Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
halloween

Halloween Festival 2018

Datum: torek, 23. oktober, 2018

Skupina Orehov gaj predstavlja Halloween Festival 2018 od 26. 10. 2018 do 04. 11. 2018. Si upaš?

Že tretje leto zapored se Orehov gaj v času Halloweena prelevi v strašno prizorišče, kjer vam bo zastal dih in se naježila koža… Pridružite se jim v tematsko okrašenem Orehovem gaju.

Za vas so pripravili celo vrsto doživetij, ki vas ne bodo pustila ravnodušnih...

Za odrasle:

- Usodna noč - interaktivni tematski večer z doživljajsko večerjo (18+)

- (Pre)Strašna pot – Haunted trail (12+)

- Sekiromet - metanje sekire v zombije (12+)

- Escape room - Zakleti skedenj (9+)

- Escape room - Zmajev brlog (9+)

- Grossmann Grindhouse - večer kratkih grozljivk, burgerjev in piva

- STORYTELLING VEČER – Halloween večerja in strašne zgodbe

Za otroke in družine:

- Strašna pot za otroke in družine – vodeno doživetje po začaranem gozdu ( od 5 do 9 let)

- Delavnice za otroke (od 5 do 9 let) - ustvarjanje čarovniških bitij

- Čarovniška šola – dvodnevno počitniško doživetje za otroke (od 6 do 9 let)

Poleg vseh naštetih doživetji bodo gotovo zacoprali še kakšno presenečenje, zabavo ali tematsko delavnico za otroke... Vsak dan bodo zakurili čarovniški ogenj in vam postregli s čarovniškimi čorbami, prigrizki in coprniškimi napoji. Vabljeni ste predvsem vsi doživetij željni odrasli. In seveda starši z neustrašnimi najstniki in otroki, ki mislijo, da jih ne prestraši nič več... Termini vseh programov so objavljeni na spletni strani, rezervacije sprejemajo, mesta pa hitro kopnijo, zato pohitite in rezervirajte svojega. Pozor! Obisk in udeležba na lastno odgovornost!

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Posebna instalacija Planet ali plastika? v Ljubljani

planet ali plastika
četrtek, 18. april 2019

Pred nakupovalnim centrom Supernova na Rudniku je National Geographic Slovenija pred kratkim postavil posebno instalacijo, s katero opozarja na veliko rabo plastike na svetovni ravni. Instalacija je del iniciative Planet ali plastika? National Geographica, ki si prizadeva, da bi ozaveščal o tem izzivu in zmanjšal količino plastike za enkratno uporabo. To ne bo koristilo le tisočim ali celo milijonom morskih živali, ki se vsako leto zapletejo, zadušijo ali zaužijejo plastiko, ampak bo prispevalo tudi k splošnemu zdravju morskih ekosistemov planeta in vsem, ki se nanje zanašajo.

Ljubljanska TIC in STIC prvi plačilni mesti z aplikacijo Alipay v Sloveniji

Ljubljana dragon
torek, 16. april 2019

Odslej bodo kitajski obiskovalci lahko plačevali doživetja in izdelke na ljubljanskih TIC in STIC z uporabo priljubljene mobilne aplikacije Alipay. Turizem Ljubljana je postal prva lokalna turistična organizacija v Sloveniji, ki je uvedla tovrstno plačevanje - z namenom povečanja prodaje in zadovoljstva kitajskih obiskovalcev z dodano vrednostjo.

Srečanje Evropskih destinacij odličnosti v Romuniji

Eden
ponedeljek, 15. april 2019

Predstavniki Evropskih destinacij odličnosti (EDEN) iz cele Evrope so se 11. in 12. aprila zbrali na letnem srečanju mreže v mestu Piatra Neamt v Romuniji, ki trenutno predseduje Svetu Evropske unije.

Družba BTC: 65 let ustvarjanja priložnosti polnega sveta

btc_city-640x480.jpg
ponedeljek, 15. april 2019

Družba BTC v letošnjem letu obeležuje 65 let delovanja. Z usmerjenim in strateškim načinom vodenja so se iz nekdaj specializiranega logistično-skladiščnega podjetja razvili v moderno, odprto družbo, kjer poleg družbeno odgovornega in trajnostnega razvoja domujejo vizionarstvo, inovativnost in drznost. V počastitev visokega jubileja so v sredo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani s poslovnimi partnerji predstavili svoje dosežke in razkrili prve usmeritve razvoja do leta 2030.

28. izbor najboljših slovenskih smučišč brez presenečenj

naj smucisce
petek, 12. april 2019

Topla zima je postregla z bolj malo smučarskimi užitki, a kljub temu so danes v Hiši stare trte v Mariboru že 28. leto zapored podelili nazive »Naj smučišče« najboljšim smučiščem v sezoni 2018/2019. Za »Naj smučišča« so bili letos ocenjena smučišča Smučarski center Cerkno, Golte, RTC Jakec Trije kralji, Snežni park Rogla ter italijansko smučišče Kronplatz.

Luka Koper 6. Istrski maraton

istrski_maraton.jpg
sreda, 10. april 2019

Istrski maraton bo 13. in 14. aprila povezal štiri istrska mesta: Ankaran, Izolo, Koper in Piran. Promovira zdrav način življenja in preživljanja prostega časa v čistem in zdravem okolju, kar Istra nedvomno je.

Hotel Central kot prvi »future hotel« v Ljubljani

central1
sreda, 10. april 2019

Central hotel po celoviti prenovi odpira vrata kot popolnoma novo turistično doživetje Ljubljane. Zasnovan je kot prvi hotel za novo generacijo turistov, ki želijo sproščeno, avtentično, urbano in družabno namestitev brez formalnosti klasičnih hotelov.

Nova nastanitev z znakom Slovenia Green Accommodation ob reki Savinji

menina
torek, 9. april 2019

V zelenem raju sredi Zgornje Savinjske doline je Kamp Menina postal nov nosilec znaka Slovenia Green Accommodation; vsi zaposleni so se zavezali trajnostni uporabi naravnih virov energije, njihove hiške so grajene iz savinjskega ali ponovno uporabljenega lesa, hrano kupujejo od lokalnih proizvajalcev, o pomenu trajnostne naravnanosti pa bodo izobraževali tudi svoje goste.

Pivo & Burger Fest

pivo_burger_fest.jpg
torek, 2. april 2019

V soboto in nedeljo, 6. in 7. aprila, bo v Ljubljani ponovno potekal Pivo & Burger Fest. Eden najbolj priljubljenih kulinaričnih dogodkov v širši regiji bo na Pogačarjev trg prinesel več kot 200 različnih, večinoma domačih vrst piva ter enega najbolj svežih in vznemirljivih gurmanskih trendov, spajanje piva s hrano.

Red Bull Goni Pony: Bodi med 1200 udeleženci pete izvedbe

goni poni
četrtek, 28. marec 2019


Peta izvedba vzpona z 20-palčnimi kolesi brez prestav na najvišji slovenski cestni prelaz bo 1. junija 2019 s štartom ob 15. uri.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije