Zimski utrip

Quiksilver Luža Contest 2011

luza.jpg
ponedeljek, 28. marec 2011

V soboto, 9. aprila bo na Krvavcu potekala tradicionalna Quiksilver Luža. Že šesto leto zapored v času pomladanske smuke v društvu DOBR pripravljajo najbolj noro, mokro, atraktivno in zabavno tekmovanje na snegu.

Freestyle Week na Rogli

freestyleweek-b2-kms-2ok.jpg
torek, 22. marec 2011

Po lanskem Freestyle Weeku, so letos pripravili še večjo različico 5 dnevne zabave za mlade. Itak Freestyle Week bo na sporedu od 23.-27.03.2011, pričakujejo deskarje in smučarje iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Madžarske in širše. Zabava na snegu z Elanom, velika snežna blazina in Bandidos Freestyle Desant, koncerti in žuri do jutra...

Na Krvavec v "Lov za izgubljenim zakladom"

zaklad_teaser.jpg
torek, 22. marec 2011

Dogodek je odpovedan!

Sklepno dejanje Smučarskega izziva na Rogli

izziv_rogla.jpg
torek, 22. marec 2011

V soboto, 19. marca se je na smučišču Mašin žaga na Rogli odvijal zadnji letošnji SmučarSKI IZZIV, ki je tako zaključil svojo drugo uradno sezono. Na vseh prireditvah se je zvrstilo kar nekaj znanih slovenskih imen, ki so predstavljali izzivalce vsem rekreativnim smučarjem. Nuši Derenda in Tini Gorenjak so se v zaključnem delu pridružili še Miran Stanovnik, Boštjan Romih in Tomaž Tomšič. Seveda pa velja poudariti tudi dobrodošlo novost letošnjih izzivov: mali izzivalci za vse otroke.

V soboto smo zaključili šolo smučanja DextroEnergy

ponedeljek, 21. marec 2011

Ekipa Dobro jutro, Slovenija je preteklo soboto izpeljala še zadnjo, šesto, šolo smučanja Dextro Energy. Tokrat smo se odpravili na Roglo, kjer so malčki po belih strminah veselo vijugali z demonstratorjem Urošem Šemrovom.

V jubilejni akciji "Naj smučišče" rekordno število glasov

ns.jpg
petek, 18. marec 2011

V podjetju Alpe Adria Media Marketing smo v zimski sezoni 2010/2011 že 20-ič zapored pripravili izbor najbolj priljubljenih slovenskih smučišč. V treh mesecih se je v uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« nabralo rekordnih 45 tisoč glasov, kar je dvakrat več kot v preteklih sezonah. Zaključek akcije »Naj smučišče« bo v petek, 25. marca, v Smučarskem centru Cerkno.

Celoten športni program v Planici si imetniki Modre kartice lahko ogledajo brezplačno

planica2011.jpg
četrtek, 17. marec 2011

Nedavni izjemno odmevni uspehi smučarskih skakalcev na minulem nordijskem svetovnem prvenstvu so razlog več, da tudi letos obiščete Planico!

SmučarSKI IZZIV na Rogli

izziv_rogla.png
sreda, 16. marec 2011

Vabljeni na letošnji zaključni SmučarSKI IZZIV, ki se bo odvijal v soboto, 19. marca na Rogli. Osrednji SMUČARSKI IZZIVALEC bo voditelj TV oddaje "NA ZDRAVJE" BOŠTJAN ROMIH.

Vse kar morate vedeti pred Planico 2011

planica_nk.jpg
sreda, 16. marec 2011

V prostorih Smučarske zveze Slovenije je včeraj potekala novinarska konferenca pred pričetkom finala svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo konec tedna v Planici. Glavni akterji te prireditve so podali še zadnje napotke pred velikim spektaklom.

Ugodnost na Krvavcu - kupiš dve, dodatno otroško dobiš

ugodnost.png
ponedeljek, 14. marec 2011

Ob nakupu dveh odraslih dnevnih kart (ali ene odrasle in ene otroške dnevne karte) vam dodatno otroško dnevno karto za ta dan podarijo. Ugodnost velja vse dni do konca letošnje smučarske sezone 2010/11.

Jutri retro PODARIM-DOBIM fest na Krvavcu

retro.jpg
petek, 11. marec 2011

Spet bo vse kot nekoč… Spet bodo na smučišču Elanove RC-jke, spet se bo smučalo v oblačilih 80ih let, iz radia bo odmeval prenos tekem Svetovnega pokala, spet bodo zmagovali naši junaki, prepevali boste »Smučajmo vsi«, spet boste videli na delu zlato generacijo naših smučarjev, spet boste kupovali kartice PODARIM-DOBIM, spet bodo nagrade in spet jh bo za vas žrebal RIFLE!

Celjska koča vabi na gratis pomladansko smuko

ck.jpg
četrtek, 10. marec 2011

GRATIS SMUČANJE VSAK DAN OD 12.00 - 16.00 (med tednom) in od 9.00 – 16.00 (za vikend) DO KONCA SMUČARSKE SEZONE!

Polni energije so otroci smučali na Krvavcu

Dextro šotor
četrtek, 10. marec 2011

Za ekipo Dobro jutro, Slovenija je še ena uspešno izpeljana mala šola smučanja DextroEnergy. V nedeljo 06.03.2011, smo se zbrali na Krvavcu, ki nas je kot vedno pričakal prijazen in nasmejan.

Še malo več kot teden do športnega spektakla pod Poncami

torek, 8. marec 2011

Samo še malo več kot teden dni nas loči od športnega spektakla v dolini pod Poncami. Poleg neverjetno dolgih poletov boste lahko uživali tudi v spremljevalnem programu, tako v Planici, kot v Kranjski Gori. Za dobro zabavo bodo poskrbeli najrazličnejši nastopajoči...

Evropski konitnentalni pokal v teku na smučeh na Rogli

rogla.jpg
petek, 4. marec 2011

Vabljeni na Evropski kontinentalni pokal v teku na smučeh, ki se bo v času od 4. do 6. marca 2011, odvijal na Rogli.

Pokerstars Extreme poker challenge v eskimski vasi na Krvavcu

poker
petek, 4. marec 2011

V Eskimski vasi Krvavec se bo v nedeljo 6. marca 2011 odvijal PokerStars Extreme Poker Challenge, kjer se bo prvič v Sloveniji odvijalo prvenstvo v edinstvenem ambientu Eskimske vasi Krvavec, ki bo privabil veliko ljubiteljev vse bolj priljubljenega pokra.

Na Krvavcu veleslalom v maskah

klovna.png
četrtek, 3. marec 2011

Veleslalom in zabava v maskah v soboto, 5.3., z začetkom ob 14. uri na smučišču Krvavec.

Za imetnike Modre kartice ogled Pokala Vitranc brezplačen

vitranc_prizor_10-11-1.jpg
sreda, 2. marec 2011

Vabljeni na ogled tekme za svetovni pokal. Jubilejno, 50. tekmovanje za Pokal Vitranc se bo prihajajoči konec tedna odvijalo na kranjskogorskem smučišču Podkoren.

Freeride Battle Kanin: Letos do 90 nastopajočih

getinline.png
sreda, 2. marec 2011

Za tekmovanje v prostem smučanju in deskanju Freeride Battle Kanin, ki bo na našem najvišje ležečem smučišču med 3. in 6. marcem, je bilo do konca prejšnjega tedna prijavljenih že 78 tekmovalk in tekmovalcev.

Prijave za predskakalca v Planici

planica_skoki
torek, 1. marec 2011

Vse bližje je planiški spektakel v smučarskih poletih. Kot vsako leto imajo pri tem zelo odgovorno vlogo tudi smučarki skakalci, ki opravljajo vlogo predskakalca. Vodja predskakalcev v Planici, Ivo Zupan, poziva vse, ki želijo leteti kot predskakalci, naj se čim prej prijavijo.

Najnovejše v tej rubriki

Letos se vrača Red Bull Home Run!

dirka-s-skupinskim-startom-smučarjev-in-deskarjev.jpg
četrtek, 13. februar 2014

Red Bull Home Run se po slovenski premieri v letu 2012, ko je dogodek potekal na Krvavcu, letos vrača in seli na smučišče Vogel. Tekma s skupinskim startom bo potekala v soboto, 15. marca 2014.

EUROSANK 2014 - Jubilejna deseta ponovitev najatraktivnejšega slaloma v zgodovini slovenstva!

eurosank-slo.jpg
sreda, 12. februar 2014

Že deseto leto vabijo skupaj s Tonetom Fornezzijem-Tofom domače ustvarjalce, da ustvarite atraktivno, doma izdelano drseče vozilo, ki zmore na zmerni strmini prevoziti štiri (4) slalomska vratica brez dodatne tehnične pomoči, zgolj s pomočjo gravitacije in sile prostega pada ter človeškega dejavnika.

Smučišče Krvavec ponovno obratuje

Krvavec
petek, 7. februar 2014

Smučišče Krvavec je danes, 7. 2. 2014 ponovno pričelo z obratovanjem.

Smučarski tečaj na Rogli

smucarski_tecaj.jpg
četrtek, 6. februar 2014

V soboto, 8. 2. vas SK Snežinka vabi na smučarski tečaj na ROGLO. Potekali bodo tečaji alpskega smučanja in deskanja na snegu za malčke, otroke in odrasle.

Aktivni družinski dan na Olimpijski Rogli

ad_rogla.jpg
četrtek, 6. februar 2014

8. Februarja 2014, boste lahko s kartico ACTIVE SLOVENIA smučali 30% ceneje in preživeli aktivni dan na Olimpijski Rogli, družbo pa vam bo delala tudi naša olimpijka Brigita Langerholc Žager.

Smučarajanje na Celjski koči

smučarajanje-1024x379.jpg
petek, 31. januar 2014

Smučarajanje na Celjski koči - uradna otvoritev smučarske sezone na smučišču Celjska koča

Katero je največje smučišče na avstrijskem Koroškem?

nagrada_nasfeld_ban.png
četrtek, 30. januar 2014

Odgovori na nagradno vprašanje in sodeluj v nagradni igri Snežnega telefona ter zadeni eno od 5-ih dnevnih smučarskih vozovnic za smučišče Nassfeld.

Smučarski tečaj na Arehu

smucarski_tecaj.jpg
sreda, 29. januar 2014

V soboto, 1. 2. vas SK Snežinka vabi na smučarski tečaj na AREH. Potekali bodo tečaji alpskega smučanja in deskanja na snegu za malčke, otroke in odrasle.

Zimska pravljica blizu vas! Kranjska Gora vabi ...

kg_jan.jpg
torek, 28. januar 2014

Ko snežinke pobelijo Kranjsko Goro se ta spremeni v romantično in živahno vasico ter eno redkih destinacij, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišče! Ta so primerna tako za družine z mlajšimi otroki in  začetnike, zadoščajo pa tudi željam izkušenih smučarjev. 

Vanessa Mae očitno naredila normo za nastop na Olimpijskih igrah

vanessa_mae_krvavec.jpg
petek, 24. januar 2014

Sedaj tudi uradno, Vanessa Mae je na Krvavcu pretekli vikend očitno naredila normo za nastop na Olimpijskih igrah v Sočiju.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije