Zanimivo

Na brezplačno razvajanje na turistično kmetijo Urška

hisa_dobrega_pocutja1_760x348.jpg

Turistična kmetija Urška - eden od Naj podeželskih wellness centrov, vas vabi, da jih obiščete! Odgovorite na nagradno vprašanje in vikend paket za eno osebo je z malo sreče lahko vaš.

44. Minfos

Minfos2014_StudioBoutique37.jpg

Organizatorji 44. MINFOS-a, Turistično društvo Tržič, Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije ter Občina Tržič vas skupaj z dolgoletnim partnerjem, Prirodoslovnim muzejem Slovenije, prisrčno vabijo na Mednarodne dneve mineralov, fosilov in okolja, ki bodo potekali 14. in 15. maja.

17. pohod in tek Vogršček

pohodnika-podezelje-trta-2.jpg

V nedeljo, 17.7. Start ob 8.30 uri pri jezu Vogršček.Mednarodna prireditev, v okviru FIASP IN IVV. Na izbiro so proge na 6 – 12 – 16 km.

Najnovejše v tej rubriki

Valentinovo v termah

srcki.jpg
sreda, 5. februar 2014

Bliža se valentinovo. Preverite aktualno ponudbo v Termah Krka, Thermani Laško in Termah Olimia!

S tradicionalnim kurentovim skokom na Ptuju in okolici v začetek pustnega časa

kurenti.jpg
sreda, 5. februar 2014

Tradicionalni kurentov skok je 3. februarja ob polnoči otvoril že 54. Kurentovanje, ki bo letos potekalo med 22. februarjem in 4. marcem. Na domačiji drugega princa karnevala Matevža Zokija v Budini pri Ptuju si je več kot sto kurentov nadelo svojo opravo in tako s plesom ob ognju oznanili pojavljanje kurentov v tem času.

Festival britanskega karija

kari.jpeg
sreda, 5. februar 2014

Včeraj se je v Hotelu Park v Ljubljani pričel Festival britanskega karija. Na festivalu lahko okušate, pod vodstvom kulinaričnih mojstrov pa se tudi naučite kuhati karije, pripravljene po avtentičnih receptih.

9. Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom v BTC Cityju

baloh.jpg
sreda, 5. februar 2014

V petek, 31. januarja, se je v Športnem centru Millenium BTC v Ljubljani odvijalo že 9. Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom, enim najboljših ultra-kolesarjev na svetu. Marku se je pridružilo okoli 100 kolesarjev, ki so skupaj zbirali sredstva za nakup svetlobnih teles Wheel Bee. Svetlobne lučke bodo podarili otrokom na otroškem kolesarskem Maratonu Franja BTC City.

8. februar, kulturni praznik

preseren.jpg
torek, 4. februar 2014

8. februar, slovenski kulturni praznik, bodo z različnimi programi obeležili tudi ljubljanski javni zavodi s področja kulture.

Bled in Piran se potegujeta za “Europe’s Best Big-time Small Destinations”

piran_519574.jpg
torek, 4. februar 2014

Spletna portala hotel.info in globalgrasshopper.com v tekmo za naziv Europe’s Best Big-time Small Destinations vključila tudi dve turistični znamenitosti Piran in Bled. 

Leto 2013 v slovenskem turizmu zaključeno s pozitivnimi rezultati

slovenia.png
ponedeljek, 3. februar 2014

Začasni podatki Statističnega urada Republike Slovenije kažejo na ponovno uspešno leto glede na število prihodov in prenočitev turistov. V letu 2013 je Slovenijo obiskalo za 2 % več turistov kot lani, število prenočitev ostaja na enaki ravni. Pozitivne številke so predvsem zasluga tujih turistov, saj se je število njihovih prihodov povečalo za 4 % odstotke, število nočitev pa za 2 %.

60 let BTC: z jasno vizijo, inovacijami in partnerskim pristopom od javnih skladišč do inovativnega mesta

btc_city-640x480.jpg
ponedeljek, 3. februar 2014

"V korist prihodnjih generacij" je slogan družbe BTC, ki se je ob praznovanju svoje 60. obletnice na jubilejnem dogodku v Vodnem mestu Atlantis zahvalila svojim dolgoletnim poslovnim partnerjem in tudi Mestni občini Ljubljana. V 60-letnem razvoju je družba uspela, ker je vedno razumela pričakovanja in zahteve sodobnega potrošnika, uporabnika in turista, kakor tudi zahteve domačih in tujih partnerjev s področja logističnih dejavnosti.

GGE postavil Sistem energetske oskrbe Grand Hotela Bernardin z izkoriščanjem energije morja

panorama-bernardin-1.JPG
petek, 31. januar 2014

V družbi Hoteli Bernardin so v partnerskem sodelovanju s podjetjem GGE d.o.o. naredili prve konkretne korake v smeri trajnostnih rešitev na področju energetske učinkovitosti v  hotelih.

Ustvarjalni sejem

ustvarjalni-svet2.jpg
petek, 31. januar 2014

04.02.2014 ob 10.00-19.00

Maximarket, pasaža

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije