Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
hotel_zima.jpg

Tri priznanja za Bohinj Park EKO Hotel

Datum: četrtek, 9. januar, 2014

Svetovno najbolj poznana interaktivna spletna stran popotnikov, Tripadvisor, je Bohinj Park EKO Hotelu na letni podelitvi priznanj 2013 namenila kar tri prestižna priznanja.

Bohinjski hotel je prejel:

· Certificate of Excellence – Certifikat odličnosti

· Travellers' Choice – Najboljši po izboru popotnikov: Kategorija Hotelske storitve

· Travellers' Choice – Najboljši po izboru popotnikov: Kategorija Top Hotel

»TripAdvisor priznanja najboljšim hotelom podeljuje s pomočjo preko 75 milijonov objavljenih kritik in mnenj, ki jih objavijo popotniki s celega sveta,« je ob podelitvi priznanj izjavila Christine Petersen, predsednica poslovnega segmenta Tripadvisorja. »Naj gre za ugodne ponudbe ali za top luksuzne kapacitete; izjemna postrežba, vrednost in kvaliteta storitev so merilo naših nagrad.«

Za Certifikat odličnosti mora hotel obdobju 6 mesecev prejemati oceno 4 ali več (na lestvici do 5). Poleg tega mora v 12 mesecih prejeti določeno število kritik in mnenj najvišjih ocen. Certifikat odličnosti prejmejo le hoteli, ki redno dobivajo pozitivna mnenja s strani gostov.

Nagrade Izbor popotnikov izpostavljajo najboljše hotele glede na mnenja obiskovalcev, ki so preizkusili storitve in s svojim mnenjem omogočili razlikovanja med ponudniki po kategorijah.

Anže Čokl, direktor Bohinj Park EKO Hotela je ob tej priložnosti izjavil: »Ponosni smo, da smo spet prejeli odmevne nagrade s strani Tripadvisorja. Skupaj z izjemno ekipo zaposlenih si prizadevamo, da bi gostje bivanje v eko hotelu ohranili v lepem spominu. Nagrade, ki temeljijo na dejanskih izkušnjah obiskovalcev s prav celega sveta, nam pomenijo največ, saj dokazujejo, da naše delo teče v pravo smer. To je super motivacija za naprej!«

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Čiliada v Izoli

čili festival
četrtek, 19. september 2019

V soboto, 21. septembra, Izola postane mesto ljubiteljev pikantnih okusov. Takrat nas čaka festival čilija in pekoče kuhinje – Čiliada.

22. Festival slovenskega filma

film
ponedeljek, 16. september 2019

22. Festival slovenskega filma bo potekal od 17. do 22. septembra v Portorožu, v dvoranah Avditorij Portorož in Monforta, slikovitga prizorišča nekdanjega skladišča soli.

Dnevi bakalaja v Izoli

izola_panorama.jpg
četrtek, 12. september 2019

Tudi v letošnjem letu na Turističnem združenju Izola nadaljujejo z razvojem Izole kot kulinarične destinacije. V ta namen bodo pripravili več različnih promocijskih akcij, prav tako pa bodo nadaljevali s programom Kilometer nič, ki vključuje sezonsko domačo tržnico Ruba sz moje njive in pa kulinarične akcije oz. dogodke.

Festival Stare trte

Festival Stare trte, najstarejše na svetu
sreda, 11. september 2019

Poklon Stari trti, najstarejši trti na svetu Festival Stare trte je vinski, kulinarični in kulturni…

52. mednarodni sejem MOS

MOS
sreda, 11. september 2019

V tem tednu se pričenja MOS v Celju.

Slovenija v prihodnjih tednih gosti EuroVolley 2019

odbojka ljubljana
ponedeljek, 9. september 2019

V četrtek, 12. septembra se bo pričelo evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki ga letos poleg Slovenije gostijo Belgija, Nizozemska in Francija. To je odlična priložnost za promocijo Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije.

Izboljšana konkurenčnost slovenskega turizma

feel_309835.jpg
petek, 6. september 2019

Slovenija se je po skupni oceni konkurenčnosti za razvoj turističnega sektorja, ki so jo med 140-imi državami izvedli za Svetovni gospodarski forum (WEF), uvrstila na 36. mesto, kar pomeni izboljšanje za 5 mest. Na najboljšem mestu se Slovenija nahaja po okoljski trajnosti in sicer na visokem 8. mestu.

Terme Snovik - 25 let od prvega bazena

snovik_poletje1.jpg
petek, 30. avgust 2019

Letos mineva petindvajset let od postavitve prvega bazena v Snoviku. Pomemben dogodek so danes dopoldan v Termah Snovik počastili s svečano slovesnostjo, ki sta se jo udeležila tudi minister za gospodarstvo, Zdravko Počivalšek in župan občine Kamnik, Matej Slapar. V okviru slovesnosti je potekala okrogla miza z naslovom Termalna voda – darilo narave za danes in jutri, z željo, da bi šel razvoj z izgradnjo pokritega olimpijskega bazena tudi v razvoj športnega turizma.

V Žalcu odprt nov štirizvezdnični hotel A

HotelA
sreda, 28. avgust 2019

Konec prejšnjega tedna je prve goste sprejel nov štirizvezdični hotel A v Arji vasi. Hotel ima 50 sob ter štiri dodatne za najbolj zahtevne goste in gostom nudi udobje, sprostitev in odlično storitev. Uradno ga bodo uradno odprli v začetku septembra.

V prvem polletju 1,16 milijard evrov iz naslova izvoza potovanj

diagram rasti
petek, 23. avgust 2019

Po podatkih Banke Slovenije vrednost izvoza potovanj v šestih mesecih leta 2019 znaša 1,16 milijard evrov, kar je za 4,8 % več kot v enakem obdobju 2018.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije