Zanimivo

Nazaj na rubriko Zanimivo
hotel_zima.jpg

Tri priznanja za Bohinj Park EKO Hotel

Datum: četrtek, 9. januar, 2014

Svetovno najbolj poznana interaktivna spletna stran popotnikov, Tripadvisor, je Bohinj Park EKO Hotelu na letni podelitvi priznanj 2013 namenila kar tri prestižna priznanja.

Bohinjski hotel je prejel:

· Certificate of Excellence – Certifikat odličnosti

· Travellers' Choice – Najboljši po izboru popotnikov: Kategorija Hotelske storitve

· Travellers' Choice – Najboljši po izboru popotnikov: Kategorija Top Hotel

»TripAdvisor priznanja najboljšim hotelom podeljuje s pomočjo preko 75 milijonov objavljenih kritik in mnenj, ki jih objavijo popotniki s celega sveta,« je ob podelitvi priznanj izjavila Christine Petersen, predsednica poslovnega segmenta Tripadvisorja. »Naj gre za ugodne ponudbe ali za top luksuzne kapacitete; izjemna postrežba, vrednost in kvaliteta storitev so merilo naših nagrad.«

Za Certifikat odličnosti mora hotel obdobju 6 mesecev prejemati oceno 4 ali več (na lestvici do 5). Poleg tega mora v 12 mesecih prejeti določeno število kritik in mnenj najvišjih ocen. Certifikat odličnosti prejmejo le hoteli, ki redno dobivajo pozitivna mnenja s strani gostov.

Nagrade Izbor popotnikov izpostavljajo najboljše hotele glede na mnenja obiskovalcev, ki so preizkusili storitve in s svojim mnenjem omogočili razlikovanja med ponudniki po kategorijah.

Anže Čokl, direktor Bohinj Park EKO Hotela je ob tej priložnosti izjavil: »Ponosni smo, da smo spet prejeli odmevne nagrade s strani Tripadvisorja. Skupaj z izjemno ekipo zaposlenih si prizadevamo, da bi gostje bivanje v eko hotelu ohranili v lepem spominu. Nagrade, ki temeljijo na dejanskih izkušnjah obiskovalcev s prav celega sveta, nam pomenijo največ, saj dokazujejo, da naše delo teče v pravo smer. To je super motivacija za naprej!«

Nazaj na rubriko Zanimivo

Najnovejše v tej rubriki

Sveže italijanske dobrote na Pogačarjevem trgu

idea italia
sreda, 19. junij 2019

Idea Italia, italijanska tržnica z izbranimi kulinaričnimi dobrotami naše zahodne sosede, bo od sobote do vključno ponedeljka med 8. in 20. uro že sedmič gostovala v Ljubljani, na Pogačarjevem trgu. Obiskovalcem bodo na voljo sveži izdelki s Sicilije, Sardinije, iz Furlanije - Julijske krajine, Toskane, Umbrije, Apulje in Emilije - Romanje. Za tekočo ohladitev bo poskrbela milanska pivovarna Lambrate.

Poletje v Stari Ljubljani

Ljubljana
petek, 14. junij 2019

Tradicionalni festival Poletje v stari Ljubljani vsako leto popestri dogajanje v mestu s sporedom koncertov klasične glasbe v slikovitem okolju starega mestnega jedra, na katere je vstop večinoma prost.

Kolesarska dirka Po Sloveniji 2019

Kolesar
sreda, 12. junij 2019

Kolesarska dirka Po Sloveniji je največji kolesarski dogodek pri nas, ki ga iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev. Ogledate si jo lahko od 19. do 23. junija.

Povezava Dravske in Murske kolesarske poti

avstrijska_stajerska_kolesarska_tura.jpg
torek, 11. junij 2019

V sklopu projekta Kolesarjenje ob železni zavesi, katerega cilj je izoblikovanje skupne kolesarske turistične destinacije in integracija z železno zaveso razdeljenega obmejnega območja, so povezali Dravsko in Mursko kolesarko pot.

Petra Stušek izvoljena za predsednico združenja European Cities Marketing

petra_stusek.jpg
ponedeljek, 10. junij 2019

Združenje evropskih mestnih turističnih in kongresnih uradov ter marketinških organizacij European Cities Marketing (ECM) je na letni generalni skupščini v Ljubljani za svojo predsednico izvolilo mag. Petro Stušek, direktorico Turizma Ljubljana.

Nova gorenjska planinsko-muzejska pot

kranjska_gora3.jpg
ponedeljek, 10. junij 2019

V maju je zaživel nov skupen projekt muzejev na Gorenjskem, Neverjetne gore, vzpostavljena je bila Gorenjska muzejsko-planinska transverzala, ki obiskovalce vodo od muzeja do muzeja čez vmesne hribe in vrhove.

Turistični novinarji odkrivali kulinarične in gastronomske bisere BTC Cityja v Ljubljani

TNS - FoodBluz - skupinska
sreda, 5. junij 2019

Turistični novinarji Slovenije smo se tokrat podali na odkrivanje kulinaričnih in gastronomskih biserov BTC Cityja v Ljubljani pod blagovno znamko Food Bluz.

39-milijonti obiskovalec Postojnske jame

Postojnska jama
ponedeljek, 3. junij 2019

Postojnsko jamo si je 29. maja ogledal že 39-milijonti obiskovalec. Ob dogodku je predsednik upravnega odbora Postojnske jame Marjan Batagelj prvič v zgodovini predstavil 200 let staro prvo vpisno knjigo Postojnske jame, ki obeležuje začetek neprekinjenega beleženja števila obiskovalcev v največji turistični jami v Evropi.

Drugi I FEEL SLOVENIA IRONMAN

ironman
ponedeljek, 27. maj 2019

Slovenija letos jeseni, 22. septembra, ponovno gosti ekstremni športni dogodek I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, preizkušnjo za najbolj ambiciozne in zmogljive triatlonce. Slovenska turistična organizacija k temu globalno prepoznavnemu in uglednemu dogodku tudi v letošnjem letu pristopa kot glavni partner.

Svečana otvoritev razpršenega hotela Vinarium

vinarium otvoritev
ponedeljek, 27. maj 2019

V petek, 24. maja, je v Lendavi, na Stolpu Vinarium, potekala slovesna otvoritev Hotela Vinarium. Ob otvoritvi razpršenega hotela sta prisotne nagovorila Janez Magyar, župan Občine Lendava in Eva Štravs Podlogar, državna sekretarka na MGRT.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije