Zanimivo

Delimo smučarske vozovnice...

soriska-planina-10.JPG

V uredništvu "Dobro jutro, Slovenija" smo tokrat za vas pripravili posebno akcijo. V tednu dni bomo namreč podelili 7 smučarskih vozovnic za različna slovenska smučišča. Nagradna igra poteka od 20. - 26. januarja 2011!

V slovenskih naravnih zdraviliščih v prvih štirih mesecih leta 2012 za 5 % več tujih prenočitev

Temre Lendava

V mesecu aprilu so v Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ) zabeležili 11-odstotni porast prihodov tujih gostov in 13-odstotni porast njihovih prenočitev. Prihodov domačih gostov je bilo v primerjavi z lanskim aprilom 19 odstotkov manj in njihovih prenočitev prav tako.

Na brezplačno razvajanje na turistično kmetijo Urška

hisa_dobrega_pocutja1_760x348.jpg

Turistična kmetija Urška - eden od Naj podeželskih wellness centrov, vas vabi, da jih obiščete! Odgovorite na nagradno vprašanje in vikend paket za eno osebo je z malo sreče lahko vaš.

44. Minfos

Minfos2014_StudioBoutique37.jpg

Organizatorji 44. MINFOS-a, Turistično društvo Tržič, Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije ter Občina Tržič vas skupaj z dolgoletnim partnerjem, Prirodoslovnim muzejem Slovenije, prisrčno vabijo na Mednarodne dneve mineralov, fosilov in okolja, ki bodo potekali 14. in 15. maja.

17. pohod in tek Vogršček

pohodnika-podezelje-trta-2.jpg

V nedeljo, 17.7. Start ob 8.30 uri pri jezu Vogršček.Mednarodna prireditev, v okviru FIASP IN IVV. Na izbiro so proge na 6 – 12 – 16 km.

Najnovejše v tej rubriki

Valentinov mesec v Termah Olimia - 20% ugodneje

Wellness Orhidelia
petek, 24. januar 2014

Že veste, kako boste presenetili svojega partnerja? Naj bo tokratno valentinovo drugačno! Privoščita si umik od vsakodnevnih obremenitev in užijta potrebni mir ter dovolita vajini partnerski vezi da popolnoma obnovi svoje moči.

Produkt čebelarskega turizma se predstavlja v Berlinu

gw.jpg
četrtek, 23. januar 2014

Od 17. do 26. januarja v Berlinu poteka Zeleni teden oziroma Grüne Woche, mednarodni sejem prehrane, kmetijstva in vrtnarstva.

Turizmu Ljubljana priznanje Digital Tourism Think Tank Award 2013

turizem_ljubljana_splet.jpg
četrtek, 23. januar 2014

Turizem Ljubljana je za projekt »Visit Ljubljana: Tours and trips as experiences« prejel priznanje združenja Digital Tourism Think Tank v kategoriji »Strategije spletnih vsebin«. Prvo mesto v tej kategoriji si Ljubljana deli z mobilno aplikacijo Stockholma »Visit Stockholm Sounds App«.

Valentinov plesni cocktail vikend v Thermani Laško

valentinovo_thermana.jpg
torek, 21. januar 2014

Bogat romantični paket, ki vsebuje plesne delavnice, Valentinov ples z romantično večerjo, razvajanje v termalnih vrelcih...

7. turistični forum UNWTO: Turizem neposredno vpliva na ugled države

unwto-1.JPG
torek, 21. januar 2014

Svetovna turistična organizacija Združenih narodov (UNWTO) je včeraj, 21. januarja 2014 v Madridu gostila 7. turistični forum, na katerem so razpravljali o ključni neposredni vlogi turizma na ugled države.

Celjani z letošnjim letom brezplačno na Stari grad Celje

grad-celje-celjski-grad-castle-61.jpg
ponedeljek, 20. januar 2014

Stari grad Celje velja med Celjani za eno najbolj priljubljenih izletniških točk, saj je njen obisk primeren tako za družine z otroci, pare, posameznike ... za vse, ki želijo kvalitetno preživljati svoj prosti čas. Z letošnjim letom ga bodo Celjani lahko obiskovali brezplačno.

SEXESful SPArty v Thermani Laško

sparty_thermana.jpg
petek, 17. januar 2014

Ekskluzivna nočna kopalna zabava 24. 1. v Termalnem Centru:
DJ Illusion,
nagradne igre,
welcome drink ...

Želite preživeti družinski smučarski dan z Juretom Koširjem?

kosir_nagradna_igra.png
četrtek, 16. januar 2014

Če ste tudi vi med tistimi, ki so si vedno želeli spoznati ali morda celo smučati z Juretom Koširjem, imate sedaj odlično priložnost, da se vam želja uresniči! In ne le vam, ampak kar celi vaši družini.

Sodeluj in osvoji smučarsko vozovnico

snezni_telefon_kg_3.jpg
četrtek, 16. januar 2014

Snežni telefon podarja 10x enodnevno smučarsko vozovnico za smučišče Kranjska Gora.

Čarobni dan v Kranjski Gori prestavljen

četrtek, 16. januar 2014

Ker vreme v nedeljo 19. januarja, ne bo naklonjeno smučanju, deskanju in ostalim zimskim vragolijam, je Čarobni dan prestavljen na naslednjo nedeljo, 26.1.2014. Prav tako bo naslednji teden izvedena tudi šola smučanja in deskanja. Potrebno se bo ponovno prijaviti (po 20.1.2014).

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije