Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
Priznanja_najKopališče

V Termah Banovci podelili priznanja Naj kopališčem in Naj plavalcem

Datum: petek, 26. oktober, 2012

V sredo, 24. oktobra, smo v Termah Banovci podelili priznanja najbolj priljubljenim slovesnkim kopališčem v poletju 2012. Akcija je pod okriljem uredništva Dobro jutro, Slovenija potekala že 22. leto zapored, letos pa so se podelitvi prvič pridružili predstavniki Plavalne zveze Slovenije, ki so podelili priznanja najboljšim plavalcem in plavalkam.

 

 

 

cms_object_id_44870 cms_object_id_44872

Povabljence je prva nagovorila Lea Hofman, izvršna direktorica Term Banovci, nato pa še predsednik Plavalne zveze Slovenije, mag. Miran Kos, ki je tudi podelil priznanja najboljšim plavalcem.

cms_object_id_44873  cms_object_id_44874

Foto levo: V kadetski kategoriji sta se najbolje odrezala Iza Senčar (in trener Nace Majcen) in Žan Pogačar s trenerjem Alešem Rebcem.

Foto desno: Med mladinkami si je naslov Naj plavalke prislužila Nastja Govejšek in z njo trener Jure Primožič. Priznanje za najboljšega med mladinci je prejel Peter John Stevens, za kar se ima zagotovo v veliki meri zahvaliti trenerju Luki Berdajsu.

cms_object_id_44875

Z odličnimi nastopi na številnih mednarodnih tekmovanjih si je naziv Naj plavalka 2012 v absolutni kategoriji priplavala Anja Klinar. Za njene uspehe je zagotovo zaslužen tudi njen trener Miha Potočnik, zato je tudi on prejel priznanje. Med moškimi je letos še posebej izstopal Damir Dugonjič, ki mu ob strani stoji trener Matija Medvešek. Damir je trenutno na študiju v Ameriki, zato je po priznanje prišla njegova mama.

cms_object_id_44879 cms_object_id_44876

Ravno ko je voditeljica Alenka želela razglasiti Naj kopališča jo je presenetil gusar Edi - gusar, ki v Termah Banovci vsako poletje zabava staro in mlado. Alenki je podaril pravi gusarski cekin, zato mu je dovolila, da ji je pomagal podeliti priznanja.

cms_object_id_44878  cms_object_id_44894

Foto levo: Najprej je prišla na vrsto kategorija naravnih kopališč, kjer je tretje mesto osvojila Osrednja plaža Portorož. Priznanje je prevzel Neset Dulai, vodja sektorja turistične infrastrukture v podjetju Okolje Piran. Priznanje za drugo mesto je romalo na Grajsko kopališče Bled - Mirku Ulčarju, direktorju Infrastrukture Bled d.o.o. Prvo mesto v kategoriji naravnih kopališč pa si je prislužil Simonov zaliv v Izoli. Priznanje je prejel Dean Kocjančič, direktor operative PE San Simon resort.

Foto desno: V kategoriji letnih kopališč so kopalci na tretje mesto uvrstili Letno kopališče Kranj. Priznanje je prejel Branko Fartek, direktor Zavoda za šport Kranj. Priznanja za drugo mesto so se tudi letos razveselili v Celju. V knežje mesto je priznanje odnesel  Ivan Pfeifer, direktor ZPO Celje. Največ glasov v kategoriji letnih kopališč je tudi letos prejela ljubljanska Laguna. 

 

cms_object_id_44881  Naj kopališče 2012­_095.JPG

Foto levo: V kategoriji pokritih bazenskih kopališč so na stopničkah stari znanci. Na tretjo se je povzpel Vodni Park Bohinj. Priznanje je v Bohinjsko Bistrico odnesla Nataša Andlovec, vodja marketinga. Dovolj glasov za preboj na drugo mesto so letos zbrali v AquaParku Žusterna. Po priznanje je prišla Suzana Poldan, pomočnica direktorja Termalne riviere. Zmagovalec kategorije pokritih kopališč je, kot že vrsto let zapored, tudi tokrat Vodno mesto Atlantis. Po priznanje je prišla Mojca Hrženjak, izvršna poslovna direktorica Vodnega mesta Atlantis.

