Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
ljubno_2013.jpg

Gostoljubno Ljubno: FIS Svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske

Datum: torek, 22. januar, 2013

Športni spektakel – dobra zabava – odlična gostinska ponudba – otroški zabaviščni zimski park: Ljubno ob Savinji, 16. in 17. februar 2013

Ljubno ob Savinji, kraj, ki odpira vrata v čudovito Logarsko dolino in leži na poti med Ljubljano in Mariborom, bo tudi prihodnjega februarja živelo za svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske. Družba BTC je že v lanski sezoni kot generalni pokrovitelj, tako organizacijsko, kot tudi marketinško podprla obe tekmi svetovnega pokala ter tako prispevala k razvoju tega lepega športa. In tudi prihodnjo sezono bo tako, saj družba BTC trdno stoji za organizacijo obeh tekem svetovnega pokala, prav tako pa so že stekle priprave organizacijskega komiteja, vseh odborov in pododborov, občine Ljubno in Ljubencev ter Smučarske Zveze Slovenije, da bo ljubenska skakalnica februarja zopet zasijala v vsem svojem sijaju.

 

Slovenke so odlične - Urša Bogataj, Ema Klinec, Eva Logar, Katja Požun, Špela Rogelj in Maja Vtič že pridno trenirajo pod budnim očesom trenerja Matjaža Triplata in njegovega pomočnika Primoža Peterko, zato tudi na domači skakalnici pričakujemo izvrstne skoke.

Za obiskovalce na Ljubnem pripravljajo bogat spremljevalni program, dobre pijače in hrane pri gostoljubnih Ljubencih prav tako ne bo manjkalo, na svoj račun pa bodo prišli tudi otroci, ki jih bo ob skakalnici pričakal pravi zabaviščni zimski park, v katerem bodo lahko uživali in se prepuščali zimskim vragolijam.

Program

Petek, 15. februar 2013:

  • uradni trening ob 14.30

Sobota, 16. februar 2013:

  • 1. tekma za svetovni pokal ob 14.30

Nedelja, 17. februar 2013:

  • 2. tekma za svetovni pokal ob 14.30

Cena vstopnic: 8 eur za oba dneva tekmovanja, otroci do 14 let brezplačno

>>Uradna stran  FIS Svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske

Logo

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Sveže italijanske dobrote na Pogačarjevem trgu

idea italia
sreda, 19. junij 2019

Idea Italia, italijanska tržnica z izbranimi kulinaričnimi dobrotami naše zahodne sosede, bo od sobote do vključno ponedeljka med 8. in 20. uro že sedmič gostovala v Ljubljani, na Pogačarjevem trgu. Obiskovalcem bodo na voljo sveži izdelki s Sicilije, Sardinije, iz Furlanije - Julijske krajine, Toskane, Umbrije, Apulje in Emilije - Romanje. Za tekočo ohladitev bo poskrbela milanska pivovarna Lambrate.

Poletje v Stari Ljubljani

Ljubljana
petek, 14. junij 2019

Tradicionalni festival Poletje v stari Ljubljani vsako leto popestri dogajanje v mestu s sporedom koncertov klasične glasbe v slikovitem okolju starega mestnega jedra, na katere je vstop večinoma prost.

Kolesarska dirka Po Sloveniji 2019

Kolesar
sreda, 12. junij 2019

Kolesarska dirka Po Sloveniji je največji kolesarski dogodek pri nas, ki ga iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev. Ogledate si jo lahko od 19. do 23. junija.

Povezava Dravske in Murske kolesarske poti

avstrijska_stajerska_kolesarska_tura.jpg
torek, 11. junij 2019

V sklopu projekta Kolesarjenje ob železni zavesi, katerega cilj je izoblikovanje skupne kolesarske turistične destinacije in integracija z železno zaveso razdeljenega obmejnega območja, so povezali Dravsko in Mursko kolesarko pot.

Petra Stušek izvoljena za predsednico združenja European Cities Marketing

petra_stusek.jpg
ponedeljek, 10. junij 2019

Združenje evropskih mestnih turističnih in kongresnih uradov ter marketinških organizacij European Cities Marketing (ECM) je na letni generalni skupščini v Ljubljani za svojo predsednico izvolilo mag. Petro Stušek, direktorico Turizma Ljubljana.

Nova gorenjska planinsko-muzejska pot

kranjska_gora3.jpg
ponedeljek, 10. junij 2019

V maju je zaživel nov skupen projekt muzejev na Gorenjskem, Neverjetne gore, vzpostavljena je bila Gorenjska muzejsko-planinska transverzala, ki obiskovalce vodo od muzeja do muzeja čez vmesne hribe in vrhove.

Turistični novinarji odkrivali kulinarične in gastronomske bisere BTC Cityja v Ljubljani

TNS - FoodBluz - skupinska
sreda, 5. junij 2019

Turistični novinarji Slovenije smo se tokrat podali na odkrivanje kulinaričnih in gastronomskih biserov BTC Cityja v Ljubljani pod blagovno znamko Food Bluz.

39-milijonti obiskovalec Postojnske jame

Postojnska jama
ponedeljek, 3. junij 2019

Postojnsko jamo si je 29. maja ogledal že 39-milijonti obiskovalec. Ob dogodku je predsednik upravnega odbora Postojnske jame Marjan Batagelj prvič v zgodovini predstavil 200 let staro prvo vpisno knjigo Postojnske jame, ki obeležuje začetek neprekinjenega beleženja števila obiskovalcev v največji turistični jami v Evropi.

Drugi I FEEL SLOVENIA IRONMAN

ironman
ponedeljek, 27. maj 2019

Slovenija letos jeseni, 22. septembra, ponovno gosti ekstremni športni dogodek I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, preizkušnjo za najbolj ambiciozne in zmogljive triatlonce. Slovenska turistična organizacija k temu globalno prepoznavnemu in uglednemu dogodku tudi v letošnjem letu pristopa kot glavni partner.

Svečana otvoritev razpršenega hotela Vinarium

vinarium otvoritev
ponedeljek, 27. maj 2019

V petek, 24. maja, je v Lendavi, na Stolpu Vinarium, potekala slovesna otvoritev Hotela Vinarium. Ob otvoritvi razpršenega hotela sta prisotne nagovorila Janez Magyar, župan Občine Lendava in Eva Štravs Podlogar, državna sekretarka na MGRT.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije