DJ Slovenija Latoflex Po nekaj dnevnem preskusu, menim, da je latoflex posteljno dno res zelo dobro

Po nekaj dnevnem preskusu, menim, da je latoflex posteljno dno res zelo dobro

Po tem, ko smo zamenjali posteljno dno z latoflex letvenim dnom sem nekaj časa bila prav posebej pozorna ali morda čutim kakšno razliko. Bila je zelo majhna verjetnost, da bi karkoli čutila, saj ne vem, kako bi lahko opazila razliko pri tem, da je latoflex posteljno dno boljše od prejšnjega. Priznam, da sem čutila, da je posteljno dno novo, ker ta razlika se je vsekakor čutila. Vem pa, da bi morala za to, da bi občutila ali je latoflex posteljno dno res boljše, preveriti še kakšno drugo dno, ko je novo.

Ampak meni je bilo dovolj, da sem čutila, da je bilo posteljno dno novo in da se je to čutilo ter da me ni treba več skrbeti, koliko časa bo zdržalo. Vsekakor mislim, da bo čas pokazal, kako dober je res latoflex posteljno dno. Sicer če primerjam po videzu, bi lahko rekla, da je to ležišče mnogo bolj kvalitetno in bo zdržalo res zelo dolgo. Kar je sicer zaželeno glede na to, da se mi res ne da pogosto kupovati kaj takšnega. Postelja je vseeno nekaj, kar mora zdržati kar se da dolgo časa. Skoraj prepričana sem, da lahko to pričakujem od tega zadnjega nakupa in bo to posteljno dno res zdržala zelo dolgo časa.

Ko sem toliko časa razmišljala toliko o postelji, sem pomislila tudi na to, ali je morda še kaj takšnega, kar bi morala v bližnji prihodnosti menjati. Na srečo sem ugotovila, da je vse ostalo bilo pred kratkim zamenjano in se ne potrebujem s tem obremenjevati še zelo dolgo časa. Vzmetnica je bila zamenjana lansko leto. Celotna posteljnina približno dve leti nazaj, kar pomeni, da imam vse, kar potrebujem dovolj novo, in bi moralo sedaj biti dobro še kar nekaj let. Razen če se bo po kašnem slučaju kaj uničilo. Mislim, da to zagotovo ne bo latoflex, ker imam zelo dober občutek okoli tega, lahko pa, da bo posteljnina takšna, da jo bom morala hitreje menjati.

Po nekaj dnevnem preskusu, menim, da je latoflex posteljno dno res zelo dobro