Foto desno:V kategoriji  manjših termalnih kopališč letos na tretjem mestu najdemo novega dobitnika priznanja - Rimske terme. V njihovem imenu je priznanje prevzela Evelin Kranjc, vodja trženja in prodaje. Mesto višje se je uvrstilo Zdravilišče Radenci. Priznanje je prevzela Jožica Sečko, vodja wellnessa in kopališča v Zdravilišču Radenci. Največ glasov v kategoriji malih termalnih kopališč pa je prejel svet termalnih užitkov Term Snovik. Priznanje je s ponosom prevzel direktor, Ivan Hribar.

cms_object_id_44883

Bližajo se krompirjeve počitnice, ko se Terme Banovci spremenijo v deželo Krumpekov. Alenko sta prišla pozdravit Ata Krump in Krumpeta, ki sta ji nato pomagala podeliti priznanja v kategoriji srednje velikih termalnih kopališč.

cms_object_id_44884  cms_object_id_44885

Foto levo: Na tretjem mestu med srednje velikimi termami so letos Terme Dolenjske Toplice. Priznanje je prevzela Vesna Jankovič, vodja področja za wellness v Termah Krka. Stopničko višje se je uspelo uvrstiti Termam Banovci. Priznanje je šlo v roke  Lei Hofman,  izvršni direktorici Term Banovci. Prvo mesto pa so si prislužili v Thermani Laško. Po priznanje je prišel Dejan Jelen, wellness mentor Thermane Laško.

Foto desno:  V kategoriji velikih termalnih kopališč je letos po dolgih letih prišlo do preobrata. Na tretjem mestu so Terme 3000. Priznanje je prevzel vodja kopališča Dejan Horvat. Na drugem mestu so tokrat Terme Čatež. Stekleno skulpturo smo izročili Daliborju Fackoviču, direktorju Termalne riviere Term Čatež. Najboljše veliko termalno kopališče v letu 2012 pa so Terme Olimia. Prvega mesta se je razveselila Sabina Stipčič, vodja wellnessa in bazenov.

cms_object_id_44886

 

Po skupinskem fotografiranju so se povabljenci z veseljem lotili preizkušanja Prleških dobrot.

 


Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Nordijski center Planica prejemnik mednarodne nagrade za arhitekturni dosežek

Planica
ponedeljek, 18. november 2019

Mednarodni olimpijski komite in Mednarodno združenje za infrastrukturo za šport in prosti čas je ustvarjalce Nordijskega centra Planica 5. novembra nagradilo z zlatim priznanjem za arhitekturni dosežek. Gre za izjemen uspeh. V letu 2019 so med 98 prispelih projektov podelili sedem zlatih priznanj.

LIFFe - ljubljanski mednarodni filmski festival

film
torek, 12. november 2019

Največji slovenski mednarodni filmski festival, primerljiv z večjimi tovrstnimi v Evropi, ki v Ljubljano pripelje izbrane dosežke svetovne kinematografije in nagrajence najvidnejših festivalov (Cannes, Rotterdam, Berlin, Amsterdam, Dunaj idr.). V Cankarjevem domu v Ljubljani si ga lahko ogledate od 13. 11. do 24. 11. 2019.

Okusi Radol'ce

okusi_radolce.png
ponedeljek, 11. november 2019

Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih spretni kuharji povežejo v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.Okusi Radol'ce v svojih lokalih ponujajo lokalno pridelane surovine in iz njih ustvarjajo jedi, značilne za radolško okolje.

Martinovanje v Izoli

izola_utrinek_s_prireditve.jpg
petek, 8. november 2019

November je slovensko Istro odel v jesenske barve, ki napovedujejo pestro dogajanje pred letošnjim zadnjim prazničnim mesecem. Prihaja Martinovo, praznik vina, ki s seboj prinese obilico zabave.

Vinska pot v Rovih pod starim Kranjem

vinska_pot.jpg
sreda, 6. november 2019

Vinarji slovenskih vinorodnih področij in kulinarični izdelki vas pričakujeta v Rovih pod starim Kranjem! Do sedaj se je v Rovih pod starim Kranjem predstavilo že več kot 130 različnih vinarjev. Ponudbo odličnih vin bodo dopolnili siri, krušni izdelki in mesnine. Poskrbljeno bo tudi za animacijo in glasbeni program.

Jubilejni 50. Narava-zdravje

Košara jabolk
ponedeljek, 21. oktober 2019

Sejem za zdrav življenjski slog bo predstavljal svojo ponudbo prek vsebinskih sklopov Prehrana – Zdravje – Gibanje – Naravna kozmetika in wellness – Zeleno sobivanje od 23. do 26. oktobra.

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije