Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
catez_tobogan.jpg

Počitnice v Termah Čatež so vedno polne doživetij

Datum: sreda, 23. april, 2014

Za prvomajske praznike v Termah Čatež (na lokaciji Čateža, Mokric, v dveh koprskih hotelih ter v Marini Portorož) pričakujejo domače, predvsem pa  tuje goste, iz Hrvaške, Italije, Srbije ter drugih bližnjih držav.

Gostje se povprečno odločajo za 2 do 4 dnevno bivanje. V času prvomajskih praznikov smo pripravili posebno ponudbo - MINI MINI POČITNICE v Čatežu, s posebnimi popusti za družine, kjer prvi otrok do 12. leta in drugi do 6. leta bivata brezplačno. Privlačen je tudi NAJIN PAKET 1 = 2 (2 polpenziona – 3 dni kopanja) v Čatežu (Hotel Toplice že od 188 € za dva oz. v Kopru (Aquapark hotel Žusterna) že od 176 € za dva.

V privlačnem Gusarskem zalivu z 20 plavajočimi hišicami lahko gostje doživijo pomlad avanturistično. Tudi v letošnjem letu se, prav tako z aprilom, pričenja prava pustolovščina Divjega Zahoda. V kampu Indijanci že postavljajo šotore, kavbojci pa so  v njihovo neposredno bližino, v senco dreves in blizu parka za lokostrelstvo, že pripeljali KAVBOJSKI VOZ. 

Indijanska vas,  Divji zahod, Gusarski zaliv in lanska 'orientalska' pridobitev - Jurta so oddaljeni le nekaj minut hoda od poletne Termalne riviere. Bivanje v pustolovskih namestitvenih kapacitetah je vedno nepozabno doživetje za vse – od najmlajših do najstarejših.

Med prazničnimi obiskovalci Term Čatež pričakujejo tudi veliko enodnevnih kopalcev. Letos bodo na prvi kopalni dan poletne Termalne riviere  - 25.4. - presenetili obiskovalce z brezplačnim kopanjem v zunanjih bazenih. Zopet se bo razlegal vrišč in krik ter vodna zabava na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Malčki se bodo lahko razposajeno zabavali na gusarskem otoku, malo večji na trojčku toboganov in vodnih drčah. Pravi raj je tudi uživanje na 450-metrski počasni reki, po kateri se vozite na velikih obročih. Svoj bazen  bodo našli tudi ljubitelji plavanja na dolge proge. Poleg plavanja in vodnih vragolij kopalce pričakuje še zabaviščni park z bungee trampolini in  adrenalinskim 10-metrskim prostim padom z gusarskega stolpa. Najbolj pogumni bodo zagotovo preizkusili atraktivni tobogan, black hole bumerang in uživali v hitrostni preizkušnji   Termalne formule.

Poskrbeli so tudi za živahen praznični utrip: poleg mini kluba in vodne aerobike bo na Termalni rivieri ves dan poskrbljeno za številne pestre športne aktivnosti in ustvarjalne delavnice.

Aquapark Žusterna - največji vodni park na slovenski obali

Aquapark Hotel Žusterna ponuja gostom številne vodne užitke v največjem vodnem parku na slovenski obali. V zunanjih  in notranjih bazenih z ogrevano morsko in sladko vodo, se bodo najmlajši  zabavali tudi v otroškem klubu z legendarnim klovnom Bernijem, saj se v njegovi družbi nikoli  ni dolgčas.

Mokrice v znamenju golfa in porok

Na slikovitih in razgibanih Mokricah bodo prihajajoči prvomajski dnevi idealni za igro golfa. Maj pa je na Mokricah tudi v znamenju porok, ki po legendi trajajo večno.

 

www.terme-catez.si

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Evropa nagradila Ljubljano za pametne rešitve v turizmu

ljubljana_april.jpeg
ponedeljek, 14. oktober 2019

Ljubljana je v okviru druge izvedbe projekta Evropska prestolnica pametnega turizma v Helsinkih, 9. oktobra, prejela prestižno priznanje za najboljše evropsko mesto na področju digitalnih rešitev, s katero je Ljubljana predstavila svoje najpomembnejše ukrepe in načrte s področja trajnostnega razvoja, dostopnosti, digitalizacije ter kulturne dediščine in ustvarjalnosti.

Vrtnice in umetnost

vrtnica_ljubljana.jpeg
četrtek, 10. oktober 2019

Strokovnjakom in ljubiteljem vrtnic in umetnosti pripravljajo 10.10.2019 (od 15. do 19. ure) na Šoli za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje prijetno popoldne s kratkimi strokovnimi predavanji in demonstracijami ter druženjem v prijetnem okolju. Vstop je prost, vabljeni!

Velenje v oktobru vabi na posebno gastronomsko doživetje pod zemljo

velenje underground
ponedeljek, 7. oktober 2019

Doživite edinstveno 5-zvezdično gastronomsko pustolovščino 160 m pod zemljo. Doživetje Velenje Underground je nosilec znaka kakovosti Slovenia Unique Experiences, ki ga podeljuje Slovenska turistična organizacija.

Mesto žensk

mesto žensk
petek, 4. oktober 2019

Za Mesto žensk, ki kulturno ponudbo Ljubljane bogati že več kot dve desetletji, sta značilni naravnanost k eksperimentom in prestopanju žanrskih meja, pa tudi družbena kritičnost.

Turizem Ljubljana s prenovljeno komunikacijsko platformo

Ljubljana
četrtek, 3. oktober 2019

Turizem Ljubljana je v sodelovanju z oglaševalsko agencijo Luna/TBWA razvil novo komunikacijsko platformo, ki povezuje vse elemente blagovne znamke Visit Ljubljana: kulturo, kulinariko, butičnost, trajnost, kongresni in športni turizem.

2. Novomeški 1/2 maraton

Tek
ponedeljek, 30. september 2019

Spoznajte Novo mesto in reko Krko s tekaške perspektive. 5. in 6. oktobra se udeležite jesenskega novomeškega 1/2 maratona ali rekreativnega teka na 6 kilometrov in pol. Če vam tek ne leži se lahko udeležite Nordijske hoje ob reki Krki, pohoda po novomeških gričih ali tečete s psi na Canicrossu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije