Zanimivo

Delimo smučarske vozovnice...

soriska-planina-10.JPG

V uredništvu "Dobro jutro, Slovenija" smo tokrat za vas pripravili posebno akcijo. V tednu dni bomo namreč podelili 7 smučarskih vozovnic za različna slovenska smučišča. Nagradna igra poteka od 20. - 26. januarja 2011!

V slovenskih naravnih zdraviliščih v prvih štirih mesecih leta 2012 za 5 % več tujih prenočitev

Temre Lendava

V mesecu aprilu so v Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ) zabeležili 11-odstotni porast prihodov tujih gostov in 13-odstotni porast njihovih prenočitev. Prihodov domačih gostov je bilo v primerjavi z lanskim aprilom 19 odstotkov manj in njihovih prenočitev prav tako.

Na brezplačno razvajanje na turistično kmetijo Urška

hisa_dobrega_pocutja1_760x348.jpg

Turistična kmetija Urška - eden od Naj podeželskih wellness centrov, vas vabi, da jih obiščete! Odgovorite na nagradno vprašanje in vikend paket za eno osebo je z malo sreče lahko vaš.

44. Minfos

Minfos2014_StudioBoutique37.jpg

Organizatorji 44. MINFOS-a, Turistično društvo Tržič, Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije ter Občina Tržič vas skupaj z dolgoletnim partnerjem, Prirodoslovnim muzejem Slovenije, prisrčno vabijo na Mednarodne dneve mineralov, fosilov in okolja, ki bodo potekali 14. in 15. maja.

17. pohod in tek Vogršček

pohodnika-podezelje-trta-2.jpg

V nedeljo, 17.7. Start ob 8.30 uri pri jezu Vogršček.Mednarodna prireditev, v okviru FIASP IN IVV. Na izbiro so proge na 6 – 12 – 16 km.

Najnovejše v tej rubriki

Ljubljana gosti že šesto Convento

conventa.jpeg
sreda, 15. januar 2014

Med 21. in 23. januarjem 2014 bo Slovenija že šesto leto zapored stičišče kongresne industrije jugovzhodne Evrope – v Ljubljani namreč takrat v organizaciji Kongresnega urada Slovenije poteka Conventa, najpomembnejša poslovna borza kongresnega turizma v jugovzhodni Evropi.

Izkoristite vročo ponudbo Term Krka

Hotel Balnea
torek, 14. januar 2014

Se tudi vi strinjate, da je zimski čas pravšnji za obisk term? Ni lepšega občutka kot, da se v kopalnem plašču odpravite proti bazenom, savnam in se že veselite večerne masaže? Hmmm, kako prija nekaj dni počitka.

Slovenija se predstavja na borzi Vakantiebeurs Utrecht

Utrecht.jpg
torek, 14. januar 2014

Slovenija se od 14. do 19.1.2014 predstavlja na sejmu Vakantiebeurs Utrecht.

Slovenija se bo predstavila na sejmu Ferienmesse Dunaj

ferien.jpg
torek, 14. januar 2014

Slovenija in slovenska turistična ponudba se bosta predstavili od 16. do 19.1.2014 na sejmu Ferienmesse Dunaj, ki je namenjen počitnicam, potovanju in je vodilni turistični sejem v Avstriji za splošno javnost.

Sejem Alpe-Adria: Turizem in prosti čas je pred vrati

tip2.JPG
ponedeljek, 13. januar 2014

Še slabe tri tedne nas loči od prireditve Alpe-Adria: Turizem in prosti čas, osrednjega turističnega sejma v regiji Alpe-Jadran. 

Slovenija kot destinacija aktivnega oddiha na sejmu v Helsinkih

Matka.jpg
ponedeljek, 13. januar 2014

Po enoletnem premoru se Slovenija vrača na sejem Matka v Helsinkih, ki je največji potovalni sejem v Severni Evropi in najboljše mesto za srečanja s partnerji iz skandinavskih in baltskih držav ter Rusije. 

Največje britansko turistično združenje uvrstilo Slovenijo med najbolj zaželene destinacije v 2014

abta.jpg
petek, 10. januar 2014

Največje britansko združenje (Association of British Travel Agents - ABTA) je objavilo poročilo o najnovejših trendih v britanski potovalni industriji, ki med drugim izpostavlja destinacije, ki naj bi vzbudile interes britanskih potrošnikov v letu 2014. Med slednjimi je tudi Slovenija.

Izšel je novi promocijski film mladinskih centrov s hostli

hostli.jpg
petek, 10. januar 2014

Mladinska mreža MaMa je v okviru projekta MCH turizem izdala nov promocijski film mladinskih centrov s hostli Odkrivaj neodkrito. Scenarij in film je izdelal Mladinski center Velenje – Kunigunda RMC v sodelovanju s Studiom Mozaik, del glasbe pa predstavlja avtorsko delo mladega velenjskega glasbenika Ervina Oppitza.

Bobri - 6. ljubljanski festival kulturno - umetnostne vzgoje

bobri6.jpeg
četrtek, 9. januar 2014

Festival Bobri, ki ga pripravlja Mestna občina Ljubljana in bo potekal med 25. 1. in 8. 2. 2014, ponuja obsežen spored kulturnih prireditev in izobraževalnih delavnic za otroke in mladostnike.

Tri priznanja za Bohinj Park EKO Hotel

hotel_zima.jpg
četrtek, 9. januar 2014

Svetovno najbolj poznana interaktivna spletna stran popotnikov, Tripadvisor, je Bohinj Park EKO Hotelu na letni podelitvi priznanj 2013 namenila kar tri prestižna priznanja.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije