DJ Slovenija Čista voda Dopust kjer je čista voda na voljo na vsakem koraku

Dopust kjer je čista voda na voljo na vsakem koraku

Tokrat je čista voda tudi pri meni v hotelu za spremembo. Na zadnjem potovanju ni bilo čisto tako, ker sem bila v Afriki, ampak sem nekako pričakovala, da bo tam tako. Tokrat sem se pa odločila, da grem v Dominikansko republiko in so hotel, kjer je vse dobro urejeno. Zelo rada hodim po eksotičnih krajih, zlasti po tistih, kjer ni veliko turistov. No, tudi tja grem kdaj, kjer je veliko turistov, saj je tudi to po svoje zanimivo, ampak se moram odločiti, da mi odgovarja takšno potovanje. 

Tokrat sem recimo v takšnem hotelu, ki je bolj turistično obarvan recimo. Do sedaj sem bila dvakrat na turistom bolj neznanih destinacijah, kar sem se želela bolj povezati z naravo in domačini. Bilo je super in komaj čakam, da grem, na kaj takšnega. Tokrat mi pa bolj odgovarja, nekaj normalnega in predvsem, da je čista voda na voljo kjerkoli in kadarkoli. Vseeno je zelo velik izziv v krajih, kjer čista voda ni vedno dosegljiva, ker se moraš zelo dobro organizirati, zlasti, če hodiš veliko na izlete. Če voda ni pitna povsod in si veliko na terenu ter je zelo vroče, potem zna biti kar neprijetno, če ostaneš brez pitne vode, kjer ni nikjer blizu može nakup vode. To se mi je enkrat zgodilo. Na srečo sem imela veliko sadja in sem si lahko pomagala s tem, ni bilo pa prijetno, saj sem morala zelo veliko kilometrov prevoziti, preden je bila čista voda ponovno na voljo.

Dopust kjer je čista voda na voljo na vsakem koraku

Ampak tokrat bom lahko brez skrbi uživala, ker niti nimam namena, da bom veliko hodila okoli. Hotel, v katerem sem, je zelo blizu obale in ima zelo veliko bazenov. Tudi zelo velik Wellness center. Tokrat se bom boj razvajala in počivala, ker čutim, da bolj rabim takšen dopust, kakor pa avanturističen, kjer čista voda ni na voljo na vsakem koraku.