Zimski utrip

Nazaj na rubriko Zimski utrip
DSC_5470_KeyVisual_CMYK.jpg

Nova sezona, nove Atomic smuči!

ODLOČITE SE ZA ATOMIC TEST SMUČI,  BREZPLAČNO SVETOVANJE IN POMOČ PRI IZBIRI

Datum: petek, 20. november, 2015

Pri Atomicu vsako sezono organizirajo številne smučarske teste na domačih in tujih smučiščih, ter s tem omogočijo kupcem lažjo odločitev pri nakupu novih smuči.  Zato tudi letos vabijo vse smučarje, ki si želijo preizkusiti novosti v svetu smučanja, da se jim pridružijo.

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo še preden jo kupijo.

Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, prisotni pa bodo tudi strokovnjaki, bivši tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja glede opreme. Na vse teste se bo možno prijaviti preko spleta, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbijo še 20% popust* na dnevno smučarsko karto. Odločite se za Atomic test smuči, saj boste tako lahko najbolj optimalno preizkusili vse novosti, ki jih prinaša letošnja sezona.

PREIZKUSITE VSE NOVOSTI PRI ATOMICU NA NASLEDNJIH SMUČARSKIH TESTIH:

KJE


KDAJ

11. do 13. december 2015

 

SAALBACH SKI OPENING **

11. do 13. december 2015

 

KITZBÜHEL SKI OPENING **

20. december 2015


KRVAVEC

26. december 2015


KRVAVEC

27. december 2015


KRANJSKA GORA

9. januar 2016


ROGLA

17. januar 2016


KRVAVEC

30. januar 2016


VOGEL

14. februar 2016


CERKNO

21. februar 2016


KRANJSKA GORA

Prijavi se na smučarski test preko: www.atomic.com/sl-SI

*Vsak, ki se prijavi na Atomicov smučarski test preko spletne strani prejme na mestu dogajanja kupon za 20% popust na dnevno smučarsko karto, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.

**Na tem smučišču popust pri prijavi ne velja

NOVOSTI V LETOŠNJI SEZONI

DSC_4591_RGB_lowres.jpgCilj Atomicovih razvojnih inženirjev je napraviti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.

Smuči serije Nomad: Smuči Atomic Nomad nudijo odlične vozne lastnosti na vseh terenih in vrstah podlage. Zahvaljujoč tehnologiji ARC omogočajo brezskrbno, ter lahkotno smučanje a pri tem ohranjajo izjemen oprijem robnikov in stabilnost smuči.

redster.jpgSmuči iz serije Redster: Serija Redster je namenjena vsem smučarjem, ki si želijo izjemno odzivnih smuči s popolnim oprijemom robnikov in odlično vodljivostjo pri visokih hitrostih. V letošnji sezoni smo veleslalomskim in slalomskim smučem dodali še različico, ki združuje lastnostih obojih smuči, Redster XT. Smuči Redster XT zagotavljajo dinamične, kratke zavoje in hkrati nudijo odlično stabilnost v dolgih zavojih. Smuči so na voljo v treh trdotah in s tem zagotavljajo ustrezanje prav vsem smučarjem. 

zenska.jpgŽenske smuči:  Pri Atomicu prav tako veliko časa namenjajo razvoju ženskih smuči in nudijo širok nabor modelov, ki so namenjeni različnim terenom in načinom smučanja. Ženski kolekciji smuči za urejene terene so dodali žensko različico smuči Redster XT, ki bo navdušila vrhunske rekreativne smučarke. Obdržali pa so tudi revolucionarni tehnologiji ARC in Bend-x, ki zagotavljata odličen oprijem in lahkoten upogib smuči, ter prenovili serijo smuči All Mountain. Smučanje z novimi smučmi bo tako še enostavnejše, oprijem še boljši, nadzor pa popoln.

Opisali smo le delček vsega kar nudijo pri Atomicu. Če vas zanima več, jih obiščite na ATOMICOVEM TESTU SMUČI.

Več na: www.atomic.com/sl-SI

atomic160.jpg

Nazaj na rubriko Zimski utrip

Najnovejše v tej rubriki

Ski bus Bohinj

ski bus
torek, 14. januar 2020

Na območju Bohinja do Vogla, Soriška planine in Pokljuke vozi ski bus. Brezplačen je za imetnike Zimske BASIC in PREMIUM kartice Julijske Alpe: Bohinj in za občane Bohinja.

Velikonočno smučanje na Krvavcu letos v znamenju sonca

Krvavec_kabinska žičnica
sreda, 17. april 2019

Vsi smučarski navdušenci boste lahko se zadnjič v tej sezoni #furali Krvavec. Med velikonočnimi prazniki, od 20. - 22. aprila, bo smuka na voljo na pobočju Zvoha, od tam pa se boste po Spomladanski spuščali do Tihe doline. Prav tako bo odprta proga 18.

Plaža Splash Challenge

luza.jpg
sreda, 3. april 2019

Najbolj mokra zabava ob koncu smučarske in začetku nove kolesarske sezone se bo letos odvila na Krvavcu! Ko zima na Krvavcu sreča poletje se zgodi eden zadnjih dogodkov v zimski sezoni na Krvavcu, najbolj moker Plaža SPLASH Challenge!

29. Pokljuški maraton AS

pokljuka.jpg
sreda, 27. februar 2019

Športni center Triglav Pokljuka, Rudno polje, 2. 3. 2019, 10:00

Olimpijski festival 2019

foksi
torek, 5. februar 2019

Olimpijski festival bo v soboto, 9. februarja, v Kranjski Gori na velikem travniku za Hotelom Kompas potekal med 9. in 15. uro.

Gradovi Kralja Matjaža

gradovi_kralja_matjaza.jpg
četrtek, 24. januar 2019

Že sedemindvajsetič zapovrstjo, bodo ponovno zadnji vikend v januarju (25. -27.1 2019) na novi lokaciji, Matevžavi travniki pod stadionom v centru Črni na Koroškem pripravili že 27. zimsko pravljico imenovano Gradovi kralja Matjaža, kjer smo od leta 1993 zgradili že 1331 snežnih gradov in skulptur.

Svetovni dan snega

otroci_na_snegu.jpg
torek, 15. januar 2019

Če bo tako veselo, kot je bilo pretekla leta, potem ne smeš manjkati! 19. in 20. januarja 2019, ko bodo v Nordijskem centru v Planici gostili kar tri dogodke hkrati. FIS celinski pokal v smučarskih skokih za ženske, FIS pokal v smučarskih skokih za moške in seveda Svetovni dan snega!

Zimski mednarodni festival uličnega gledališča Ana Mraz

ana_mraz.jpg
sreda, 19. december 2018

Ana Mraz, mlajša sestra Ane Desetnice, vsako leto med božičem in novim letom popestri praznično vzdušje v Ljubljani z atraktivnim in barvitim umetniškim programom svetovnega uličnega gledališča.

Luža 2018

luza.jpg
petek, 30. marec 2018

Letošnji velikonočni vikend obljublja bogat program in pestro dogajanje na Krvavcu. 31. marca se bo na Plaži odvila že 13. izvedba Luže. Ponovno pričakujejo spektakularne skoke, domiselne kostume in odgovor na večno vprašanje – komu bo letos uspelo pofurat’ Lužo?

Nova sezona, nove Atomic smuči!

atomic 2017
četrtek, 22. februar 2018

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije