Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
icon.jpg

Četrta Travel Zoom konferenca je včeraj odprla svoja vrata

Datum: petek, 14. marec, 2014

Včeraj se je na sončnem Bledu pričela že četrta mednarodna konferenca strateškega in kreativnega marketinga v turizmu, Travel Zoom, ki jo organizira Toleranca marketing v sodelovanju s Sava Hotels&Resorts, Zavodom za turizem Bled in Javno agencijo SPIRIT Slovenija.

Na Travel Zoomu se bo predstavilo kar 27 strokovnjakov iz 10 različnih držav, učilo in nadgrajevalo svoje znanje pa bo nekaj več kot 140 udeležencev.

Konferenco je že tradicionalno odprl župan Bleda, Janez Fajfar. Kot prva je na glavni oder stopila hrvaška predavateljica Iva Kutle in udeležence ogrela s predavanjem na temo marketinškega proračuna. Tekom dneva ji je na odru »zvezd« Travel Zooma sledilo še osem priznanih predavateljev iz sedmih različnih evropskih držav. Med njimi Joseph Fratangelo iz podjetja Tripadvisor, Hans Petter Aalmo iz spletnega turističnega vodiča po Norveški in Šved Carl Unger iz agencije Volontaire Stockholm. Udeleženci konference pa niso samo poslušali predavanj, ampak so svoje marketinško znanje preizkušali tudi na štirih različnih delavnicah, ki so jih vodili priznani strokovnjaki iz marketinških agencij.

Današnji dan bo namenjen predvsem udeležencem, ki se ukvarjajo z marketingom destinacij. Uvodno bo na oder stopila direktorica Turizma Bled, Eva Štravs Podlogar. Tekom dneva se bodo zopet odvijale delavnice in številna zanimiva predavanja. Predstavili se bodo Ana Marija Popovič iz beograjske destinacijske pisarne, Iztok Franko iz Adrie Airways, Španka Gloria Molins iz Trip4Real, Uroš Černigoj iz Visit Ljubljana ter številni drugi.

Konferenca se bo že tradicionalno zaključila z okroglo mizo, ki jo bo vodila novinarka RTV Slovenija, Marjana Grčman. Letos bo potekala na temo Dnevnikove turistične izvidnice. Strokovnjaki, ki bodo razpravljali so Vito Avguštin, novinar pri časipisu Dnevnik, Eva Štravs Podlogar, direktorica Turizma Bled, etnolog in pisatelj prof. Dr. Janez Bogataj in Primož Žižek, direktor E – laborat d.o.o..

Četrti Travel Zoom bo tako v dveh dneh udeležence naučil kako lahko z uspešnim strateškim marketingom in vnosom kreativnosti postanejo prave »turistične ikone«!

Več na www.travel-zoom.si.

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Poletje v Stari Ljubljani

Ljubljana
petek, 14. junij 2019

Tradicionalni festival Poletje v stari Ljubljani vsako leto popestri dogajanje v mestu s sporedom koncertov klasične glasbe v slikovitem okolju starega mestnega jedra, na katere je vstop večinoma prost.

Kolesarska dirka Po Sloveniji 2019

Kolesar
sreda, 12. junij 2019

Kolesarska dirka Po Sloveniji je največji kolesarski dogodek pri nas, ki ga iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev. Ogledate si jo lahko od 19. do 23. junija.

Povezava Dravske in Murske kolesarske poti

avstrijska_stajerska_kolesarska_tura.jpg
torek, 11. junij 2019

V sklopu projekta Kolesarjenje ob železni zavesi, katerega cilj je izoblikovanje skupne kolesarske turistične destinacije in integracija z železno zaveso razdeljenega obmejnega območja, so povezali Dravsko in Mursko kolesarko pot.

Petra Stušek izvoljena za predsednico združenja European Cities Marketing

petra_stusek.jpg
ponedeljek, 10. junij 2019

Združenje evropskih mestnih turističnih in kongresnih uradov ter marketinških organizacij European Cities Marketing (ECM) je na letni generalni skupščini v Ljubljani za svojo predsednico izvolilo mag. Petro Stušek, direktorico Turizma Ljubljana.

Nova gorenjska planinsko-muzejska pot

kranjska_gora3.jpg
ponedeljek, 10. junij 2019

V maju je zaživel nov skupen projekt muzejev na Gorenjskem, Neverjetne gore, vzpostavljena je bila Gorenjska muzejsko-planinska transverzala, ki obiskovalce vodo od muzeja do muzeja čez vmesne hribe in vrhove.

Turistični novinarji odkrivali kulinarične in gastronomske bisere BTC Cityja v Ljubljani

TNS - FoodBluz - skupinska
sreda, 5. junij 2019

Turistični novinarji Slovenije smo se tokrat podali na odkrivanje kulinaričnih in gastronomskih biserov BTC Cityja v Ljubljani pod blagovno znamko Food Bluz.

39-milijonti obiskovalec Postojnske jame

Postojnska jama
ponedeljek, 3. junij 2019

Postojnsko jamo si je 29. maja ogledal že 39-milijonti obiskovalec. Ob dogodku je predsednik upravnega odbora Postojnske jame Marjan Batagelj prvič v zgodovini predstavil 200 let staro prvo vpisno knjigo Postojnske jame, ki obeležuje začetek neprekinjenega beleženja števila obiskovalcev v največji turistični jami v Evropi.

Drugi I FEEL SLOVENIA IRONMAN

ironman
ponedeljek, 27. maj 2019

Slovenija letos jeseni, 22. septembra, ponovno gosti ekstremni športni dogodek I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, preizkušnjo za najbolj ambiciozne in zmogljive triatlonce. Slovenska turistična organizacija k temu globalno prepoznavnemu in uglednemu dogodku tudi v letošnjem letu pristopa kot glavni partner.

Svečana otvoritev razpršenega hotela Vinarium

vinarium otvoritev
ponedeljek, 27. maj 2019

V petek, 24. maja, je v Lendavi, na Stolpu Vinarium, potekala slovesna otvoritev Hotela Vinarium. Ob otvoritvi razpršenega hotela sta prisotne nagovorila Janez Magyar, župan Občine Lendava in Eva Štravs Podlogar, državna sekretarka na MGRT.

Operna noč v Mestnem parku v Mariboru

operna noč
sreda, 22. maj 2019

Operni spektakel pod zvezdami v enem izmed najlepših mestnih parkov v Slovenij.i Pridružite se nam v naravnem ambientu mariborskega mestnega parka in doživite nepozabno romantično noč ob veličastnem zaključku operne sezone, ki jo v petek, 24.5.2019, zaokrožujemo s koncertom najlepših opernih arij.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije