Harmonija

Wellness Harmonija

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športnega, lepotnega in wellness centra, zgrajenega po Feng Shui metodi, ki deluje v Mengšu. Z najsodobnejšo tehnologijo, strokovnim osebjem in skrbno izbranimi programi za vse okuse in želje vam bodo omogočili, da občutite, kaj pomeni polno živeti življenje.

Wellness Harmonija je prvi celostni terapevtski rehabilitacijski center v Sloveniji. Za vas so pripravili najboljši, selektiven izbor storitev in terapij, ki vsaka posamezno in kot sestavni del enega najučinkovitejših celostnih programov, poskrbi za vaše optimalno dobro počutje. V svojih storitvah so združili najboljše iz ponudbe fizioterapije, medicinskih pripomočkov, alternativnih pristopov k zdravju in lepoti ter wellness storitev, da bi zagotovili vaše absolutno zadovoljstvo.

Aktualna ponudba razvajanj v dvoje

Za nekaj trenutkov spustite vajeti življenja iz rok in se prepustite prijetnemu razvajanju. Po napornem dnevu si privoščite neomejeno sproščanje v "Svetu savn" s petimi različnimi savnami, katero izmed sprostitvenih ali terapevtskih masaž, neg obraza in telesa ali pa si privoščite intimno razvajanje v dvoje.

 

Medena harmonija

Masaža za dva – istočasno z medeno nego, zasebni jacuzzi, zlata penina in sladica ljubezni (3h) 

Sanjsko sproščujoča masaža za dva z omamnim vonjem medene esence, prijetna in negovalna kopel v zasebnem VIP prostoru - ob vrhunski Zlati penini s koščki pravega zlata. Pika na i je  poživljajoča sladica z začimbo ljubezni - hruška s tartufi v pravi čokoladi. 

Video predstavitev: Medena harmonija

Medena harmonija Deluxe (6 h)

Poleg edinstvene in negovalne medene masaže, kopeli v zasebnem VIP prostoru še zasebno savnanje v maroškem hammamu (tudi zasebni vrt). Tudi tu ne manjka izvrstna zlata penina s koščki pravega zlata in sladica ljubezni. 

Romantična kopel in arabske sanje (3 h)

Zasebni hammam in VIP soba s penečo kopeljo, piling in obloge, parna savna z aromami zelišč in dišav

Romantični pobeg v dvoje

Kopel v zasebnem VIP prostoru, kozarček penine, nega obraza ali terapevtska masaža Jin Jang  

Nepozabno doživetje

Svet savn, zasebna peneča kopel in sprostitvena masaža

Sproščanje in nega v dvoje

Peneča kopel, sprostitvena masaža in Decléor negovalni ritual

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Linhartova cesta 33
1234 Mengeš

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije