DJ Slovenija Igralni salon Igralni salon je pravi raj za vse generacije

Igralni salon je pravi raj za vse generacije

Ko sem spoznala eno od mojih prijateljic, mi je povedala da je že obiskala igralni salon in da ji je tam res všeč. Hotela je, da tudi jaz to preizkusim, če me zanima. Nisem vedela točno v kaj se spuščam ampak mi je bilo pa res fascinantno iti enkrat v igralni salon. Rekla sem zakaj pa ne. Dogovorile sva se en petek zvečer, da greva najprej na pijačo in nekaj pojest, potem pa se odpraviva v igralni salon. In res je bilo tako.

Dobili sva se takoj po službi, šli na pijačo in nekaj pojesti potem pa sva se odpravili do igralnega salona. Ko sem stala pred igralnim salonom me je že vse premamilo. Gledala sem velik napis in ogromno lučk, kot do smo sredi decembra v centru Ljubljane. Ko sem stopila not pa je bilo vse to kar je zunaj krat deset. Vsepovsod lučke, glasba, natakarji in podobno. Najprej so me popisali vprašali po imenu, starosti in podobno, potem pa sem končno stopila notri. Ko sem bila notri nisem vedele kam naj se postavim. Končno sem našla igro, ki mi je bila zelo všeč in dvakrat mi je celo ratalo zmagati. Bila sem fascinirana nad tem prostorom in res je bil nekaj posebnega ta igralni salon. Notri so bili tako mladi kot tudi starejši in res je bil en lep odklop iz realnosti.

Igralni salon je pravi raj za vse generacije

Bili sva kar nekaj časa tam, približno tri ure ampak čas je res šel hitro. Ko sva šle ven, sva o tem govorile že nekaj časa in ji je bilo res všeč, da je bilo to tudi meni zanimivo. Rekla je da to je lahko najin majhen oddih enkrat na teden ali enkrat na dva tedna, kolikor bova pač imele časa. Res je bila lepa izkušnja, ki jo bom ponovila in imela še en mini hobi, ki mi je všeč.