DJ Slovenija Kamin V hiši je lepo imeti dober kamin

V hiši je lepo imeti dober kamin

V hiši je lepo imeti dober kamin

Ja v hiši je zelo lepo imeti kamin, vendar je veliko dejavnikov odvisno, ali ga lahko imamo. Najprej je razporeditev prostorov, nato dimnik in kakšen kamin izbrati. Sam sem že pri načrtu hiše predvideval, da bi imel kamin. To na začetku ni bila moja prva želja, ker sem bil človek, ki je bil več od doma, kot pa doma in hiše ne bi mogel ogrevati. Potreboval sem avtomatsko ogrevanje, da sem se domov vračal na toplo. Vedel pa sem, da si kamin v hiši želim. 

Tako je bilo v moji hiši vse narejeno tako, da si kamin lahko montiram kadarkoli si želim. Pa je prišel ta čas, ko sem si postavil kamin in to je bil čas, ki je vse presentil, čas korone. Tega časa se tako spominjam po kaminu, kajti ker sem moral ostati doma, sem začel početi ogromno stvari, ki sem jih prej zanemarjal. Potem pa se je začela dvigovati elektrika in tako sem se odločil, da je pravi čas za kamin. 

Drva sem si naročil pri sosedu, ker je bil kmet in je imel kar dosti gozdov. Tako sem hišo opremil do konca, kajti manjkal je še samo kamin. To so bili dnevi, ko sem vsako jutro zakuril in sem najraje posedel pri kaminu, ko sem pil kavico. Kamin resnično pričara tisto domačnost. 

Sedaj spet delam in kamin zakurim le za vikende, ker drugače nimam časa. Ni pa mi niti malo žal, da sem imel te stroške, kamin je nekaj, kar bi lahko imela vsaka hiša. Pričara tisto domačnost, toploto, sproščenost in lepo vzdušje.