DJ Slovenija Vdrte bradavice Vdrte bradavice so nekaj kar marsikatera ženska skriva

Vdrte bradavice so nekaj kar marsikatera ženska skriva

Imam prijateljico, ki je načeloma zelo nesamozavestna a v mojih očeh je res perfektna ženska. Nikoli mi ni kaj preveč zaupala, kaj jo muči a se vidi, da je nekaj narobe. Končno sva bile enkrat na kavi in mi je zaupala en problem. Pred kratkim je dobila fanta in rekla je, da bo počasi nastopil čas, ko bi v zvezo prišla tudi intima.

Ona pa ima en problem, ki ga še nobenemu ni pokazala in noče, da to njen novi fant vidi. Res ni ni bilo jasno o čem govori zato sem jo tudi vprašala za kaj naj bi šlo. Zaupala mi je, da ima vdrte bradavice. Najprej sem si mislila, da to res ni nič takšnega in d  se ne bi smela sekirati zanjo ampak sem raje bila tiho, ker sem videla, da jo to dejansko zelo muči. Vprašala sem jo tudi, če je zato tako nesamozavestna na splošno in odgovorila mi je da ja. Prvič sem načeloma slišala za vdrte bradavice a verjamem, da ji je to precej neprijetno.

Rekla sem ji najprej, da se res ne sme obremenjevati s tem, kaj bo rekel njen fant, saj jo mora fant sprejeti takšno kot je in če je ne lahko ve, da to ni pravi fant zanjo. Potem pa sem ji tudi rekla, da če jo to že res tako zelo moti in ji je neprijetno, naj gre k zdravniku po nasvet. Lepo obrazloži situacijo, da ima vdrte bradavice in potem lahko vidi, kam bo to peljalo naprej. Nekako sem ji dala motivacijo in jo prepričala, da ni težko vprašati za pomoč. Za fanta se je nehala obremenjevati in je res rekla, da jo mora ne glede na kaj sprejeti in hkrati je rekla, da bo obiskala zdravnika. Bila sem zelo ponosna nanjo in vesela, da je naredila tak korak naprej.

Vdrte bradavice so nekaj kar marsikatera ženska skriva