Wellness Spa center Laško

Wellness Spa Center, Thermana Laško

 V Wellness Spa Centru – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Vsakdo je deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.

Ponudba Wellness Spa Centra zajema široko paleto storitev:

-       Razvajanja s posebnimi rituali, ki so sad izkušenj in znanja wellness terapevtov,

-       nege telesa in obraza s priznanimi svetovnimi kozmetičnimi znamkami,

-       tematsko obarvane kopeli, v katerih se pretaka zdravilna laška termalna voda,

-       praznovanje wellness rojstnih dni za mlade gospodične,

-       čisto pravi Ladies Day za malce starejše gospodične,

-       vodene vadbe v telovadnici Wellness Spa Centra,

-       pivovska in medena wellness razvajanja, s čimer želijo pokazati, da njihova ponudba ni le kakovostna, temveč tudi edinstvena.

Thermana & Veda Ayurveda Center ponuja način harmonije kot splet telesa, čutov, duha in razuma ter usmerja k zdravemu načinu življenja.

Prizadevajo si doseči človeško celovitost, v skladu z načeli ayurvede. Nudijo individualen pristop, celostno obravnavo in pomoč pri zdravljenju. Gostje tako ne pridejo le na obravnavo k specialistu ayurvede, pridejo, da se naučijo živeti zdravo; izvedo, kaj jesti, kar jim predstavijo z ayurvedskim kuharjem, kako se sprostiti, kar jim prikažejo ayurvedski terapevti ter joga mojster; skratka, deležni so celostne individualne obravnave.

V Thermani ponosno dopolnjujejo program tudi s storitvami, ki so plod znanja in izkušenj thermaninih wellness terapevtov. Med njimi že uveljavljeni in priljubljeni storitvi sta Vrelec mladost in Dotik petih elementov.

Pred kratkim so zasnovali serijo novih storitev, ki so jih poimenovali Kakavovo doživetje. Izkusite nežno in aromatično kakavovo masažo, ki jo lahko nadgradite tudi s tropsko kopeljo.

Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije