DJ Slovenija Glamping hiške Naš prvi dopust v glaping hiški

Naš prvi dopust v glaping hiški

Naš prvi dopust v glaping hiški

Letos smo se odločili, da bo naš prvi dopust v glamping hiški. Ko sem prvič na spletu iskala glamping hiške, sem bila presenečena nad cenami. Priznam, da nisem vedela, da so tako zelo drage in tako si najdražjih nismo mogli privoščiti. Sama sem tako iskala, kje bi bile hiške, ki bi si jih lahko privoščili in seveda sem tako dolgo iskala, da sem tudi našla. 

Pri meni je vedno tako, ko se nekaj odločim, to moram tudi doseči in nikakor ne obupam. Našla sem prekrasne glamping hiške, po normalnih cenah in eno izmed teh takoj rezervirala. Kako sem bila srečna, da mi je uspelo in komaj sem čakala, da pride ta čas da gremo. V glamping hiške smo šli poleti in ker je bila blizu voda, smo se vsak dan kopali.

Lahko samo rečem, da so te hiške res nore in da če kdo hoče dopust preživeti z otroci v naravi, so to prave hiške za vas. Mi smo uživali kot še nikoli in komaj čakamo naslednje poletje, ker bom spet rezervirala eno takšno hiško. Sedaj ko vem, kako prijetno je bivanje v njih, bodo naši dopusti skoraj vedno v teh hiškah. 

Kako lepo je, ko je družina na dopustu aktivna in ko se vsi skupaj družimo. Nimam rada, da se na dopustu poležava in ne dela prav nič. Rada imam, da otroci pozabijo na telefon in se povežejo z naravno. Prav zato pa so zame glamping hiške najboljše zato, ker enostavno prikličejo dopust v naravi in povezanost družinskih članov.