DJ Slovenija Nepremičnine Nakup nepremičnine je bilo dolgotrajno iskanje

Nakup nepremičnine je bilo dolgotrajno iskanje

Po zelo dolgem času življenja pri starših, sem začel razmišljati, da bo počasi dober čas, da se odselim na svoje. Poleg tega pa sem imel že kar nekaj časa zelo dobro službo, tako da se mi je že nabralo nekaj denarja, prav tako pa sem tudi že v resni zvezi, ter sva se nameravala skupaj preseliti.

Za začetek pa sva se preselila v stanovanje, kjer pa sva imela relativno majhno najemnino. To pa mi ni bilo zelo všeč, saj sem že od nekdaj sanjal, da bi živel v svoji hiši, saj imaš tako neko svojo svobodo, kar pa je zelo dober občutek.

Tako pa sva po dveh letih življenja v stanovanju, začela iskati razne nepremičnine. Tako sva bila s punco že čisto prepričana, da bi rada živela v svoji hiši. Tako pa sva iskala kakšne nepremičnine v bližini, če bi našla kaj udobnega. Zelo dobra ideja pa se nama je zdela tudi kakšna nepremičnina na primorskem, saj sva se dolgo pogovarjala, da bi bilo življenje na obali lahko zelo prijetno.  Še bolje pa se nama je zdela ideja, da bi imela hišo s pogledom na morje, vendar sva se hitro sprijaznila, da bodo takšne nepremičnine drage, ter preveč za najino finančno stanje.

Nakup nepremičnine je bilo dolgotrajno iskanje

Tako pa sva na koncu res našla eno nepremičnino na obrobju, oziroma predmestju Kopra, kar pa se nama je zdelo super, saj sva bila vseeno na obali, vendar sva bla zadosti stran iz centra mesta, da naju nepremičnina ni prišla predrago. 

Sedaj, ko pa sva lastika nepremičnine, pa živiva novo življenje, saj sva zelo zadovoljna s tem, kako se je na koncu vse izšlo. Tako pa je zelo velik užitek, ko lahko živiš v hiši, ki veš da je tvoja, ter ne rabiš plačevati najemnine vsaki mesec. Tako pa se nama je sedaj začelo novo življenje, katerega uživava na polno.