Zimski utrip

Nazaj na rubriko Zimski utrip
Capture3.PNG

Preizkusi zimske novosti pri Salomonu

PRIJAVI SE NA  SALOMON BREZPLAČNI SMUČARSKI TEST IN SI PRIDOBI 20 % POPUST ZA SMUČARSKO VOZOVNICO

Datum: petek, 20. november, 2015

Salomon predstavlja nove revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos so za vas pripravili obilo novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči. Da bi vam to izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne smučarske teste po celi Sloveniji in nekaj tudi v tujini, kjer boste smuči lahko preizkusili na terenu, pri izbiri najbolj primernega para pa vam bodo pomagali izkušeni Salomonovi svetovalci. 

Poleg vsega, si lahko ob spletni prijavi priskrbite tudi 20% popust* na smučarsko vozovnico.

NOVOSTI - UREJENI TERENI:

Tisti najhitrejši boste na smučarskem testu lahko preizkusili povsem nove smuči X-MAX, kjer so združene kombinacije najboljših tehnologij, uporabljenih v svetovnem pokalu, hkrati pa se ponašajo z izjemno enostavno vodljivostjo in udobjem. Gre za produkt Salomonovega tekmovalnega oddelka, ki  je ustvarjen s pomočjo prvakov, inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Najboljše lastnosti smuči X-MAX pa so sedaj dosegljive tudi širšemu krogu smučarjev in sicer z linijo X-PRO. V razvoj teh smuči je Salomon  vključil  vse svoje najboljše tehnologije iz razvojnega oddelka ter na ta način pripeljal izjemnost ter vrhunsko izvedbo tudi rekreativnim smučarjem. Sistem POWERLINE v kombinaciji s plastjo titanove plošče poskrbi, da boste smuči kontrolirali brez večjega napora in se ob tem počutili varno. Da bo prehajanje med zavoji enostavno in igrivo poskrbi CARVE ROCKER, SEMI TWIN TAIL tehnologija zadnjega dela  smuči pa vam bo odpustila marsikatero napako in omogočala kontrolo nad smučmi tudi takrat, ko boste že utrujeni.

L37786500_X-MAX_+_XT12_Ti_white_yellow_Unisex.thumb (2).jpg

NOVOSTI - ALL MOUNTAIN:

Ljubitelji urejenih prog, ki vseeno radi zavijete v svež pršič, boste prav gotovo z veseljem preizkusili zelo priljubljeno ALL MOUNTAIN serijo smuči  X-DRIVE. Gre za najbolj natančne in vsestranske ALL MOUNTAIN smuči doslej. Odlikuje jih natančnost ter stabilnost v zavoju, hkrati pa so  okretne in lahko vodljive. Pri Salomonu so s tem dosegli brezkompromisne zmogljivosti na urejenih terenih, kot tudi izjemno lahkotno manevriranje na neurejenih podlagah. Končni rezultat pa je serija smuči, s katerimi se lahko samozavestno in odločno podate po hribu navzdol, ne glede na težavnost snežne podlage, ki je pred vami.

L37604600_M_X-DRIVE_80_black_red_Unisex.thumb (4).jpg

NOVOSTI - ŽENSKE SMUČI:

Capture.PNGSalomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženskih smuči. Njihov cilj pa ni samo razvoj smuči za tiste, ki novo tehniko karving smučanja šele osvajajo, ampak želijo zadovoljiti tudi odlične rekreativne smučarke, ki od smuči zahtevajo več! Tiste najzahtevnejše smučarke, ki zahtevajo brezkompromisen oprijem, odličen stik s podlago, hkrati pa mirnost v zavoju in enostavno vodljivost, bodo posegle po modelu W-PRO SW.

L37788600_W-PRO_SW_+_XT10_Ti_W_black_blue_Women.thumb (2).jpg

 

 

Vse najboljše lastnosti in tehnologije smuči W-PRO SW pa so sedaj združene v povsem novi liniji ženskih smuči, namenjene rekreativkam, ki rade uživajo na snegu tekom celega dne, ob enem pa dajo veliko poudarka na lep izgled! Skupni imenovalec novih smuči je izjemna stabilnost, lahka vodljivost v zavojih, nizka teža ter varen občutek vsak trenutek, ne glede na snežne razmere!

L37789900_CIRA_+_Lithium_10_W_pink_purple_Women.thumb.jpg

L37790000_LUAN_+_Lithium_10_W_white_grey_Women.thumb (1).jpg

L37790100_KIANA_+_Lithium_10_W_white_blue_Women.thumb.jpg

To so le nekatere od  novosti, ki jih Salomon pripravlja za prihajajočo zimsko sezono. Več o smernicah, tehnoloških novostih, prenovljenih dizajnih in še mnogo, zdaj lahko preizkusite na vašem najbližjem smučišču. Testirajte nove smuči Salomon in se prepustite izkušeni ekipi Salomona, ki vam bo svetovala pri pravilni izbiri opreme ter z dodatnimi nasveti olajšala izbor!

SALOMON SMUČARSKI TESTI:

KRAJ

MESEC

KDAJ

KRONPLATZ – SKI OPENING

december

od 11.12.2015 do 13.12.2015**

MATREI - SKI OPENING

december

od 11.12.2015 do 13.12.2015**

KRVAVEC

december

Nedelja, 20.12.2015

KRVAVEC

december

Sobota, 26.12.2015

KRANJSKA GORA

januar

Nedelja, 10.1.2016

KRVAVEC

januar

Nedelja, 17.1.2016

VOGEL

januar

Sobota, 30.1.2016

ROGLA

februar

Sobota, 13.2.2016

CERKNO

februar

Nedelja, 14.2.2016

CERKNO

februar

Sobota, 20.2.2016

*Vsak, ki se prijavi na Salomonov smučarski test preko spletne strani prejme na mestu dogajanja kupon za 20% popust na dnevno smučarsko karto, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.

**Na tem smučišču popust pri prijavi ne velja 

Prijavi se na: TUKAJ, več informacij na: www.salomon.com/si  


salomon160.jpg

Nazaj na rubriko Zimski utrip

Najnovejše v tej rubriki

Ski bus Bohinj

ski bus
torek, 14. januar 2020

Na območju Bohinja do Vogla, Soriška planine in Pokljuke vozi ski bus. Brezplačen je za imetnike Zimske BASIC in PREMIUM kartice Julijske Alpe: Bohinj in za občane Bohinja.

Velikonočno smučanje na Krvavcu letos v znamenju sonca

Krvavec_kabinska žičnica
sreda, 17. april 2019

Vsi smučarski navdušenci boste lahko se zadnjič v tej sezoni #furali Krvavec. Med velikonočnimi prazniki, od 20. - 22. aprila, bo smuka na voljo na pobočju Zvoha, od tam pa se boste po Spomladanski spuščali do Tihe doline. Prav tako bo odprta proga 18.

Plaža Splash Challenge

luza.jpg
sreda, 3. april 2019

Najbolj mokra zabava ob koncu smučarske in začetku nove kolesarske sezone se bo letos odvila na Krvavcu! Ko zima na Krvavcu sreča poletje se zgodi eden zadnjih dogodkov v zimski sezoni na Krvavcu, najbolj moker Plaža SPLASH Challenge!

29. Pokljuški maraton AS

pokljuka.jpg
sreda, 27. februar 2019

Športni center Triglav Pokljuka, Rudno polje, 2. 3. 2019, 10:00

Olimpijski festival 2019

foksi
torek, 5. februar 2019

Olimpijski festival bo v soboto, 9. februarja, v Kranjski Gori na velikem travniku za Hotelom Kompas potekal med 9. in 15. uro.

Gradovi Kralja Matjaža

gradovi_kralja_matjaza.jpg
četrtek, 24. januar 2019

Že sedemindvajsetič zapovrstjo, bodo ponovno zadnji vikend v januarju (25. -27.1 2019) na novi lokaciji, Matevžavi travniki pod stadionom v centru Črni na Koroškem pripravili že 27. zimsko pravljico imenovano Gradovi kralja Matjaža, kjer smo od leta 1993 zgradili že 1331 snežnih gradov in skulptur.

Svetovni dan snega

otroci_na_snegu.jpg
torek, 15. januar 2019

Če bo tako veselo, kot je bilo pretekla leta, potem ne smeš manjkati! 19. in 20. januarja 2019, ko bodo v Nordijskem centru v Planici gostili kar tri dogodke hkrati. FIS celinski pokal v smučarskih skokih za ženske, FIS pokal v smučarskih skokih za moške in seveda Svetovni dan snega!

Zimski mednarodni festival uličnega gledališča Ana Mraz

ana_mraz.jpg
sreda, 19. december 2018

Ana Mraz, mlajša sestra Ane Desetnice, vsako leto med božičem in novim letom popestri praznično vzdušje v Ljubljani z atraktivnim in barvitim umetniškim programom svetovnega uličnega gledališča.

Luža 2018

luza.jpg
petek, 30. marec 2018

Letošnji velikonočni vikend obljublja bogat program in pestro dogajanje na Krvavcu. 31. marca se bo na Plaži odvila že 13. izvedba Luže. Ponovno pričakujejo spektakularne skoke, domiselne kostume in odgovor na večno vprašanje – komu bo letos uspelo pofurat’ Lužo?

Nova sezona, nove Atomic smuči!

atomic 2017
četrtek, 22. februar 2018

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije