DJ Slovenija Notranje žaluzije Notranje žaluzije so zelo uporabna zadeva

Notranje žaluzije so zelo uporabna zadeva

Imela sem neko obdobje, ko sem delala od doma in to mi je res močno pasalo. Nisem rabila skrbeti za to, kako sem oblečena in kdaj točno vstanem. Točno sem vedela, kaj moram v določenem dnevu narediti in tako sem si tudi razporedila tisti urnik. Bilo je res zabavno. Imela sem nek problem, ki mi je povzročal to, da me je po koncu dneva močno bolela glava. V tistem prostoru, kjer sem imela to pisarnico, sem imela tudi zelo močno svetlobo. Sonce je res direktno pribijalo v okno in v ta prostor. Ker je bilo tako, močno mi je seveda precej stiskalo oči skupaj, kar je pomenilo, da me je proti večeru začela boleti glava zaradi premočne svetlobe. Bila sem presenečena, da sem še vedno videla normalno glede na moč te sklope. Seveda sem hotela ta problem rešiti, ker sem vedela, da bom še naprej delala od doma.

Na spletu sem našla notranje žaluzije. Takoj sem vedela, da bi to rada imela, saj sem imela to tudi doma, ko sem še živela pri starših. Doma smo imeli v stanovanju na čisto vsakem oknu notranje žaluzije, ki so nam omogočile to, da poleti ni bilo tako vroče, ker svetloba ni tako močno pribijala v prostor. Ravno zato sem rekla, da bom notranje žaluzije postavila tudi v svojo pisarno v novem stanovanju, kjer trenutno živim sama. Notranje žaluzije so bile zelo ugodne in definitivno se je ta nakup splačal. Ko sem jih dobila, je bila razlika takojšnja. Tako je bilo v prostoru manj svetlobe in jaz sem lahko normalno delala brez tega, da bi preveč obremenjevala oči ali pa svojo glavo.

Bila sem zelo vesela, da sem se spomnila na notranje žaluzije, saj drugače bi se verjetno prej ali slej odločila, da bom šla delati nazaj v svojo pisarno in da ne bom več delala od doma. Notranje žaluzije so bile definitivno zelo pametna ideja, saj sedaj lahko nadaljujem svoje delo tam, kjer sem trenutno.

Notranje žaluzije so zelo uporabna zadeva