Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
olimia_jesen15.jpg

Čarobna jesen v Termah Olimia

Datum: četrtek, 19. oktober, 2017

Prebudite svoje čute v čarobni jeseni. Obarvajte svoje življenje v Termah Olimia.

Naj vas toplina gradnje z naravnimi materiali, edinstveni savna programi, večkrat nagrajeni Wellness Orhidelia in popolna razvajanja v naših wellness centrih očarajo med odkrivanjem skrivnosti dobrega počutja.


Jesenska sprostitev v Termah Olimia

1.9.2017 - 27.10.2017

Hotel Breza****
- min. 2x polpenzion
- neomejeno kopanje v Wellness centru Termalija
- 1x dnevno telovadba v Centru zdravja Olimia
- 1x Jesenska masaža s toplim oljem melise (30 min)
že od € 61,60 € po osebi / noč

Več informacij in rezervacije>>

Jesenska čarobnost orhidelie

1.9.2017 - 27.10.2017

Wellness hotel Sotelia****s

- min. 2x polpenzion
- neomejeno kopanje in savnanje v Wellness centru Termalija
- prost vstop v Wellness Orhidelia
- 1x sprostitvena masaža z oljem grozdnih pešk (40 min.)
že od  95,60 € po osebi / noč

Več informacij in rezervacije>>


Oddih v osrčju narave

1.9.2017 - 27.10.2017

Vas Lipa*** ali v Aparthotel Rosa****

 
-min. 2x polpenzion
-neomejeno kopanje v Wellness centru Termalija
že od 39,00 € po osebi / noč

 

Več informacij in rezervacije>>

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Maraton Franja BTC City

maraton_franja.jpg
ponedeljek, 28. maj 2018

Maraton je v svoji 36. letni zgodovini šel preko različnih razvojnih stopenj. Konstantnost prireditve je pripomogla tudi k velikemu ugledu v tujini. Maratona se zato vsako leto udeležuje vedno več udeležencev iz tujine. Vključenost v Alpe Adria Tour, ki povezuje najboljše prireditve v Italiji in Avstriji nam je prinesla prepoznavnost v širšem evropskem prostoru.

Kavka Maja v Kranju

kavka maja
petek, 25. maj 2018

Festival KAVKA MAJA, še vedno mlad in svež, cvetoč in igriv je zopet v mestu, na Maistrovem trgu v Kranju! Začne se v četrtek, 24. maja, takoj ko gre sonce gor in zaključi v nedeljo, 27. maja, z družabno kolesarskim dogodkom Na hrib in dol.

Čarobna simfonija v Arboretumu Volčji Potok

carobna simfonija
petek, 25. maj 2018

27. maja 2018, od 10. ure dalje, se bo Arboretum Volčji Potok prelevil v čaroben dogodek za generacijo 40+; manjkalo ne bo slovenskih glasbenih poslastic, odlične kulinarike in zanimivih aktivnosti ter delavnic na temo zdravega življenja, prostega časa, vrtnarjenja, kulinarike in še marsičesa!

Drama Festival

drama festival
torek, 22. maj 2018

Letošnji Drama Festival bo od 26.5. do 31.5. 2018 gostil devet vrhunskih gledaliških uprizoritev. Na ploščadi pred gledališčem pa bo potekal spremljevalni program s koncerti in predavanji.

Podelitev Modrih zastav dopolnjuje Zeleni ključ

Pr gavedarjo
ponedeljek, 21. maj 2018

Društvo Doves – FEE SLOVENIA je na svečani podelitvi modrih zastav 17. maja prvič podelilo tudi okoljski certifikat ZELENI KLJUČ, namenjen izključno turističnim obratom. Prvi slovenski Zeleni ključ je pridobil obrat B&B Pr'Gavedarjo iz Kranjske Gore.

Spominski dan Mikija Mustra v GT22

muster lutke
ponedeljek, 21. maj 2018

Miki Muster in njegovi liki so integralni del zgodbe interdisciplinarnega laboratorija GT22 v zadnjih letih. Zavod Razvoj, ki aktivno soustvarja skupnost, je na podlagi Mustrovega ustvarjanja razvil eno najuspešnejših zaposlitvenih zgodb pri nas. Pred kratkim je odprl zaposlitveni center za ljudi s posebnimi potrebami, ki ustvarjajo lutke, animirane filme, knjižice in gledališke predstave s Trdonjo, z Lakotnikom in Zvitorepcem, in že na začetku omogočil šest novih zaposlitev.

Najboljše ulične dobrote tudi to soboto na Odprti kuhni v Celju

odprta_kuhna2.jpg
četrtek, 17. maj 2018

Odprta kuhna bo v soboto, 19. maja, ponovno odpeketala v Celje, kjer bo svoje stojnice z najboljšimi uličnimi dobrotami postavila na zdaj že dobro znani lokaciji na mestni tržnici in Savinovi ulici. Med 10. in 20. uro bo več kot dvajset ponudnikov domačih in mednarodnih jedi in pijač poskrbelo za še en nepozaben gurmanski dogodek, poln novih okusov in prijetnih družabnih trenutkov.

Hotel Ribno - prvi slovenski hotel brez odpadkov

ribno
sreda, 16. maj 2018

V hotelu Ribno pri Bledu so se odločili za korenite spremembe in kot prvi slovenski hotel pridobili naziv hotel brez odpadkov.

Odprtje Domžalske čebelarske poti

cebelarska pot
sreda, 16. maj 2018

V Domžalah so skupaj z domačimi s čebelarji pripravili Domžalsko čebelarsko pot, ki jo bodo slavnostno odprli v petek, 18. maja 2018 ob 17. uri. Slovesnost in vodenje po delu poti bo v parku pod Močilnikom v Dobu, kjer imajo svoj učni čebelnjak čebelarji ČD Krtina Dob.

Igra rož v Kamniku

Arboretum_Alenka_Hribar.jpg
sreda, 16. maj 2018

V srednjeveško mesto Kamnik se bo od 25. maja do 3. junija naselilo cvetje in zelena narava. Mesto bodo okrasile eksluzivni cvetlični aranžmaji, ki jih bodo pripravili najboljši cvetličarji iz Slovenije. V Parku Evropa boste lahko preizkusili tudi okusne in zdrave jedi iz cvetja.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije