Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
feel_309835.jpg

Nagradni natečaj: ustvari novo podobo Luke Dončića in Slovenije

Datum: ponedeljek, 16. november, 2020

Slovenija je ponosna na izjemne košarkarske uspehe ambasadorja slovenskega turizma Luke Dončića, ki s svojo borbenostjo in srčnostjo navdušuje ves svet. Sodelujte v nagradnem natečaju Luke Dončića in STO ter se udeležite ekskluzivne tekme zvezd pod okriljem tega vrhunskega košarkaša.

Nagradni natečaj Luke Dončića in STO: z novo podobo do podpisanega dresa in vstopnice na ekskluzivno tekmo zvezd

Luka Dončić je objavil nagradni natečaj, v katerem v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo vabi k ustvarjanju nove podobe Luke Dončića in Slovenije. Natečaj zainteresirane vabi, da z eno besedo ali motivom povežejo lepote Slovenije, identiteto nacionalne znamke Slovenije – I FEEL SLOVENIA in vrhunskega športnika Luke Dončića.

Podoba / motiv z najboljšo ponazoritvijo Luke in Slovenije bo natisnjena na majici. Celoten izkupiček prodanih majic bo namenjen fundaciji Luke Dončića Uresničimo Sanje.

Zmagovalec bo prejel podpisan dres Luke Dončića in udeležbo na ekskluzivnem dobrodelnem turnirju zvezd junija 2021 na Bledu.

Natečaj traja od vključno 12. 11. 2020 do vključno 12. 12. 2020.

Motivi (slike) morajo prispeti na e-naslov pr@lukadoncic.com, najkasneje do 12. 12. 2020.

V »Predmet« sporočila napišite: Prijava na nagradni natečaj.  

V besedilo elektronskega sporočila navedite kontakte prijavitelja: ime in priimek, e-naslov, telefonsko številko. 

Zmagovalca bo izbrala štiričlanska komisija. Poleg Luke Dončića bosta v komisiji še Mirjam Poterbin in direktorica STO mag. Maja Pak. Častni član komisije bo tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki je tudi častni pokrovitelj dobrodelnega dogodka fundacije Luke Dončića Uresničimo sanje.

Zmagovalec bo razglašen 20.12.2020.

Podrobnejša pravila natečaja so objavljena na spletni povezavi: www.lukadoncic.com.

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Na Krvavcu optimistično v zimsko sezono

Smučišče Krvavec
sreda, 25. november 2020

Družba RTC Krvavec je pred začetkom sicer še negotove smučarske sezone organizirala spletno novinarsko konferenco, na kateri je direktor družbe Janez Janša v družbi ambasadorja Krvavca Jureta Koširja predstavil letošnje novosti, ki se obetajo ljubiteljem domačih smučarskih strmin. V primeru ugodnih vremenskih razmer in sproščenih ukrepov se boste na smučanje na Krvavec lahko podali že v začetku decembra.

Ljubljana na seznamu top 25 manjših mest na svetu

LJUBLJANA_POLETI.jpeg
torek, 24. november 2020

Priznana britanska revija Monocle je objavila letni pregled majhnih mest »Small Cities Index« in Ljubljano uvrstila med 25 najboljših.

Dva slovenska prejemnika priznanja Turistična prizma za kakovost v turizmu

thermana_nocna.jpg
ponedeljek, 23. november 2020

V okviru spletne izvedbe mednarodnega turističnega sejma in konference WESTM 2020 so bili razglašeni dobitniki priznanj »Turistična prizma za novo kakovost v turizmi v jugovzhodni Evropi«. Med prejemniki sta tudi Hotel Thermana Park in Zaloščan vina De Adami.

ETC četrtletno poročilo o turizmu v Evropi

Potovanje Corona
četrtek, 19. november 2020

Evropska potovalna komisija (ETC) je objavila tretje četrtletno poročilo (Q3) o trendih in napovedih letošnjih potovanj. Evropski turizem se sooča z negativnimi vplivi epidemije, mednarodna potovanja v evropske države so močno upadla, številke kažejo, da se je število prihodov obiskovalcev več kot prepolovilo.

Urejanje poti v soteski Vintgar na relaciji Slap Šum – sv. Katarina

soteska Vintgar
sreda, 18. november 2020

Občina Bled je v oktobru in novembru urejala in sanirala pešpot v sotesko Vintgar, in sicer na odseku Slap Šum – sv. Katarina na Homu.

Nagradni natečaj: ustvari novo podobo Luke Dončića in Slovenije

feel_309835.jpg
ponedeljek, 16. november 2020

Slovenija je ponosna na izjemne košarkarske uspehe ambasadorja slovenskega turizma Luke Dončića, ki s svojo borbenostjo in srčnostjo navdušuje ves svet. Sodelujte v nagradnem natečaju Luke Dončića in STO ter se udeležite ekskluzivne tekme zvezd pod okriljem tega vrhunskega košarkaša.

Ne pozabimo na lokalne kmetijske pridelke in živila

zelenjava
petek, 13. november 2020

V času epidemije lokalno in sezonsko pridelana hrana še posebej pridobiva na pomenu, med drugim tudi v luči varovanja okolja in samega načina pridelave. Hrana, pridelana v bližini, ima vrsto prednosti, zato je nakup lokalnih kmetijskih prildelkov in živil dobra odločitev.

Nov promocijski film Medvod

Medvode
četrtek, 12. november 2020

Javni zavod Sotočje Medvode je pripravil nov promocijski video, ki na atraktiven in dinamičen način prikazuje turistične produkte in znamenitosti ter vizualno vabi v Medvode vse starostne kategorije v vseh letnih časih.

Nov produkt Martinovanje na Krasu v času pandemije povezuje lokalne ponudnike

VINO_www.slovenia.info, Ubald Trnkoczy.jpg
četrtek, 12. november 2020

Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov, enota Komen in Občina Sežana s skupno promocijsko akcijo Martinovanje na Krasu podpirata vinarje in ponudnike na Krasu v času, ko tradicionalne prireditve in degustacije zaradi epidemije niso možne.

Umetnost v parkirni hiši

Razstava slik
torek, 10. november 2020

Stene parkirne hiše krasijo umetniška dela. Foto: Pionirski dom | V parkirni hiši Kongresni trg je na ogled razstava Svobodni, ki so jo pripravili v Pionirskem domu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije