DJ Slovenija Izola Izola je bil zame res najboljši dopust

Izola je bil zame res najboljši dopust

Izola je bil zame res najboljši dopust

Nekaj let nazaj sem si res privoščila en dolg in dober dopust. Želela sem se odmakniti od vseh obveznosti ter iti nekam stran, kjer načeloma ne bi bila. Seveda si nikoli nisem predstavljala, da bi živela ob morju, kar sem si vedno želela, a hkrati se mi je zdelo nemogoče. Zato sem se odločila, da bom ravno svoj celoten dopust preživela na morju. Razmišljala sem, ali bi šla v tujino ali pa bi ostala v Sloveniji. Na koncu sem pretehtala in sem ugotovila, da bo Slovenija čisto dovolj zame. Pobrskala sem malce po krajih. Ob morju ter ugotovila, da je Izola res odlična ideja zame.

Izola je definitivno zelo lep in miren kraj. Gre tudi za zelo star kraj, kar je meni zelo všeč, saj bi tako se res lahko absolutno sprostila ter uživala v svojem dopustu. Tam sem si lepo rezervirala sobo, kjer sem bila skoraj 4 tedne. Hotela sem izkoristiti svoj celotni dopust in biti nekje drugje, razen doma.

To mi je seveda tudi uspelo s tem, da sem šla v Izolo. Izola me je res popolnoma sprostila. Vsak dan sem bila lahko na plaži ter se sončila. Po plaži me je Izola definitivno popeljala po svojih ulicah, kjer sem lepo uživala v raznih sprehodih. Izola mi je tudi ponudila zelo dobro hrano in zelo lepe restavracije, kjer sem si to lahko tudi privoščila. To je bil res nepozaben dopust in definitivno bi ga rada ponovila.

Izola me je res zelo lepo sprostila in domov sem prišla res polna energije, ki pa je prvič v mojem življenju trajala malce dlje časa. Po navadi, ko sem prišla iz dopusta, me je ta energija zapustila že po parih dneh. Tokrat pa ni bilo tako, saj sem imela to energijo še vsaj nekaj mesecev po dopustu. Bila sem res pozitivno presenečena, a hkrati sem to res nujno potrebovala. Bila sem res zelo vesela, da sem ta dopust lahko tako zelo maksimalno izkoristila in pa seveda, da sem se imela dobro.