DJ Slovenija Zunanje žaluzije Zunanje žaluzije so odlična senčila

Zunanje žaluzije so odlična senčila

Nekaj časa nazaj smo se preselili, oziroma smo se želeli preseliti v hišo, katero smo nekaj let nazaj podedovali. Tako pa je bilo na tej hiši potrebno pred vselitvijo opraviti kar nekaj renovacije, saj je bila hiša zelo stara in pa zato v slabem stanju.

No tako pa smo sedaj skozi leta počasi urejali to našo hišo, kjer pa smo sedaj že skoraj končali z vsem delom, saj nam je ostalo le še nekaj malih detajlov. No eden izmed takšnih detajlov, pa so bila senčila, katera je bilo potrebno še postaviti na naša okna.

Tukaj pa smo se odločili za zunanje žaluzije. To pa zato, ker se nam je zdel izgled, ki so ga imele zunanje žaluzije, zelo modern, kar pa je bil tudi naš namen, saj smo želeli hišo modernizirati.

No tako pa smo se odpravili malo na splet, da bi videli, kakšne zunanje žaluzije so kaj na voljo, tako da bi lahko našel čim boljše za mojo novo hišo. Po nekaj iskanja pa sem našel odlične zunanje žaluzije, katere so bile zelo primerne, glede na izgled moje hiše.

No tako pa sem jih res kupil, kjer pa je šlo tukaj za zelo dober nakup. To pa zato, ker so zunanje žaluzije tudi zelo praktične. Tako pa sem lahko žaluzije nato usmeril gor ali pa dol, kar mi je omogočilo, da sem lahko kontroliral, kam bo svetloba obrnjena, kadar je bil kakšen zelo sončen dan. Prav tako pa sem lahko zunanje žaluzije čisto zakril, ali pa čisto dvignil, kar pa je prišlo prav, kadar sem želel imeti v kakšni sobi čisto temo, ali pa kadar sem želel spraviti v prostor čim več svetlobe.

No tako pa je to predstavljal še zadnji nakup, ki sem ga moral opraviti, ter sem tako lahko zaključil s svojo renovacijo hiše in se začel pripravljati na vselitev. 

Zunanje žaluzije so odlična senčila