Zimski utrip

BOOM Elan & Kope

amphibio-24-mala-za-int.jpg
petek, 25. februar 2011

Sobota, 26. 2. 2011 – smučišče Kope vabi na BOOM ELAN & KOPE! Smučarsko zabavni dogodek kot ga še ni bilo:

2. Diners Snow Golf Challenge

iglu.jpg
četrtek, 24. februar 2011

Diners Golf & County Club Ljubljana in Eskimska vas Krvavec bosta tudi letos organizirala zanimivo golfsko tekmovanje na smučišču Krvavec. Igralci se boste pomerili na posebej zato urejenem igrišču, ki je že v lanskem letu navdušilo udeležence z izjemo konfiguracijo in še lepšo zimsko kuliso.

Eurosank 2011 se približuje

sreda, 23. februar 2011

Športno društvo Pokljuka pripravlja v sodelovanju s Tonetom Fornezzijem Tofom že sedmo izvedbo najatraktivnejšega slaloma v zgodovini slovenstva.

SmučarSKI IZZIV na Krvavcu

ponedeljek, 21. februar 2011

Tretji letošnji "SmučarSKI IZZIV" bo potekal v nedeljo, 6. marca na prekrasnem Krvavcu. Še pomnite: lanski izzivalec na Krvavcu je bil olimpijski in svetovni prvak v metu kladiva Primož Kozmus. Letos ga bo na izzivalski poziciji nasledil velik športnik in človek, kateremu vztrajnosti zagotovo ne manjka. To je Miran Stanovnik alias "Puščavski lisjak".

Oceni "Družini prijazno smučišče" in zadeni vikend paket

istock_000011510569xxxlarge-1.jpg
petek, 18. februar 2011

V uredništvu "Dobro jutro, Slovenija" že tretje leto zapored izbiramo Družini prijazna smučišča. Če ste tudi vi obiskali katero od slovenskih smučišč in vas je prepričala njihova ponudba, izpolnite anketo in se potegujte za vikend paket na enem od lani nagrajenih smučišč.

Na Krvavcu dobro pripravljeni na zimske počitnice

2007.01.27-44-640x480.jpg
petek, 18. februar 2011

Na smučišču Krvavec z veseljem pričakujejo začetek zimskih šolskih počitnic, saj so nanje zelo dobro pripravljeni. Poleg odlične smuke bo vsak dan, od petka, 18. 2. do sobote, 26. 2. 2011, organizirano tudi nočno sankanje.

Pokal Vitranc in XL Party

xlparty.jpg
petek, 18. februar 2011

Največji sloves smučarskega središča je Kranjski Gori prav gotovo prinesel svetovni pokal v alpskem smučanju. Vsako zimo se na strminah tekmovalnega poligona pod Vitrancem pomerijo najboljši smučarji sveta v slalomu in veleslalomu.

Družinski zimski živ žav na Celjski koči

zivzav.jpg
četrtek, 17. februar 2011

Na Celjski koči pripravljajo na začetku letošnjih zimskih počitnic, v soboto, 19. februarja zabavo za vso družino, dogodek so poimenovali »Družinski živ žav«. Obljubljajo živahno in veselo vzdušje skozi cel dan. Za prave ritme bo skrbela skupina Rok'n'band, ta dan bo organizirana brezplačna šola smučanja, za zabavo otrok bo poskrbel priljubljen animator Tomi, s svojo razposajeno ekipo, ki bo skrbela, da se bodo otroci veselo gibali na svežem zraku, spoznavali nove prijatelje, sproščali domišljijo in se nevede naučili novih znanj.

Oglejte si video predstavitev smučarske šole DR7

dr7.jpg
sreda, 16. februar 2011

SMUČARSKA ŠOLA DR7 s petnajstletno tradicijo, deluje na smučišču Rimski vrelec v Kotljah in SC Ivarčko, s ciljem smučarskega opismenjevanja otrok od 3. leta dalje, mladostnikov, starejših začetnikov in tekmovalcev.

Novi rekordi - svetovni 246.5 metrov, slovenski 232 metrov

kranjec-1.jpg
ponedeljek, 14. februar 2011

V petek je v kvalifikacijah za tekmi svetovnega pokala v poletih v Vikersundu Robi Kranjec z 232 metri postavil nov slovenski državni rekord, ki je prej znašal 229 metrov. Kmalu za Kranjcem je svetovni rekord znova popravil Johan Remen Evensen, ki je poletel do 246.5 metrov!

Tokrat smo se učili smučanja na Golteh

img_2614.JPG
petek, 11. februar 2011

Ekipa Dobro jutro, Slovenija se je v družbi najmlajših tokrat odpravila na smučišče Golte. Pod pokroviteljstvom DextroEnergy je namreč minulo soboto potekala že četrta mala šola smučanja DextroEnergy.

Lavtar do uvrstitve sezone

Jan Lavtar
petek, 11. februar 2011

Telemark smučarji so nastopali v francoskem Meribelu, kjer je v moški konkurenci slavil Bastian Dayer iz Švice, drugo mesto je zasedel vzhajajoča zvezda Nemškega telemarka, komaj osemnajstletni Muller Tobias, na tretje mesto pa se je uvrstil domačin Philippe Lau.

Elan Ski test Cerkno

elan_amphibio.jpg
četrtek, 10. februar 2011

Vabljeni na Elanov test smuči, ki bo v soboto, 12.2.2011 na smučišču Cerkno. Smuči boste lahko testi…

SmučarSKI IZZIV z Nušo Derendo na Golteh

Demo_team
sreda, 9. februar 2011

Na smučišču Stari stani na Golteh je minulo soboto potekalo smučarsko druženje imenovano »Savinjski SmučarSKI IZZIV«. Glavna organizatorja sta bila Društvo ljubiteljev gibanja Izziv in Zavod za kulturo, šport in turizem Žalec - OE Šport, ki sta ob prekrasnem vremenu izpeljala čudovito prireditev.

Test smuči in kulturni praznik na Krvavcu

Krvavec
petek, 4. februar 2011

Podaljšan praznični konec tedna, ko se obeta lepo sončno vreme, ste vabljeni na Intersportov test smuči, ki bo v soboto, 5. 2., na Plaži v Tihi dolini. Na testu bodo prisotne blagovne znamke TecnoPro, ELAN, HEAD, NORDICA in FISCHER. Na slovenski kulturni praznik, v torek, 8. 2. pa že tradicionalno gostijo godbo Občine Vodice, ki vas bo zabavala pri Brunarici Sonček.

Tokratna šola smučanja Dextro Energy za najmlajše

Snežaki
sreda, 2. februar 2011

Tretji postanek ekipe Dextro Energy, v okviru kater poteka izobraževalni projekt brezplačne šole smučanja je bilo družinsko smučišče Trije Kralji. Smučišče leži med mariborskim in zreškim pohorjem in je najlažje dostopno s smeri Slovenske Bistrice. Zadnje dve leti se to smučišče ponaša s priznanjem Družini prijaznega smučišča, zato smo se tja odpravili z najmlajšo starostno skupino 4-5 let, ki so na smuči stopili prvič.

SmučarSKI IZZIV na Golteh

izziv_golte.jpg
ponedeljek, 31. januar 2011

Golte kot smučarsko osrčje Savinjske doline bo gostitelj tretje postojanke "bele karavane smučarskega izziva". Snežno športna zabava se bo odvijala to soboto, 5. februarja, od 10. ure naprej. Smučarska izzivalka na veleslalomski progi bo glasbeno smučarska promotorka IZZIVOV Nuša Derenda. Nušin čas boste lovili med 10. in 13. uro. Tisti, ki mu bo časovno najbližji prejme mikavno nagrado RTC Golte: vikend paket za dve osebi.

Na Krvavcu obratujejo vse žičniške naprave, odprte so vse proge

Krvavec - zasneževanje
petek, 28. januar 2011

Obveščamo vas, da so na smučišču Krvavec prave zimske razmere, za obratovanje so pripravljene vse žičniške naprave, odprte so vse smučarske proge. V tem tednu so kot zadnjo smučarsko progo tehnično zasnežili smučarsko progo, pripadajočo vlečnicam Kržišče na Kriški planini.

Slovenski smučarski agentje navdušili na Interski kongresu

ski.jpg
sreda, 19. januar 2011

Sandi Murovec- Muri, eden izmed najboljših slovenskih učiteljev smučanja, utemeljitelj smučarske tehnike UPS in avtor knjige Na kanto, se je še zadnjič aktivno vrnil v Demo Team Slovenije in odpotoval na INTERSKI kongres (St. Anton, Avstrija), kjer je vodil nastop na največji svetovni prireditvi demonstratorjev in trenerjev smučanja, ki poteka vsaka štiri leta.

Interski, 60 let

60let.jpg
torek, 18. januar 2011

Interski je mednarodna organizacija učiteljev smučanja. Ustanovljena je bila leta 1951 s kongresom v St. Antonu, po 60. letih pa se kongres zopet odvija na Tirolskem.

Najnovejše v tej rubriki

Nova nagradna igra Snežnega telefona

nagrada_katsch_ban.png
petek, 24. januar 2014

Odgovori na nagradno vprašanje in osvoji eno od 5-tih celodnevnih smučarskih vozovnic za Katschberg.

Aktivni družinski dan na Golteh

add_golte.jpg
sreda, 22. januar 2014

V soboto, 1. februarja, boste lahko s kartico ACTIVE SLOVENIA smučali 30% ceneje in preživeli aktivni dan na Golteh, družbo pa vam bo delala tudi naša olimpijka Brigita Langerholc Žager.

V Sloveniji vabi k smučanju osem smučišč

image001.png
ponedeljek, 20. januar 2014

Neugodne vremenske razmere na slovenskih smučiščih povzročajo velike težave tako upravljavcem, kot tudi smučarskim uporabnikom. Trenutno obratuje osem smučarskih centrov, večina z bistveno zmanjšano kapaciteto.

Želite preživeti družinski smučarski dan z Juretom Koširjem?

kosir_nagradna_igra.png
četrtek, 16. januar 2014

Če ste tudi vi med tistimi, ki so si vedno želeli spoznati ali morda celo smučati z Juretom Koširjem, imate sedaj odlično priložnost, da se vam želja uresniči! In ne le vam, ampak kar celi vaši družini.

Sodeluj in osvoji smučarsko vozovnico

snezni_telefon_kg_3.jpg
četrtek, 16. januar 2014

Snežni telefon podarja 10x enodnevno smučarsko vozovnico za smučišče Kranjska Gora.

Sobotni smučarski tečaj

smucarski_tecaj.jpg
sreda, 15. januar 2014

V soboto, 18. 1. vas SK Snežinka vabi na smučarski tečaj na Tromejo. Potekali bodo tečaji alpskega smučanja in deskanja na snegu za malčke, otroke in odrasle. 

Preizkusite novosti na tekaških smučeh - prestavljeno

Salomon nordic.jpg
torek, 14. januar 2014

Zaradi pomanjkanja snega in zelo slabe vremenske napovedi se test tekaških smuči Salomon in Atomic na Rogli, ki naj bi potekal 19.1., prestavi na kasnejši datum. Več informacij bo na voljo v naslednjem tednu.

Sodelujte v nagradni igri Snežnega telefona

banner_naj_2.jpg
sreda, 8. januar 2014

S sodelovanjem se potegujete za dve izjemni nagradi: 2x počitnice za 2 osebi, 2 nočitvi: 1x v Nassfeldu in 1x v Katschbergu!

Svetovni dan snega na Golteh

dan_snega_golte.jpg
torek, 7. januar 2014

Golte so se tudi letos pridružile mednarodnem dogodku ob Svetovnem dnevu snega. Vabljeni, da se jim pridružite in uživate v nepozabnem dnevu za vas in vaše najmlajše.

Svetovni dan snega in Olimpijski tek na Rogli

svetovni_dan_snega.jpg
torek, 7. januar 2014

Svetovni dan snega bo 19. 01. 2014 gostilo več sto smučarskih središč po svetu. Svetovni dan snega bo potekal tudi na Rogli, kjer se jim bodo pridružili vrhunski športnika iz smučarskega sveta, na voljo pa bo več zanimivih vsebin.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije