DJ Slovenija Sejna soba V sejni sobi poteka vse od sestankov pa do prijetnih klepetov

V sejni sobi poteka vse od sestankov pa do prijetnih klepetov

Sejna soba je soba, kjer je po navadi na sredini postavljena velika okrogla miza in veliko stolov. V sejni sobi lahko najdemo tudi tablo za pisanje, kakšno mini kuhinjo, kozarce, skodelice in še kaj, saj tam po navadi sestanki potekajo dolgo.

Ko se skliče sestanek, ki bo potekal v sejni sobi, potem vemo, da bo trajal nekaj časa, saj bo tam veliko ljudi in vsak ima seveda pravico do svojega mnenja in razglabljanja. Po navadi se že v naprej ve za kaj je sklican sestanek, o čem se bo govorilo, kdo ima besedo oziroma kakšno predstavitev in kdo mora kaj pripraviti. Vse to je znano že v naprej. Lahko gre za sestanek z ljudmi iz drugih podjetij za razna sodelovanja ali kaj podobnega, lahko pa gre preprosto za sestanek znotraj ene firme s sodelavci in nadrejenim.

V sejni sobi poteka vse od sestankov pa do prijetnih klepetov

Ko pridem na sklican sestanek, po navadi na začetku najprej malo poklepetamo z ostalimi, ki bodo na sestanku, spijemo kako skodelico kave ali kozarec vode ali soka. Poskusimo kakšno pecivo, če je dano na mizo in se počasi posedemo za okroglo mizo. Tisti, ki morajo kaj predstaviti, še zadnjič malo preletijo čez zapiske in sestanek se počasi začne. Sestanek po navadi začne tisti, ki ga je sklical in to je po navadi glavni v firmi oziroma naš nadrejeni. Ko je nek uvod končan, govor nadaljujejo vsi tisti, ki so morali kaj predstaviti in pa seveda nadaljuje se debata in komentarji med vsakim nastopajočim. Ko so vsi problemi in teme rešene, se lahko še malo prijateljsko pogovarjamo, spijemo še kakšno skodelico kave in se počasi odpravimo nazaj na svoje delavno mesto in nadaljujemo s svojim delom, do naslednjega sestanka v sejni sobi.

Sejne sobe so zelo primerne za take sestanke, saj sprejme veliko ljudi, vsi sedijo praktično v krogu in je zelo enostavno debatirati. Je zelo prostorna in se ne rabimo bat, da bi zmanjkalo prostora.