajev.

Foto: HIT Alpinea

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Alpski resort Špik, Jezerci 21
4282 Gozd Martuljek

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije