Wellness Živa

Wellness Živa

Wellness Živa v Hotelu Golf na Bledu velja za enega najbolj priljubljenih wellness centrov v Sloveniji. Center dobrega počutja gostom ponuja obširno paleto sprostitvenih masaž, kopeli in oblog ter številne lepotne nege obraza in telesa. Stalno ponudbo tretmajev za nego telesa nenehno dopolnjujejo z novimi, sezonsko prilagojenimi programi.

Novost letošnje jeseni je nabor t.i. Zelenih storitev, pri katerih uporabljajo izključno naravne sestavine in celo takšne, ki jih pridobivajo od dobaviteljev v okolici Bleda. Zasnovali so paleto medenih neg obraza, kjer uporabljajo lokalno pridelan med in številne druge naravne sestavine, ki jih sami zmešajo v blagodejne naravne maske. V ponudbi pa imajo tudi številne druge izdelke, od naravnih olj za masažo brez sintetičnih dišav do vrhunskih izdelkov za nego obraza iz kontrolirane ekološke pridelave, po katerih gostje vse bolj povprašujejo.

Wellness Živa je letos kot prvi center dobrega počutja v Sloveniji predstavil tudi ponudbo spa programov za najstnike. Ta obsega različne obrazne nege, prilagojene potrebam občutljive najstniške kože, masaže s privlačnimi sadnimi aromami in kopeli. Dekleta pa se lahko odločijo za pedikuro ali manikuro ter lakiranje nohtov z živahnimi barvami.

Poleg centra dobrega počutja je gostom v Hotelu Golf na voljo tudi bazenski kompleks in svet savn.

Paketi in posebna ponudba >>

Naslov podjetja:
Cankarjeva 4
4260 Bled

Povezava na stran podjetja

Dogodki v regiji

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije