paradiso

Wellness Terme Paradiso

V Spa & Wellness centru Paradiso zagotavljajo intimnost in obljubljajo dobro počutje, kot tudi lepe trenutke ter popolno doživetje sprostitve. Nudijo storitve terapevtskih, sprostitvenih, negovalnih in lepotilnih programov ter obsežno ponudbo romantičnih kopeli za pare.

Z željo popestriti ponudbo in zadovoljiti stranke so k obstoječi ponudbi dodali še Pearlsmile kozmetično beljenje zob, IPL trajno odstranjevanje dlačic, podaljševanje svilenih trepalnic, japonsko vrisovanje obrvi in 3-urni program za ženske - Girl's party.

Od letošnjega leta so bogatejši še za Oazo savn, v kateri je kar 8 različnih savn (velika gozdna savna, kromo savna, čokoladna savna, parna savna, bio panoramska savna, zeliščna solna savna, hamam savna, infra savna), pa hladni bazen, nudistični bazen s termalno vodo in zasebno FKK plažo, romantični iglu ter številna počivališča in vodna ležišča.

Aktualna ponudba razvajanj v dvoje:

 • Čokoladne sanje z masažo (150 min) - paket vključuje razvajanje v prostoru z jacuzzijem, parno savno, penino 0,75l, čokoladni fondue s sadjem in masažo v dvoje s čokoladnim oljem (30 min)
 • Paradiso prestige (120 min) - paket vključuje prestižno kopel s 24-karatnim zlatom, penino z 22-karatnimi zlatimi lističi, sladko presenečenje ter romantično vzdušje ob glasbi v soju sveč
 • Sanjski zmenek (180 min) - paket vključuje razvajanje v dišeči kopeli in parni savni ter romantično kosilo ali večerjo s 4-mi hodi v a la carté restavraciji Paradiso


NOVO V PARADISU - ponudba samo za ženske - Girl's party in Paradise Spa:

 • Paket vključuje:
  - 3-urno privat razvajanje v prostoru s finsko in turško savno
  - sproščanje in uživanje na udobnih ležalnikih
  - finger food prigrizke (po izbiri):
           ~ odlični mehiški prigrizki + pivska žirafa
           ~ okusni wellness prigrizki (sadna in sirna nabodala) + brezalkoholni sadni napitki
           ~ slastni domači prigrizki (kanapeji) + penina ali steklenica izbranega vina
  - program v turški savni s solnim pilingom (grozdne pečke)
  - program v finski savni s kremnim tretmajem
  - uporabo brisač in sušilca za lase
  - dodatna možnost (proti plačilu): 20 min masaža
Naslov podjetja:
Selska cesta 15b
8257 Dobova

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije