DJ Slovenija Kavni aparat Kavni aparat je kot neke rešitelj v jutranjih urah

Kavni aparat je kot neke rešitelj v jutranjih urah

Pred kratkim sem praznovala rojstni dan in res sem si zaželela eno veliko zabavo. Povabila sem zelo veliko ljudi in skupaj so se odločili, da mi kupijo eno res posebno darilo. Vsi so točno vedeli, da jaz obožujem kavo in da zjutraj brez nje ne morem normalno funkcionirati. Zato so se seveda odločili, da mi kupijo kavni aparat. Vedeli so, da ga še nimam in vedeli saj, da si ga želi. Kavni aparat ni majhen strošek. Ravno zato so se vsi skupaj zbrali in mi ga kupili. Jaz sem bila presrečna.

Takoj ko sem prišla domov iz zabave sem ta kavni aparat lepo namestila v kuhinjo, saj sem imela že dolgo časa pripravljen prostor za njega. Vedela sem, da sem si ga želela že sama dolgo časa kupiti, ampak nisem točno vedela, kdaj bo to. Zato je bil prostor v kuhinji že pripravljen, saj sem imela nekakšne plane za kavni aparat. Ampak seveda prijatelji so me prehiteli in so mi ga sami kupili. Tako sem jaz lahko zdaj malo prihranila denarja in sem za tem tudi zelo zadovoljna.

Kavni aparat je kot neke rešitelj v jutranjih urah

Sedaj so moja jutra precej lažja in hitrejša. Včasih res traja, da si skuhamo kavo in če nimamo kavnega aparata, je to lahko kar precej velik zalogaj. Zjutraj se mi ni dalo kuhati kave, zato samo svojo prvo kavo po navadi spila v službi, kar pa je bilo zame že skoraj prepozno. Moja prva kava mora biti takoj zjutraj, ko ostanem samo tako lahko začnem normalno funkcionirati. Zelo težko je zjutraj voziti v avtu brez kave. Sedaj pa ko imam ta kavni aparat si zjutraj lepo pripravim kavo si umijem obraz in ko pridem iz kopalnice je kava že samo od sebe narejena.

Kavni aparat je res nekaj, kar mi sedaj polepša jutra, saj zjutraj, ko se zbudim, točno vem, kaj me čaka in sem presrečna za to.