DJ Slovenija Umetne trepalnice Kako si urediti umetne trepalnice

Kako si urediti umetne trepalnice

Marsikatera ženska ni zadovoljna s volumnom in dolžino svojih trepalnic in zato si nekatere redno, nekatere samo za posebne priložnosti omislijo umetne trepalnice, zato da bi izgledale prikupnejše. Kaj to pomeni? Da si na svoje trepalnice začasno nalepimo plastične, trajno zvite dlačice, ki so ostanejo tam različno dolgo glede na izbran postopek in namestitev. Umetne trepalnice so vodoodporne in se jih hitro in enostavno nanese ker se pritrdijo le z pomočjo lepila in pincete. Več naravnih trepalnic kot imate, več umetnih podaljškov je mogoče pritrditi. 

Če želimo imeti naše umetne trepalnice lepe in dolge jih moramo pravilno namestiti. Za primerno ureditev uporabljamo dve metodi:

  • metoda ena na ena, pri tej metodi umetne podaljške namestimo na naravno trepalnico eno za drugo
  • metoda smart volumen, pri tej pa na eno naravno trepalnico pritrdimo več umetnih podaljškov, uporabljamo 2D, 3D, 4D, 5D,… tolikšno kot je število pred D-jem toliko umetnih podaljškov namestimo na eno trepalnico

Zelo pomembna je kvaliteta umetne trepalnice, vendar je zelo pomembna stvar pri nanašanju umetnih trepalnic koliko je kvalitetno lepilo. Le to mora biti mehko in ne sme poškodovati naravnih trepalnic. Pomemben je tudi čas sušenja lepila. Profesionalna lepila se posušijo v 0,3 sekunde in če nimate veliko izkušenj z lepljenjem nameščanjem vam priporočam lepilo, ki se suši bolj počasi, da boste imeli čas postaviti umetne trepalnice na pravo mesto in tako preprečiti morebitne vozle. 

Včasih se zgodi da umetne trepalnice popolnoma spremenijo naš obraz in ustvarijo zelo zapeljiv videz, ki konec koncev lahko zelo dvigne našo samozavest. Umetne trepalnice so lahko klasični ali volumenski. Na voljo so v različnih oblikah, debelostih in dolžinah, zato je pomembno da se pred nameščanjem posvetujemo z prodajalcem, saj želimo da bo naš izgled še vedno dokaj normalen in ne bomo delovali popolnoma umetno. Dolge so lahko od 8 do 14 mm, debele pa od 0,07 do 0,15 mm.    

Kako si urediti umetne trepalnice