Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
v-btc-cityje-prihaja-bozicek.jpg

Božiček za en dan

Datum: torek, 29. november, 2016

Od 15. novembra do 3. decembra, bodo v prostorih Kluba tolminskih študentov zbirali darilca v okviru akcije Božiček za en dan. Postani Božiček in obdari otroke, ki za Božič ne pričakujejo ničesar, a potihem si vseeno želijo vsaj majhne pozornosti. Izdelaj majhno škatlo za VELIK nasmeh!


Da postaneš Božiček sledi naslednjim korakom:

1. Registriraj se tukaj
2. izberi si otroka, ki ga želiš obdarovat in navedi še zbirno mesto, kamor boš škatlo dostavil
3. poišči škatlo za čevlje, jo okrasi in napolni z darili
5. škatlo nato dostavi na Klub tolminskih študentov, Dijaška 12/c, 5220 Tolmin, v času uradnih ur:
TOREK: 13:30 - 14:30...
PETEK IN SOBOTA: 19:00 - 21:00

Navodila za pripravo škatel:

Poišči staro škatlo za čevlje in jo okrasi...bodi kreativen...recikliraj...eksperimentiraj...daj si duška :). Zavij škatlo in pokrov posebej, nato pa okoli nje napelji elastiko ali trakec, saj bo vsebina škatel pred predajo zaradi varnosti pregledana.
Okrašeno škatlo napolni z darili in dobrotami. VSAKA ŠKATLA NAJ VSEBUJE:
• NEKAJ ZA “CARTANJE”: plišasti medvedek, punčka… (odvisno od starosti nadobudneža)
• NEKAJ ZA OSEBNO HIGIENO: milo, gel za tuširanje, brisačka
• ŠOLSKE POTREBŠČINE: svinčnike, barvice, radirke, pobarvanke, knjigice
• IGRAČO (odvisno od starosti, pri tistih starejših lahko igračo nadomestimo z malce več šolskimi potrebščinami…)
• KOS OBLAČILA
• SLADKARIJE (pa ne preveč:))

Pokrov škatle na koncu opremi z ustrezno etiketo, ki jo dobiš na tej povezavi – etiketo natisni in jo izpolnjeno pritrdite na pokrov. Na njej mora pisati: koda, ime, starost, spol.

Vabljeni, da se nam v čim večjem številu pridružite in skupaj narišemo tisoče nasmehov socialno ogroženih otrok.

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Nordijski center Planica prejemnik mednarodne nagrade za arhitekturni dosežek

Planica
ponedeljek, 18. november 2019

Mednarodni olimpijski komite in Mednarodno združenje za infrastrukturo za šport in prosti čas je ustvarjalce Nordijskega centra Planica 5. novembra nagradilo z zlatim priznanjem za arhitekturni dosežek. Gre za izjemen uspeh. V letu 2019 so med 98 prispelih projektov podelili sedem zlatih priznanj.

LIFFe - ljubljanski mednarodni filmski festival

film
torek, 12. november 2019

Največji slovenski mednarodni filmski festival, primerljiv z večjimi tovrstnimi v Evropi, ki v Ljubljano pripelje izbrane dosežke svetovne kinematografije in nagrajence najvidnejših festivalov (Cannes, Rotterdam, Berlin, Amsterdam, Dunaj idr.). V Cankarjevem domu v Ljubljani si ga lahko ogledate od 13. 11. do 24. 11. 2019.

Okusi Radol'ce

okusi_radolce.png
ponedeljek, 11. november 2019

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.Okusi Radol'ce v svojih lokalih ponujajo lokalno pridelane surovine in iz njih ustvarjajo jedi, značilne za radolško okolje.

Martinovanje v Izoli

izola_utrinek_s_prireditve.jpg
petek, 8. november 2019

November je slovensko Istro odel v jesenske barve, ki napovedujejo pestro dogajanje pred letošnjim zadnjim prazničnim mesecem. Prihaja Martinovo, praznik vina, ki s seboj prinese obilico zabave.

Vinska pot v Rovih pod starim Kranjem

vinska_pot.jpg
sreda, 6. november 2019

Vinarji slovenskih vinorodnih področij in kulinarični izdelki vas pričakujeta v Rovih pod starim Kranjem! Do sedaj se je v Rovih pod starim Kranjem predstavilo že več kot 130 različnih vinarjev. Ponudbo odličnih vin bodo dopolnili siri, krušni izdelki in mesnine. Poskrbljeno bo tudi za animacijo in glasbeni program.

Jubilejni 50. Narava-zdravje

Košara jabolk
ponedeljek, 21. oktober 2019

Sejem za zdrav življenjski slog bo predstavljal svojo ponudbo prek vsebinskih sklopov Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje od 23. do 26. oktobra.

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije