Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
icon.jpg

Četrti Travel Zoom bo prinesel nova marketinška znanja v turizmu

Datum: ponedeljek, 10. februar, 2014

Med 13. in 14. marcem 2014 bo Bled gostil številne marketinške strokovnjake, ki bodo svoje znanje delili na že tradicionalni Travel Zoom konferenci.

V le dveh dneh bo okoli 150 udeležencev konference izvedelo vse o strateškem in kreativnem marketingu v turizmu, se spoznalo z novimi marketinškimi orodji, analiziralo razloge za uspeh največjih destinacijskih in turističnih kampanj, se učilo in svoje znanje tudi preizkusilo na praktičnih delavnicah.

V četrto bodo udeleženci svoje že pridobljeno znanje popeljali na še višji nivo in s tem postali »ikone« turizma. Gorazd Čad, direktor Go.Mice in Toleranca marketing ter organizator konference: »Travel Zoom je dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi. V dveh dneh intenzivnega izobraževalnega programa združuje vse ključne deležnike regijske turistične industrije. Na Bled prihajajo, ker je dogodek prijazen, duhovit in ker širi življenjski optimizem in človeško toplino. Zato se dogodek vsako leto spreminja, nadgrajuje in preseneča z novostmi in idejami, ki jih boste lahko dnevno uporabili pri vašem delu.«

Saša Zor, direktorica prodaje – MICE pri Sava Hotels & Resorts ter partnerica projekta dodaja: »Udeležba na Travel Zoom konferenci je resnično provokativna izkušnja. Konferenca združuje marketinške vplivneže, ki soustvarjajo turistično industrijo in vas prevzamejo s popolnoma novim modelom mišljenja – “out of the box” razmišljanje, ki ga lahko takoj preizkusite tudi v praksi.«

Do samih »turističnih ikon« nam bodo v letošnjem letu pomagali številni marketinško podkovani predavatelji. Na Bled prihajajo Hans Petter Aalmo iz Visit Norway, ki bo predstavil predavanje z naslovom »The good , the bad and the ugly. Norway on the world wild web«, Björn Brinkmann iz marketinške agencije Four iz Švice s predavanjem z naslovom »Welcome to the fight club«, Joseph Fratangelo, ki bo predstavil največjo svetovno stran za potovanja Tripadvisor in Saša Stanković iz interactive.agency iz Hrvaške, ki bo pregledal spletno oglaševanje - kaj se je zgodilo v letu 2013 in kaj nas čaka letos. Ive Kutle, direktorica marketinga pri Valamar Hotels & Resorts iz Hrvaške, bo predavala temo z naslovom »Figuring out which half of your marketing budget is wasted«, Ana Marija Popovič iz destinacijske pisarne v Beogradu s predavanjem »Tourism campaigns and place branding: the case of Lifestyle Serbia« in Gloria Molins, ustanoviteljica Trip4Real, globalne skupnosti, ki povezuje popotnike, ki iščejo pristne kakovostne izkušnje z domačimi ponudniki posebnih turističnih programov.

Eden novejših delov Travel Zooma pa so v letošnjem letu tudi številne delavnice, kjer se lahko udeleženci praktično preizkusijo v reševanju marketinških problemov. Potekale bodo na temo direktnega marketinga, digitalnega marketinga, vsebinskega marketinga, oglaševanja in družbenih medijev. Recepte za uspeh nam bodo delili Lea Stanković iz agencije communis DDB iz Srbije, Milica Cetinić iz agencije Jasno&Glasno iz Hrvaške, Mayer McCann iz Slovenije, Damjan Planinc iz agencije interactive.agency iz Slovenije in Andrej Pompe iz agencije Formitas iz Slovenije, ter številni drugi marketinški strokovnjaki.

Travel Zoom vabi k udeležbi vse, ki želijo svoje marketinško znanje izpopolniti in nadgraditi. Konferenca bo potekala v angleškem jeziku. Prijave so možne preko spletne strani. Dvodnevna kotizacija znaša 250 EUR, enodnevna pa le 160 EUR.

Več informacij: www.travel-zoom.si

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Okusi Radol'ce

okusi_radolce.png
torek, 22. oktober 2019

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.Okusi Radol'ce v svojih lokalih ponujajo lokalno pridelane surovine in iz njih ustvarjajo jedi, značilne za radolško okolje.

Jubilejni 50. Narava-zdravje

Košara jabolk
ponedeljek, 21. oktober 2019

Sejem za zdrav življenjski slog bo predstavljal svojo ponudbo prek vsebinskih sklopov Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje od 23. do 26. oktobra.

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Evropa nagradila Ljubljano za pametne rešitve v turizmu

ljubljana_april.jpeg
ponedeljek, 14. oktober 2019

Ljubljana je v okviru druge izvedbe projekta Evropska prestolnica pametnega turizma v Helsinkih, 9. oktobra, prejela prestižno priznanje za najboljše evropsko mesto na področju digitalnih rešitev, s katero je Ljubljana predstavila svoje najpomembnejše ukrepe in načrte s področja trajnostnega razvoja, dostopnosti, digitalizacije ter kulturne dediščine in ustvarjalnosti.

Vrtnice in umetnost

vrtnica_ljubljana.jpeg
četrtek, 10. oktober 2019

Strokovnjakom in ljubiteljem vrtnic in umetnosti pripravljajo 10.10.2019 (od 15. do 19. ure) na Šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje prijetno popoldne s kratkimi strokovnimi predavanji in demonstracijami ter druženjem v prijetnem okolju. Vstop je prost, vabljeni!

Velenje v oktobru vabi na posebno gastronomsko doživetje pod zemljo

velenje underground
ponedeljek, 7. oktober 2019

Doživite edinstveno 5-zvezdično gastronomsko pustolovščino 160 m pod zemljo. Doživetje Velenje Underground je nosilec znaka kakovosti Slovenia Unique Experiences, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija.

Mesto žensk

mesto žensk
petek, 4. oktober 2019

Za Mesto žensk, ki kulturno ponudbo Ljubljane bogati že več kot dve desetletji, sta značilni naravnanost k eksperimentom in prestopanju žanrskih meja, pa tudi družbena kritičnost.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije