Zimski utrip

Nazaj na rubriko Zimski utrip
pokljuka.jpg

Yeti na Pokljuki - otvoritev zimske sezone

Datum: četrtek, 2. december, 2010

Pokljuko je že dodobra pobelil sneg, zato Šport hotel Pokljuka v sodelovanju z Integral Avto Jesenice vse ljubitelje zime ob prihajajočem koncu tedna (4. in 5. decembra) vabita na zabavno otvoritev zimske sezone.

Ali ste že slišali, da se baje v pokljuških gozdovih skriva čisto pravi Jeti?

In ali ste slišali, da tisti, ki ga najde, dobi bogato nagrado?

1. nagrada: vikend s Škodo Yeti!

Vabljeni na Pokljuko!

OTVORITVENI YETI PAKET samo 35€
4. in 5. december 2010

Paket vključuje:
•1 x pijača dobrodošlice
•1 x polpenzion v Šport hotelu
•sodelovanje na MEGA OTVORITVI »YETI NA POKLJUKI«
•nočno sankanje ali žakljanje
•uporaba savne
•pozna odjava v nedeljo
•brezplačna izposoja tekaške opreme ali sani
•otroška animacija in otvoritvena zabava
*1. otrok do 10 let: brezplačno, 2. otrok do 10 let : 50 % popust, otroci od 10 – 15 leta: 30 % popust

"Poiščite Yetija na Pokljuki!" je naslovna tema zabavne otvoritve zimske sezone na Pokljuki, ki bo potekala v soboto in nedeljo, 4. in 5. decembra 2010, od 10.00 do 15.00 ure pred Šport hotelom Pokljuka. V sodelovanju z Integral Avto Jesenice bo v okolici hotela potekal zabavni Lov na Jetija. Obiskovalci se bodo po navodilih podali na iskanje Yetija in pri tem reševali uganko. Kdor bo na koncu sestavil pravilno geslo, bo sodeloval v nagradnem žrebanju.

Pred Šport hotelom Pokljuka bodo potekale še testne vožnje z avtomobilom Škoda Yeti. Pripravljen je zabavni program z glasbo, športnimi aktivnostmi, zabavnimi igrami na snegu, snežnim pohodom s krpljami, tekom na smučeh idr. Gostom bo na voljo Jetijeva brozga (enolončnica), Jetijev čaj z začimbami, Jetijevi slastni podplati (palačinka z gozdnimi sadeži).

Vse dnevne obiskovalce zabavne zimske otvoritve čakajo zabava, smeh, hrana in pijača ter pustolovščina brez primere, tisti, ki se odločijo za spanje v Šport hotelu, pa lahko polpenzion rezervirajo po promocijski ceni 35 € na osebo.

Program prireditve:

10.00: sprejem gostov s strani direktorija hotela in Integral Avto

pozdravna pijača + kratka predstavitev Pokljuke

10.30-14.00: potek nagradnega Lova na Yetija

10:30-14.00: predstavitve Škode Yeti in vožnje

11:00: zabavne igre za otroke v telovadnici

12:00-13:00: voden snežni pohod do planine Javornik

14.00: zaključek nagradnega lova YETI

14.30: žrebanje in podelitev nagrad

 

Več informacij: Šport hotel Pokljuka

Nazaj na rubriko Zimski utrip

Najnovejše v tej rubriki

Ski bus Bohinj

ski bus
torek, 14. januar 2020

Na območju Bohinja do Vogla, Soriška planine in Pokljuke vozi ski bus. Brezplačen je za imetnike Zimske BASIC in PREMIUM kartice Julijske Alpe: Bohinj in za občane Bohinja.

Velikonočno smučanje na Krvavcu letos v znamenju sonca

Krvavec_kabinska žičnica
sreda, 17. april 2019

Vsi smučarski navdušenci boste lahko se zadnjič v tej sezoni #furali Krvavec. Med velikonočnimi prazniki, od 20. - 22. aprila, bo smuka na voljo na pobočju Zvoha, od tam pa se boste po Spomladanski spuščali do Tihe doline. Prav tako bo odprta proga 18.

Plaža Splash Challenge

luza.jpg
sreda, 3. april 2019

Najbolj mokra zabava ob koncu smučarske in začetku nove kolesarske sezone se bo letos odvila na Krvavcu! Ko zima na Krvavcu sreča poletje se zgodi eden zadnjih dogodkov v zimski sezoni na Krvavcu, najbolj moker Plaža SPLASH Challenge!

29. Pokljuški maraton AS

pokljuka.jpg
sreda, 27. februar 2019

Športni center Triglav Pokljuka, Rudno polje, 2. 3. 2019, 10:00

Olimpijski festival 2019

foksi
torek, 5. februar 2019

Olimpijski festival bo v soboto, 9. februarja, v Kranjski Gori na velikem travniku za Hotelom Kompas potekal med 9. in 15. uro.

Gradovi Kralja Matjaža

gradovi_kralja_matjaza.jpg
četrtek, 24. januar 2019

Že sedemindvajsetič zapovrstjo, bodo ponovno zadnji vikend v januarju (25. -27.1 2019) na novi lokaciji, Matevžavi travniki pod stadionom v centru Črni na Koroškem pripravili že 27. zimsko pravljico imenovano Gradovi kralja Matjaža, kjer smo od leta 1993 zgradili že 1331 snežnih gradov in skulptur.

Svetovni dan snega

otroci_na_snegu.jpg
torek, 15. januar 2019

Če bo tako veselo, kot je bilo pretekla leta, potem ne smeš manjkati! 19. in 20. januarja 2019, ko bodo v Nordijskem centru v Planici gostili kar tri dogodke hkrati. FIS celinski pokal v smučarskih skokih za ženske, FIS pokal v smučarskih skokih za moške in seveda Svetovni dan snega!

Zimski mednarodni festival uličnega gledališča Ana Mraz

ana_mraz.jpg
sreda, 19. december 2018

Ana Mraz, mlajša sestra Ane Desetnice, vsako leto med božičem in novim letom popestri praznično vzdušje v Ljubljani z atraktivnim in barvitim umetniškim programom svetovnega uličnega gledališča.

Luža 2018

luza.jpg
petek, 30. marec 2018

Letošnji velikonočni vikend obljublja bogat program in pestro dogajanje na Krvavcu. 31. marca se bo na Plaži odvila že 13. izvedba Luže. Ponovno pričakujejo spektakularne skoke, domiselne kostume in odgovor na večno vprašanje – komu bo letos uspelo pofurat’ Lužo?

Nova sezona, nove Atomic smuči!

atomic 2017
četrtek, 22. februar 2018

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije