Špik_wellness

Alpski Wellness Špik

Alpski Wellness Špik s svojo ponudbo povezuje alpsko okolje, ki se čuti v interierju in izboru vsebin in skrb za zdravo in dobro počutje.

Tematske sobe so popotovanje skozi raznolika doživetja v zanje načrtovanih prostorih. Prostori omogočajo individualno ali skupinsko telesno vadbo, masaže in tretmaje ter zvočno terapijo. Tematske sobe so poimenovane po energijah, ki se združujejo v samozavest, kreativnost, ljubezen, harmonijo in srečo.

Svet vode ponuja sprostitev v bazenu z masažo pod slapom in na masažnih klopeh s temperaturo vode 32°C, v whirlpoolu s temperaturo 36°C, za aktivne plavalce rekreativno plavanje s protitokom in temperaturo vode 28°C, ter za najmlajše v otroškem bazenu z igrali.

Svet savn je raj za sproščanje. V njem so finska, zeliščna in turška savna, kjer se  izvajajo različni programi. Ohladite se lahko v ledenici in ohlajevalnem bazenu, zmasirate v masažnem bazenu in se sprostite na udobnih ležalnikih ali v Tatami sobi. V čajnem kotičku si privoščite skodelico čaja in sadje, ob branju ali klepetu.

Center lepote Špik vam ponuja široko paleto masažnih in kozmetičnih storitev, pedikuro, manikure in depilacijo. Vsem storitvam je skupna povezanost z alpskim okoljem, ki se čuti tako v ambientu, kot v izboru kozmetike, saj ta temelji na osnovi alpske vode in na pestrem izboru alpskih zelišč. Ob toplih dneh vam nudijo masažo na prostem, na prečudoviti terasi s pogledom na gore, kjer boste začutili pristen stik z naravo.

Poleg naštetega nudijo tudi kardio fitness ter 2 igrišči za squash. Resnično celovito ponudbo za razvajanje, rekreacijo in nego.

Foto: HIT Alpinea

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
HIT D.D., Hotel Špik, Jezerci 21
4282 Gozd Martuljek

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije