Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
DRIVE IN _1.jpg

Prvi DRIVE-IN na Bledu

Datum: torek, 3. junij, 2014

Čeprav kremne rezine najdete v marsikateri slaščičarni, pravih, Originalnih blejskih kremnih rezin ne morete kupiti kar kjerkoli! A za to se ni več potrebno ustaviti in iskati parkirnega mesta, saj so na Bledu odprli prvi DRIVE-IN za kremšnite.

Originalni recept namreč uporabljajo samo v slaščičarski delavnici Hotela Park, z njimi pa se lahko posladkate v Kavarni Park na Bledu  , v vseh hotelih in gostinskih obratih Sava Hotelov Bled in še na nekaterih skrbno izbranih lokacijah, odslej pa tud v prvem DRIVE-IN-u za kremšnite. Originalne blejske kremne rezine tako lahko kupite kar iz vašega avta. Kremšnite vam bodo postregli lepo zapakirane v darilni vrečki, zato jih mnogi kupijo kot darilo za svoje najbližje. Na voljo pa so tudi v simpatičnih hladilnih vrečkah, ki služijo kot zaščita pred visokimi temperaturami.

DRIVE-IN se nahaja na glavni cesti Bohinj-Bled, ob Hotelu Jadran (nasproti Grand Hotela Toplice) in obratuje vsak vikend med 14. in 18. uro (v primeru dežja zaprto). V poletnem času pa bo obratovalni čas podaljšan.


VABLJENI NA OTVORITEV POLETNE SEZONE NA BLEDU

na terasi Restavracije in Kavarne Park, v soboto, 14. 6. 2014, med 16. in 18. uro

Premierna predstavitev nove kolekcije kremšnita (kulinarične dobrote in spominki)

Spremljevalni program:

  • Predstavitev in izbor najboljše ideje gostinsko-turističnih šol
  • Predstavitev novih uniform by Matjaž Faganel
  • Glasbena skupina Manouche
  • Društvo barmanov Slovenije

V času prireditve posebna cena originalne blejske kremne rezine: 1 = 2.


Sava Turizem d.d., Sava Hoteli Bled, Cankarjeva 6, 4260 Bled
T: 04 579 16 00
www.shr.si

 

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Skaza vabi na virtualni dan odprtih vrat

Skaza
četrtek, 4. junij 2020

V zadnjih mesecih se je svet, kot smo ga poznali, korenito spremenil. Priča smo povsem novi realnosti, ki v veliki meri sloni na virtualnem svetu, kamor so se preselila tudi srečanja v živo. Temu so se prilagodili tudi v velenjskem podjetju Skaza, kjer bodo svoj tradicionalni dan odprtih vrat letos prvič izpeljali virtualno. Četudi tehnologija ne more nadomestiti pristnega stiska rok in klepeta iz oči v oči, vseeno nudi odlično priložnost za širjenje zavedanja o potrebi ohranjanja in izboljševanja okolja, kar je Skazino glavno poslanstvo. Skladno s tem so namensko izbrali tudi datum dogodka, saj bo slednji na družbenem omrežju Facebook potekal v petek, 5. junija, na svetovni dan okolja.

Prihodnji teden dvojna porcija Odprte kuhne

odprta_kuhna_4.jpg
sreda, 3. junij 2020

Kulinarična tržnica Odprta kuhna, ki je v sedmih letih postala nepogrešljiv del življenja v Ljubljani, se v četrtek in petek, 11. in 12. junija, končno vrača na Pogačarjev trg. Daljše zimsko spanje, ki ga je letos zakuhal novi koronavirus, bodo za vse ljubitelje dobrot domačih kuharskih mojstrov nadomestili tako, da bo Odprta kuhna del ponudbe osrednje ljubljanske tržnice kar dva dni na teden.

Rezervirajte si svojo mizo

Kulinarika.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

Danes bodo najboljše slovenske gostilne in restavracije začele sprejemati rezervacije za spomladanski Teden restavracij 2020, ki bo potekal med 12. in 21. junijem.

Danes se odpira Avto kino Domžale

film
četrtek, 28. maj 2020

Mestni kino Domžale bo danes ob 21. uri zagnal projekt Avto kino Domžale. Filme bodo predvajali na dvorišču nekdanje Metalke med občinsko stavbo in kulturnim domom.

Ameriški organizatorji potovanj pričakujejo vrnitev potovanj v Evropo v jesenskih mesecih

odgovorni_turizem-1.jpg
sreda, 27. maj 2020

Združenje ameriških organizatorjev potovanj (USTOA) je med aktivnimi člani izvedlo raziskavo  o načrtih za okrevanje in nadaljevanje poslovanja po COVID-19. 

Sejem na zraku

Knjige
ponedeljek, 25. maj 2020

Pridi, kupi knjigo, podpri slovenske založnike – V ŽIVO! Knjižni sejem s kavča se seli na prosto.

WTTC – kako bo izgledala nova realnost potovanj?

letalski_potniki.jpg
četrtek, 21. maj 2020

Po napovedih WTTC bodo med prvimi, ki bodo začeli potovati, mlajši popotniki med 18 in 35 let. Novi standardi in protokoli pa bodo del nove realnosti potovanj vse dokler ne bo dostopno cepivo.

Fotografski natečaj 2020 v Kozjanskem parku

Gozd
torek, 19. maj 2020

V kozjanskem parku tudi letos vabijo vse fotografske navdušence k sodelovanju na fotografskem natečaju, ki so ga letos poimenovali »Biodiverziteta – umetnost življenja« 2020.

Začetek kampanje ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija

piran_punta_alpe_2832_orig_330529.jpg
petek, 15. maj 2020

Slovenska turistična organizacija (STO) je začela z vseslovensko motivacijsko kampanjo ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija, v sklopu katere prebivalce naše dežele vabi h krajšemu ali daljšemu oddihu v Sloveniji, odkrivanju doživetij in delitev le-teh s ključnikom #mojaslovenija.

Destinacija Brda bogatejša še za dva ponudnika z znakom Zeleni ključ

Brda3
četrtek, 14. maj 2020

Ponudnika Kmečki turizem Breg in Vila Vita Vipolže sta pridobila okoljski znak Zeleni ključ, s čimer soustvarjata zeleno zgodbo trajnostnega turizma v občini Brda.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije