Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
Olimia15.jpg

Fit & fun v Termah Olimia

Datum: petek, 19. maj, 2017

Temperature počasi a vztrajno naraščajo in prišel je čas, da se pripravite na prihajajoče poletne mesece. V Termah Olimia so za vas pripravili posebne delavnice gibanja, oblikovanja telesa in vse tisto, kar vam bo pomagalo izklesati razkazovanju na plaži primerno postavo.

Izbirate lahko med tremi paketi:

Spomladanska osvežitev v hotelu Breza

že od   64,00 € po osebi / noč


Čarobnost Orhidelie

že od   86,40 € po osebi / noč
že od  459,00 € za dve osebi
Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Z majhnimi koraki na poti k trajnostni mobilnosti

izola_panorama.jpg
petek, 22. september 2017

Občina Izola je letos sprejela Celostno prometno strategijo – strateški dokument, katerega osrednji namen je prispevati k razvoju urbane mobilnosti in pomagati pri vzpostavitvi trajnostnega prometnega sistema. Glavna prednost celostnega načrtovanja prometa je v tem, da je to osredotočeno na ljudi, in ne na avtomobile in promet. Glede na navedeno se bo Občina tudi letos pridružila Evropskemu tednu mobilnosti in organizirala Dan brez avtomobila, ki tokrat poteka pod sloganom Združimo moči, delimo si prevoz.

Čarobna jesen v Termah Olimia

olimia_jesen15.jpg
petek, 22. september 2017

Prebudite svoje čute v čarobni jeseni. Obarvajte svoje življenje v Termah Olimia.

Roblekov dom na Begunjščici naj planinska koča 2017

roblekov dom
sreda, 20. september 2017

Planinci in bralci www.siol.net so letos v prvem krogu izbirali med 72 planinskimi kočami (od skupno 181 planinskih koč, zavetišč in bivakov), ki imajo bodisi certifikat okolju in/ali družinam prijazna planinska koča bodisi vgrajeno čistilno napravo, sicer pa so znane po gostoljubnih oskrbnikih, okusni hrani in razgledni okolici, že z odločilnimi glasovi za uvrstitev v finale pa so pokazali, da cenijo trud oskrbnikov in odprta vrata planinskih koč, ki se trudijo za dobro počutje in toplo zavetje planincev.

Čista obala 2017

Na morje z vlakom
torek, 19. september 2017

Prijatelji narave, z veseljem vas vabimo na čistilno akcijo, ki se bo že osmič odvijala na območju slovenskih obalnih občin. Tudi to leto bo potekala v sklopu največje svetovne prostovoljne čistilne akcije obal, morij in jezer - International Coastal Cleanup (ICC), pod organizacijskim okriljem Inštituta za vode Republike Slovenije in Zavodom TRI-NITI.

Slovenski ljudski plesi ob Ljubljanici

ljubljana_etm.jpeg
ponedeljek, 18. september 2017

Od 18.15 do 18.30 ure povorka po ljubljanskih ulicah (Kongresni trg - Wolfova - Tromostovje - Canka…

Slovenija na 11. mestu najlepših držav na svetu

Kranjska Gora
petek, 15. september 2017

Turistični vodnik Rough Guides je sestavil novo lestvico 20 najlepših dežel na svetu. Na prvem mestu je pristala Škotska, Slovenija se je pristala v zlati sredini, lestvico pa zaokroža Vietnam.

Dnevi slovenskega turizma

Kranjska Gora
četrtek, 14. september 2017

Dnevi slovenskega turizma (DST) bodo letos potekali v Kranjski Gori. Pričeli se bodo v torek, 17. 10. 2017, z 64. Gostinsko turističnim zborom. V sredo, 18. 10. 2017, bodo nadaljevali s plenarnim delom z dr. Nenadom Filipovićem, osrednjim mednarodno priznanim govorcem.

Kakšen okus ima glasba?

05_kamnik-s-tremi-cerkvami-in-kapelo.JPG
četrtek, 14. september 2017

Nova ekipa Doma kulture Kamnik v sezoni 2017/2018 pripravila svež projekt – Glasba z okusom.

Najboljši polletni rezultati mednarodnega turizma po letu 2010

UNWTO
sreda, 13. september 2017

Destinacije po vsem svetu so v prvih šestih mesecih leta 2017 pozdravile 598 milijonov mednarodnih turistov, kar je za 36 milijonov več kot v enakem obdobju leta 2016.

Sodelujte v kampanji Travel.Enjoy.Respect

travel.enjoy.respect
ponedeljek, 11. september 2017

Svetovna turistična organizacija je v okviru Mednarodnega leta trajnostnega turizma za razvoj konec avgusta lansirala kampanjo Travel.Enjoy.Respect, s katero želi dvigniti ozaveščenost javnosti o vrednosti in prispevku trajnostnega turizma za razvoj.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije