Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
SPACE

Šesti SPA-CE v Zdravilišču Radenci

Datum: petek, 4. julij, 2014


SPA-CE, borza spa in velneškega turizma centralne Evrope, se vrača v Slovenijo. V mesecu oktobru se bodo v Zdravilišču Radenci srečali ponudniki spa in velneških storitev iz Slovenije in centralne Evrope ter organizatorji potovanj, predstavniki turističnih agencij in zavarovalnic iz celotne Evrope.

Priprave na šesto poslovno borzo so že v polnem teku. Razstavljavci in vabljeni gostje si s spletno prijavo svoje mesto na SPA-CE-u lahko zagotovijo že danes.


Od 23. do 25. oktobra 2014, bodo v Zdravilišču Radenci gostili okoli 30 ponudnikov spa in velneških storitev in več kot 40 potencialnih kupcev teh storitev. 


V šestih letih je SPA-CE postal mednarodno uveljavljen poslovni dogodek. Iztok Altbauer, direktor Slovenskih naravnih zdravilišč in organizator SPA-CE-a: "SPA-CE je našel trdno mesto na koledarju dogodkov kot edina borza zdraviliškega in velneškega turizma centralne Evrope. Po zelo uspešnem lanskoletnem nastopu v Sárvárju, na Madžarskem, se letošnja borza seli v eno izmed najbolj tradicionalnih in klasičnih zdravilišč v Sloveniji, Zdravilišče Radenci. Šesti SPA-CE bo tako odlična priložnost, da se na enem mestu srečajo tradicija, novi trendi ter novih ponudniki in tako prepletejo preteklost zdraviliškega in velneškega turizma z njegovo prihodnostjo."


SPA-CE na enem mestu omogoča mreženje, pridobivanje novega znanja, ustvarjanje novih stikov, sklepanje novih partnerstev in novih poslovnih dogovorov. Lošinj Hotels & Villas, razstavljavec iz Hrvaške, pozdravlja dogodek: "SPA-CE ponudnikom spa in velneških storitev omogoča, da se pokažejo in poskušajo najti svoje mesto med srednjeevropskimi zdravilišči, velneškimi centri ter ponudniki zdravstvenih in drugih programov. Spa industrija hitro raste, zato moramo ponudniki svojo ponudbo uskladiti s trendi, navezovati stike in izmenjevati ideje. To so razlogi zakaj so srečanja kot je ta, tako pomembna."


Priprave na prihajajočo borzo so v teku. Razstavljavci lahko izbirajo med tremi različnimi paketi in se na SPA-CE prijavijo kar preko spletnega obrazca. Vsi resni in zainteresirani predstavniki turističnih agencij, organizatorji potovanj in motivacijskih potovanj, investitorji, predstavniki zavarovalnic in zdravstvenih ustanov ter predstavniki interesnih združenj in društev, pa  se lahko na poslovno borzo prijavijo kot potencialni kupci in tako zaprosijo za status vabljenega gosta, ki jim ponuja številne ugodnosti.

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Maribor objavil nov promocijski video in izdal knjižico doživetij

Maribor_logo
sreda, 12. avgust 2020

Zavod za turizem Maribor - Pohorje je izdal knjižico najboljših doživetij v Mariboru in objavil nov promocijski video Visit Maribor – outdoor doživetja.

Za naziv Sejalec 2020 se poteguje 7 polfinalistov

Sejalec
torek, 11. avgust 2020

Znanih je 7 polfinalistov, ki se potegujejo za naziv Sejalec 2020 za najbolj ustvarjalne in inovativne dosežke v slovenskem turizmu.

Hotel Grad Otočec postal član mreže za butični in luksuzni turizem Virtuoso

Grad Otočec
ponedeljek, 10. avgust 2020

Petzvezdični hotel Grad Otočec je bil julija sprejet v ugledno združenje Virtuoso Travel, vodilno mednarodno mrežo, specializirano za področje butične in luksuzne potovalne in turistične ponudbe.

WTTC – kako bo izgledala nova realnost potovanj?

letalski_potniki.jpg
sreda, 5. avgust 2020

Po napovedih WTTC bodo med prvimi, ki bodo začeli potovati, mlajši popotniki med 18 in 35 let. Novi standardi in protokoli pa bodo del nove realnosti potovanj vse dokler ne bo dostopno cepivo.

Znane so finalistke izbora Naj planinska koča 2020

koča
torek, 4. avgust 2020

Zaključil se je prvi krog letošnjega, že šestega glasovanja za naj planinsko kočo. Izmed 156 sodelujočih koč, od tega 28 visokogorskih planinskih postojank in 128 planinskih koč, so bralci Siol.net izglasovali 10 finalistk.

Popotniki zmedeni zaradi nekonsistentnih pravil potovanj

Potovanje Corona
četrtek, 30. julij 2020

Svetovni potovalni in turistični svet (WTTC) poziva k doslednosti pravil in navodil vezano na COVID-19. Med potovanjem po evropskih državah se turisti soočajo z vrsto različnih pravil in nasvetov za potovanje, saj države iz pandemije COVID-19 izhajajo v različnih fazah.

Odbojka na mivki sredi Ljubljane

odbojka ljubljana
četrtek, 30. julij 2020

V Ljubljani bodo tudi letos gostili turnir svetovne serije v odbojki na mivki, ki bo potekal od četrtka do nedelje, od 30. julija do 2. avgusta.

7. Poletni festival Portorož

note2
ponedeljek, 27. julij 2020

Vabljeni na vrhunske baletne predstave v okviru 7. Poletnega festivala Portorož.

Rogličeva ekipa Jumbo Visma odkriva Slovenijo kot odlično destinacijo za športne priprave

jumbo visma
četrtek, 23. julij 2020

"Slovenija je popolna za kolesarstvo in kakovosten trening," poudarja vodja razvojne ekipe Jumbo Visma Robbert de Groot, ki te dni svojo ekipo pripravlja na ponovni zagon kolesarske sezone v Sloveniji. Slovenska turistična organizacija nadaljuje partnerstvo pri promociji Slovenije kot turistične destinacije s Primožem Rogličem in ekipo Jumbo Visna, pričetek skupnih promocijskih aktivnosti pa označuje prav pripravljalni tabor razvojne ekipe Jumbo Visma.

ARTish

ARTish
sreda, 22. julij 2020

Festival ARTish, na katerem slovenski ustvarjalci na stojnicah razstavljajo in prodajajo svoja dela, poteka ob sobotah na Gornjem trgu, pri Herkulovem vodnjaku.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije