Wellness Spa center Laško

Wellness Spa Center, Thermana Laško

V Wellness Spa Centru – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Vsakdo je deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.

Ponudba Wellness Spa Centra zajema široko paleto storitev. Razvajanju s posebnimi rituali, ki so sad izkušenj in znanja domačih terapevtov, negam telesa in obraza s priznanimi svetovnimi kozmetičnimi znamkami, tematsko obarvanim kopelim, v katerih se pretaka zdravilna laška termalna voda, dodajajo ponudbo estetske kirurgije, vodene vadbe, praznovanja wellness rojstnih dni za mlade gospodične, čisto pravi Ladies Day za malce starejše gospodične, gospe in nenazadnje edinstveno novost – wellness pivovska razvajanja. S slednjimi wellness programe nadgrajujejo s pridihom domačnosti, s čimer želijo pokazati, da njihova ponudba ni le kakovostna, temveč tudi edinstvena.

Ayurveda12.jpgV lanskem letu so odprli tudi Ayurveda Center Thermana & Veda, ki ponuja način harmonije kot splet telesa, čutov, duha in razuma ter usmerja k zdravemu načinu življenja.

Prizadevajo si doseči človeško celovitost, v skladu z načeli ayurvede. Nudijo individualen pristop, celostno obravnavo in pomoč pri zdravljenju. Obiskovalci tako ne pridejo le na obravnavo k specialistu, pridejo, da se naučijo živeti zdravo; izvedo, kaj jesti, kar jim predstavijo z ayurvedskim kuharjem, kako se sprostiti, kar jim prikažejo ayurvedski terapevti ter joga mojster; skratka, deležni so celostne individualne obravnave.
Prikaži zemljevide, video posnetke in druge medije
Z aktivacijo prikaza predmeta se bodo na vaš računalnik naložili piškotki ponudnikov teh storitev, ki se lahko uporabljajo tudi za sledenje.

Naslov podjetja:
Zdraviliška cesta 6
3270 Laško

Povezava na stran podjetja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije