Zimski utrip

Nazaj na rubriko Zimski utrip
zivzav.jpg

Družinski zimski živ žav na Celjski koči

Datum: četrtek, 17. februar, 2011
Na Celjski koči pripravljajo na začetku letošnjih zimskih počitnic, v soboto, 19. februarja zabavo za vso družino, dogodek so poimenovali »Družinski živ žav«. Obljubljajo živahno in veselo vzdušje skozi cel dan. Za prave ritme bo skrbela skupina Rok'n'band, ta dan bo organizirana brezplačna šola smučanja, za zabavo otrok bo poskrbel priljubljen animator Tomi, s svojo razposajeno ekipo, ki bo skrbela, da se bodo otroci veselo gibali na svežem zraku, spoznavali nove prijatelje, sproščali domišljijo in se nevede naučili novih znanj.

Prireditev bo po besedah prokuristke TRC Celje, Petre Zlatoper, darilo Celjanom kot uvod v vesele počitnice, še zlasti tistim otrokom, ki med počitnicami ne gredo nikamor.

»V Celju imamo veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa, ena izmed možnosti je tudi smučišče na celjski koči, kjer imamo posodobljeno vlečniško napravo, imamo pa tudi sodoben sistem umetnega zasneževanje in ustrezno razsvetljavo, ki omogoča prijetno smuko tudi zvečer«, pove Petra Zlatoper, ki si želi, da bi čim več Celjanov prišlo uživati zimske radosti na njihovo smučišče, ki je od centra mesta oddaljeno le dobrih deset minut.

Smučišče je še posebej prilagojeno za najmlajše smučarje, imajo otroški poligon s 90 metrskim tekočim trakom.

Poleg zabave za celo družino, pripravljajo v restavraciji hotela Celjska koča tudi nekaj prav posebnih dobrot, med drugim bo dišalo po domačem šmornu in prav posebnih predpustnih sladicah.

Kaj se bo še dogajalo:

 • Otroške delavnice v Paviljonu,
 • Otroški poligon za male smučarje,
 • Vožnja z učiteljem smučanja,
 • Vožnja staršev med stožci na smučišču,
 • Fotografiranje za cekin z maskoto,
 • Brezplačen test smuči,
 • Izdelava podob iz balona,
 • Celodnevna zabava s skupino ROK'N'BAND,
 • Poslikava obraza,
 • Smučanje maskot,
 • Čarovnik na smučišču,
 • PRESENEČENJE DNEVA: Demonstracija vožnje z motornimi sanmi

Vabljeni na družinski, športni in zimski živ žav.

Splet: www.celjska-koca.si

Nazaj na rubriko Zimski utrip

Najnovejše v tej rubriki

Ski bus Bohinj

ski bus
torek, 14. januar 2020

Na območju Bohinja do Vogla, Soriška planine in Pokljuke vozi ski bus. Brezplačen je za imetnike Zimske BASIC in PREMIUM kartice Julijske Alpe: Bohinj in za občane Bohinja.

Velikonočno smučanje na Krvavcu letos v znamenju sonca

Krvavec_kabinska žičnica
sreda, 17. april 2019

Vsi smučarski navdušenci boste lahko se zadnjič v tej sezoni #furali Krvavec. Med velikonočnimi prazniki, od 20. - 22. aprila, bo smuka na voljo na pobočju Zvoha, od tam pa se boste po Spomladanski spuščali do Tihe doline. Prav tako bo odprta proga 18.

Plaža Splash Challenge

luza.jpg
sreda, 3. april 2019

Najbolj mokra zabava ob koncu smučarske in začetku nove kolesarske sezone se bo letos odvila na Krvavcu! Ko zima na Krvavcu sreča poletje se zgodi eden zadnjih dogodkov v zimski sezoni na Krvavcu, najbolj moker Plaža SPLASH Challenge!

29. Pokljuški maraton AS

pokljuka.jpg
sreda, 27. februar 2019

Športni center Triglav Pokljuka, Rudno polje, 2. 3. 2019, 10:00

Olimpijski festival 2019

foksi
torek, 5. februar 2019

Olimpijski festival bo v soboto, 9. februarja, v Kranjski Gori na velikem travniku za Hotelom Kompas potekal med 9. in 15. uro.

Gradovi Kralja Matjaža

gradovi_kralja_matjaza.jpg
četrtek, 24. januar 2019

Že sedemindvajsetič zapovrstjo, bodo ponovno zadnji vikend v januarju (25. -27.1 2019) na novi lokaciji, Matevžavi travniki pod stadionom v centru Črni na Koroškem pripravili že 27. zimsko pravljico imenovano Gradovi kralja Matjaža, kjer smo od leta 1993 zgradili že 1331 snežnih gradov in skulptur.

Svetovni dan snega

otroci_na_snegu.jpg
torek, 15. januar 2019

Če bo tako veselo, kot je bilo pretekla leta, potem ne smeš manjkati! 19. in 20. januarja 2019, ko bodo v Nordijskem centru v Planici gostili kar tri dogodke hkrati. FIS celinski pokal v smučarskih skokih za ženske, FIS pokal v smučarskih skokih za moške in seveda Svetovni dan snega!

Zimski mednarodni festival uličnega gledališča Ana Mraz

ana_mraz.jpg
sreda, 19. december 2018

Ana Mraz, mlajša sestra Ane Desetnice, vsako leto med božičem in novim letom popestri praznično vzdušje v Ljubljani z atraktivnim in barvitim umetniškim programom svetovnega uličnega gledališča.

Luža 2018

luza.jpg
petek, 30. marec 2018

Letošnji velikonočni vikend obljublja bogat program in pestro dogajanje na Krvavcu. 31. marca se bo na Plaži odvila že 13. izvedba Luže. Ponovno pričakujejo spektakularne skoke, domiselne kostume in odgovor na večno vprašanje – komu bo letos uspelo pofurat’ Lužo?

Nova sezona, nove Atomic smuči!

atomic 2017
četrtek, 22. februar 2018

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije