DJ Slovenija Sladkor v krvi Vsako leto preverim sladkor v krvi, da vem, ali je normalen

Vsako leto preverim sladkor v krvi, da vem, ali je normalen

Vsako leto preverim sladkor v krvi, da vem, ali je normalen

Sem in tja ni slabo, da se izmeri, kakšen je sladkor v krvi, da vemo ali se se soočamo s sladkorno boleznijo ali ne. Takšne stari je bolje odkriti takoj, ko se začnejo in ne takrat, ko se pojavijo že kakšni kritični znaki. Ne dolgo nazaj sem bila pri zdravnici, ki me je preventivno poslala v laboratorij, da mi izmerijo sladkor v krvi, ker me že zelo dolgo časa ni bilo tam. Seveda nisem prav nič kaj preveč razmišljala saj mi je bilo pomembno, da sem seznanjena s stanje svojega telesa, da lahko pravočasno ukrepam. 

Nisem ravno pristaš, da za vsako bolezen vzamem zdravilo, ampak si najprej poskusim pomagati po naravni proti. Če pa to ne gre, potem pa seveda razmislim o tem, da si pomagam z zdravili. Bilo bi vsekakor škoda, da ne bi najprej delala na tem, da se naravno pozdravim, če že imam možnost, zato grem enkrat na leto na pregleda krvi in podobno. Niti ne vem, kaj točno je bil razlog, da sem to začela delati. Mislim, da sem enkrat misli, da se mi je začela delati sladkorna in sem šla takrat takoj do zdravnice ter jo prosila, če mi lahko izda napotnico za to, da mi sladkor v krvi, pregledajo. Ko sem takrat ugotovila, da je sladkor v krvi, normalen in me ne potrebuje skrbeti sem pa to naredila vseeno potem vsako leto. In tako je vse to postala navada, ki jo imam že kar nekaj let. 

Moj oče ima namreč sladkorno bolezen in po svoje me skrbi, da se ne bo tudi pri meni to razvilo. Lahko, da se ne bo, lahko, da se bo. Vsekakor si pa želim, da bi to lahko vedela takoj, ko se bo začelo, če se bo začelo. Vsekakor upam, da bo sladkor v krvi, vedno normalen, ampak v to ne morem biti prepričana.